Arkema BIG HAPPY 5 napfény zuhany - kék

Márka Arkema
Termék kódja BIGHAPPY5_Blue
94 620 Ft Áfá-val 113 620 Ft
Utolsó 2 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 4.3.2021
Teherszállítás Szállítás díja: Ingyen
points Vásárlással szerez
305 pontot
Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Termék leírása

Arkema BIG HAPPY 5 napfény zuhany - kék

Az Arkema napkollektorok 100% -osan ökológiai, gazdaságos és stílusos megoldást kínálnak a hideg víz fűtésére és bármilyen külső használatra. Akár a kertben, akár a teraszon, a medence mellett, a pezsgőfürdőben vagy az udvarban, zuhanyzóknak köszönhetően hideg, de különösen meleg víz áll rendelkezésre könnyen és gyorsan. A fűtéshez környezetbarát napenergiát használnak, amely teljesen ingyenes, és megjelenésük ugyanakkor dizájnként és modern külső kiegészítőként működik. Ahhoz, hogy minden a megfelelő módon működjön, elegendő egy egyszerű, világos helyre történő beépítés, a többiről hideg vízellátás és napenergia gondoskodik. A szoláris zuhany használata jelentősen megkönnyíti medencéje vagy pezsgőfürdője higiénia fenntartását, csökkenti a tisztításuk gyakoriságát és a vízkezeléshez szükséges kémiai készítmények mennyiségét. Minden bizonnyal értékelni fogják a háziállatok tulajdonosai, akik szeretnek bepiszkolódni, és a fürdő vagy a belső zuhany felé tartanak.

VÍZMELEGÍTÉSI VIZSGÁLAT

A „Vízhőmérséklet-mérések áttekintése” táblázatban szereplő eredményeket a július 11-én, fél 11-kor végzett mérések alapján kaptuk. Légköri mérési feltételek:

- Napos

- nincs szél

- külső hőmérséklet 27 ° C

- a belépő víz hőmérséklete 12 ° C

- zuhany iránya dél felé

Jegyzet:

A mérési eredmények eltérő légnedvességgel, szélerővel, felhőtakaróval, napsugárzás intenzitással és csapadékkal változhatnak, még ugyanazon a külső hőmérsékleten is. Ezek az adatok ezért csak tájékoztató jellegűek és tájékoztató jellegűek.

Súly 9 kg

Űrtartalom 24 L

Magasság 210 cm

Alapméretek 22 x 24 cm

Anyag Polietilén

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron