ANGELCARE AC027 Légzésfigyelő

Termék kódja AGSAC027
34 700 Ft Áfá-val 40 980 Ft
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 14.12.2022
  • Szállítás díja: 1 490 Ft
points Vásárlással szerez
111 pontot
Karácsonyi slágerek
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak
Termék leírása

ANGELCARE AC027 Légzésfigyelő

A rendszer figyeli a mozgást, miközben a gyermek pihen. A SensAsure pohybu mozgásérzékelő betétet úgy tervezték, hogy a baba matraca alá helyezzék, ahol érzékeli a gyengéd mozgásokat a baba alvás közben. Az AC027 tökéletes kiegészítő azoknak a szülőknek, akik már rendelkeznek Angelcare mozgásmonitorral.

Az AC027 tökéletesen kiegészíti az eredeti monitort azáltal, hogy mozgáskövetést ad a második matracon. Ez különösen akkor hasznos, ha ikreket vagy 2 kisgyermeket kell megfigyelnie ugyanabban a szobában.

Van már egy másik márkájú monitorod, de szeretnéd hozzáadni a mozgáskövetést, hogy nagyobb nyugalommal töltsd el, ha újszülött születik? Az AC027 tökéletes, mert követi a legkisebb mozdulatokat, és minden más márkájú audiomonitorral működik. Vezeték nélküli mozgásérzékelő pad SensAsure ™ technológiával Az Angelcare kisebb SensAsure ™ érzékelőpárna Angel, amely erőteljes mozgásérzékelő technológiával van felszerelve, figyeli gyermeke legkisebb mozgását és tevékenységét.

Az érzékelőpárna egy rendkívül érzékeny mozgásérzékelő, amely a matrac teljes területén érzékeli az elmozdulásokat anélkül, hogy korlátozná a gyermeket.

Érintésmentes felügyelet és egyszerű egyszeri telepítés Az új mozgásérzékelőt, az érzékelőpárnát úgy tervezték, hogy a matrac alatt maradjon. Tehát ez egy egyszerű, egyszeri telepítés, amely nyugalmat hoz.

Mozgásérzékelő:

  • SensAsure vezeték nélküli mozgásérzékelő ™ mérete 16x16 cm
  • A mozgásérzékelő állítható érzékenysége
  • Nincs kapcsolat a gyerekkel
  • Alacsony akkumulátor riasztó
Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 13 + zákazníkov
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak