478 790 Ft Áfá-val
Kiszállítás 48 órán belül
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.5.2022
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
1544 pontot
Műanyag palackokból készültek
Ökológiai plüssjátékok
Ökológiai plüssjátékok
Termék leírása

Arrma Kratón 8S V2 BLX 1: 5 Smart RTR narancs

Jellemzők:

A legnagyobb és legerősebb ARRMA RC autó a nagyfiúknak a Monster Truck Arrma Kraton, 1:5 méretarányú, 4x4 összkerékhajtással és a legmodernebb Spektrum Smart elektronikával.

A készlet tartalmazza a Spektrum-DX3 adót és az SR6100AT AVC® (Active Vehicle Control®) vevőt, amelyek teljes mértékben kihasználják az innovatív telemetriai technológiát a Spektrum-Smart Firma-160A vezérlővel együtt. Gyors vezetésnél az AVC® rendszer extra elektronikus kormányzás és fojtószelep stabilizálás segíti, amely folyamatosan kellemes, gyors utazást biztosít véletlen oldalirányú elhajlás nélkül.

A KRATON 8S BLX 4WD akár 88 km/h sebességet is képes elérni! optimális vezetési körülmények között, ha 8S LiPol Power akkumulátort (2 x 4S LiPol akkumulátor) és opcionális fogaskereket (tuningban kapható) használ. A sebességben rejlő potenciál elképesztő, és mindent ki fog tudni használni, amit mer. A Kratón 8S BLX egy nagy és erős gép, amely megfelelően fel van szerelve a terepvezetéshez mindennel, amire szüksége van. Fém alkatrészek a kitett területeken, alumínium váz, erős motor, erős szabályozó, biztonságos RC vezérlőkészlet egy készletet alkotnak, amelyet a két LiPol akkumulátor 5000mAh 4S 50C keménytok hozzáadása után kezdhet el használni.

A Kraton 8S jellemzői
 • Lézerrel maratott alumínium eloxált alvázlemez
 • Erős kompozit oldalsó alváz megerősítések
 • Háromszögletű elrendezésű alváz merevítőrudak a maximális tartósság érdekében
 • Állítható olajcsillapítók nagy 20 mm-es dugattyúkkal
 • Ultra erős kompozit első és hátsó lengéscsillapító tornyok
 • Könnyen hozzáférhető beállítás a csúszó alumínium motorágynak köszönhetően
 • Alumínium motorágy és kerékagyak
 • Erőteljes meghajtó egység
 • Nagy szilárdságú acél hajtótengelyek
 • Könnyen hozzáférhető első és hátsó differenciálmű
 • Teljesen fém differenciálmű és sebességváltó
 • Könnyen hozzáférhető vízálló elektronikus modul
 • Szervokímélő dupla rugóval nagy terhelésekhez
 • Küllős keréktárcsák
 • Méretezett kerékagyak az erő növelése érdekében
 • DBoots® COPPERHEAD gumiabroncsok ™ 2 SB
 • Rendkívül erős test, kész színnel
 • Hatékony nyomású hátsó légterelő
 • Integrált belső megerősítés a test védelmére
 • Spektrum™ DX3 2,4 GHz-es adó SR6100AT AVC® vevővel
 • Regulator Spectrum™ Company™ 160A Smart
 • AC motor Spectrum ™ Company ™ 1250Kv
 • Fém digitális szervo Spectrum ™ S905

* A vízállóságra vonatkozó információkért lásd a használati utasítást. Tippek és trükkök a nedves környezetben való működéshez a blogban találhatók.

Komplett hajtásrendszer fémből

Az új Arrma Kratont a végtelen egész napos szórakozásra tervezték. A modell masszív hajtómechanizmusú, teljes egészében acélból készült, minden forgó alkatrész golyóscsapágyba van szerelve. Fém tengelyek, sebességváltó és differenciálmű.

Tartós fém alkatrészek

A kormányszerkezet maximális tartóssága érdekében a legfontosabb alkatrészek, mint a végekkel ellátott gömbcsuklók, a csapágytömbök vagy a kormánytengely fémből készülnek.

Állítható fém motoros ágy

A motor az alváz középső részében, a bal oldalon található. Az alváz közepén egy hajtott fogaskerekes központi váltó található, ezért a motor fogaskerekének könnyen hozzáférhetőnek kell lennie a fogközi hézag beállításához. A motorágy kiváló kialakítása lehetővé teszi a sebességváltó egyszerű beállítását vagy a motor szervizelés céljából történő szétszerelését. A piros eloxált alumínium motortartó könnyen állítható és rögzíthető. A csúszó konzol így lehetővé teszi a helyzet és a motor beállítását a csavarok egyszerű meglazításával, amelyek könnyen hozzáférhetők. Ez a megoldás nagyban leegyszerűsíti a foghézag közötti beállítást.

Masszív fém olajcsillapítók

A jól méretezett lengéscsillapító tornyok még nagyon nehéz terepen is lehetővé teszik a vezetést. A 24 mm átmérőjű alumínium lengéscsillapítók 20 mm átmérőjű dugattyúval és a menetes gyűrűnek köszönhetően állítható rugómerevséggel rendelkeznek.

A test támasztékai

Az alvázon kiváló szerkezeti elem a karosszéria-támaszték, amely akkor teszi a dolgát, ha az autó a tetőre borul. Megakadályozza a test deformálódását és az esetleges sérüléseket.

Többféle fém alváz megerősítés

Bár az alvázlemez edzett vastag alumíniumlemezből készül, a lengéscsillapító tornyok és az alváz közepe között a maximális merevség érdekében alumínium rudak vannak, amelyek háromszögben vannak összeállítva és ideális gerendát alkotnak.

Gyönyörűen maratott alumínium vázkialakítás

Az alváz nagy szilárdságú, edzett 4 mm-es 6061-T6 alumíniumból készült, amely fekete eloxált felülettel rendelkezik. Az ARRMA logóból tervezett RR betűk az alváz aljára vannak vésve, és egyedi rajzot alkotnak.

Univerzális gumiabroncsok DBOOTS® COPPERHEAD 2 SB

Egy ilyen nagyméretű RC modellautónak feltétlenül hozzáillő terepkerekekkel kell rendelkeznie, merev fekete nylon MT tárcsákra szerelték fel az agresszív mintázatú, strapabíró dBoots COPPERHEAD 2 SB univerzális abroncsokat, amelyek kiváló tapadást biztosítanak a Kratonnak az azonnali gyorsításhoz és a biztonságos fékezéshez. A hajtás nyers ereje 24mm-es hatszögek meghajtásával közvetíthető a kerekekre! A tárcsák átmérője 124 mm, a gumik 203 mm.

Funkcionálisan megerősített test

A Kratón jól kidolgozott, rendkívül részletes karosszériája elképesztően kidolgozott dizájnnal rendelkezik. A karosszéria két színben kapható, a domináns színek zöld-fekete vagy narancs-fekete. Rajtad múlik a választás. A karosszéria nagyobb ellenállása érdekében, ha az autó vezetés közben felborul, a karosszérián masszív műanyag hevederek találhatók, amelyek megvédik a kitett részeket a sérülésektől.

Modul vezérlővel, vevővel és vezérlő szervóval

Az autószerviz megkönnyíti a fontos részegységek moduláris koncepcióját. Az elektronikus rész egy modulból áll, amely tartalmazza a vevőt, a vezérlőt és a szervo vezérlést.

Tartalmazza a SMART technológiát

A SMART telemetriai rendszer alapvető és nagyon fontos része a Spektrum ™ Firma™ 160A Smart vezérlő, amely adatokat gyűjt és továbbít a vevőnek, telemetriai adatok továbbítására is. Ezért rendelkezik valós idejű árammal, hőmérséklettel, teljes akkumulátorfeszültséggel (SMART akkumulátorok használata esetén), az egyes akkumulátorcellák feszültségével, az akkumulátor hőmérsékletével, a fennmaradó kapacitással és a motor fordulatszámával. És további érzékelők nélkül!

8S kompakt meghajtó egység blokk

A hajtóegység modul egy Spektrum™ Firma™ 1250Kv motorból áll, központi sebességváltóval. A motor biztonságos hűtése érdekében alumínium házzal és nagy bordás hűtővel és elektromos ventilátorral rendelkezik.

Akkumulátor tálcák

A biztonságos akkumulátorrögzítő rendszer két pánttal tartja az akkumulátorokat, amelyek biztonságosan tartják a helyükön. Az akkumulátorrekesz minden akkumulátor körül műanyag burkolattal rendelkezik, ezért vezetés közben nem mozgatható. Az akkumulátorok a motorral együtt a vezérlő mögötti alvázon vannak tárolva, és optimálisan állítják be az alváz súlypontjának helyzetét.

Szervokormány Spectrum 38kg-cm @ 6V

A vezérlést a hatalmas teljesítményű S905 szervó biztosítja (nyomaték: 38 kg.cm 6V feszültségnél, sebesség: 0,2 s / 60° 6V-nál), vízálló * és porálló. A tartós fém fogaskerekek hosszú élettartamot és mechanikai ellenállást biztosítanak. A szervó méretei 60 x 55 x 29 mm.

AC szabályozó SPEKTRUM ™ FIRMA ™ 160A SMART

A modellt egy modern SPEKTRUM ™ FIRMA ™ 160A SMART vezérlő vezérli 32 bites ARM Cortex M4 mikrokontrollerrel, amely képes a teljes telemetria leolvasására és az új IC5 csatlakozóba integrált vezetéken keresztül a vevő felé továbbítani. Az adatok továbbítása az SRXL2 protokollon keresztül történik. A vezérlő közvetlenül a Smart akkumulátorról olvas információkat az akkumulátorcellák típusáról, hőmérsékletéről és feszültségéről. Nem kell aggódnia az akkumulátor típusának helyes beállítása és esetleges alultöltése miatt.

Az elektronika teljesen egy speciális tokozásba van zárva, amely megakadályozza, hogy nedvesség * vagy szennyeződés kerüljön az elektronikába. A vezérlő bekapcsolása és beállítása a gumiburkolat alatti gombokkal történik.

 • A vezérlő gyors és nagy teljesítményű 32 bites ARM M4 processzort tartalmaz
 • A szabályozó vízálló *
 • Túláramvédelem, hővédelem, hibabiztos
 • Automatikus LiPol lekapcsolás alacsony feszültségen
 • Robusztus műanyag ház, alumínium hűtőborda ventilátorral a nagy hatékonyság érdekében
 • Ügyvezető BEC
 • Rendkívül tartós IC csatlakozók, kompatibilisek az EC csatlakozókkal
AC motor SPEKTRUM™ FIRMA™ 4685 1250Kv

AC motor Spektrum Firma4685 1250Kv, belső rotorral és 4 pólusú felépítéssel a nagy teljesítmény és a kiváló hatásfok érdekében. Az 5 mm-es tengely golyóscsapágyakra van felszerelve, 6,5 mm-es csatlakozók aranyozott érintkezőkkel a megbízható és hatékony csatlakozás érdekében.

SR6100AT vevő

6 csatornás RC vevő Spektrum SR6100AT DSM2 / DSMR modulációval. Kiváló hatótávolsággal és válaszjellel rendelkezik, különösen olyan helyeken, ahol több rendszer is működik a 2,4 GHz-es sávban. A vevő szabadalmaztatott Spectrum AVC (Active Vehicle Control) rendszerrel és teljes telemetriai tartományban van felszerelve. A vevő támogatja a Spektrum Smart technológiát. A vevő elektronikáját speciális lakk védi, amely megakadályozza a nedvesség vagy szennyeződés bejutását.

RC adó Spectrum DX3 2.4GHz DSMR

Az új Spektrum DX3 RC adó 3 csatornával rendelkezik, és kompatibilis a Spektrum AVC stabilizáló rendszerrel és a Spektrum Smart telemetriával. Kiváló hatótávolság, szupergyors válaszadás és nagy interferenciaállóság az exkluzív Spektrum DSMR technológiának köszönhetően. A szükséges paraméterek gyors beállítása.

 • A modellben lévő Smart akkumulátorok töltöttségi állapotának LED-es jelzése
 • A Spektrum AVC stabilizáló rendszer támogatása
 • Lehetőség a visszafordítás, az eltérések nagyságának és a 3. csatorna funkciójának beállítására
 • Vágja le a gázcsatornát és a vezérlést
 • A gázkorlátozónak köszönhetően korlátozhatja a modell maximális sebességét gyermekek számára
 • Ergonomikus, könnyű
 • Habfelnivel ellátott kormánykerék a kényelmes fogásért
SMART Spectrum technológia

A modell Spektrum Smart technológiás alkatrészekkel van felszerelve , amely több információt, egyszerűbb kezelést és akkumulátor-kezelést kínál. Minden SMART komponens, beleértve az akkumulátorokat is, képes kommunikálni egymással és telemetriát továbbítani.

A mellékelt DX3 jeladó a Smart Battery töltöttségi állapotát mutatja a modellben.

Hangolásként megtekintheti a teljes telemetriát ( sebesség, sebesség, hőmérséklet és így tovább ):

 • Egy BT modul hozzáadásával a DX3 készlet adójához, amely lehetővé teszi a modell csatlakoztatását egy áttekinthető grafikus alkalmazáshoz Spektrum Dashboard egy telefonban vagy tabletben.
 • Kijelzővel ellátott univerzális Spectrum adó használatával, pl. DX5C.

Az intelligens technológiáról további információkat találhat blogunkban .

Active Vehicle Control (AVC) technológia

Az AVC technológia a Horizon Hobby fejlett spektrumtechnológiája, RC autómodellekhez. Ez a stabilizáló rendszer egy teljesen új módot kínál az RC autók vezetésére. Az AVC technológia érzékelőket használ a kormányzás és a gáz egyidejű korrigálására. A kormányzás és a motorteljesítmény megfelelő beavatkozásainak köszönhetően az eredmény simább futás, stabil viselkedés sík terepen és kanyarokban, valamint biztonságosabb követés. Természetesen a kormány változó érzékenysége, beleértve azt is, hogy ki lehet kapcsolni és mindent a vezető kezében hagyni.

Csomag tartalma:

Kedvezményes kedvezmény Arrma - GET'EM!
 • A kiválasztott modell vásárlásakor 75 EUR / 1875 CZK értékű kedvezménykupont érvényesíthet.
 • A kedvezményes kupon beváltható:
  • amikor az ASTRA céges üzletében vásárol
  • vagy a www.astramodel.cz oldalon
   (A kedvezmény igényét rendeléskor a megjegyzésbe írja be).
  • vagy töltse le a kupont, nyomtassa ki közvetlenül a kereskedőjénél.

Töltse le a kupont itt.

A rendezvény feltételeiről bővebb információ itt.

A csomag egy KRATON 8S BLX SPEED Monster Truck-ot tartalmaz a következő összetevőkkel: Spektrum regulator™ Company 160A Smart ESC, AC spektrum Spectrum™ Company 1250Kv, Spektrum serv S905 szervovezérlés, SRS6100AT AVC ® vevő, DX adó angolul, német kézi, többnyelvű és francia nyelvű és szlovák nyelvű utasításokat.

Javasoljuk a vásárlást:

A modell működtetéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, meghajtó akkumulátor és megfelelő töltő a meghajtó akkumulátorhoz.

Ajánlott akkumulátorok

Működtesse a modellt két egyforma 4S LiPo elemmel (14,8 V).

 • Normál vezetéshez LiPo akkumulátorok Spectrum 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával, vagy Spectrum G2 14,8 V 5000 mAh Smart G2 technológiával.
 • Normál vezetéshez hosszabb üzemidővel LiPo akkumulátorok Black Magic14.8 V 6500 mAh.
 • LiPo akkumulátorok maximális áramerősséggel Spectrum 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával, Spectrum G2 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával G2 . Az RC autó csak sík felületen üzemeltethető, mint pl aszfalt, beton.

A Smart technológiás Spektrum akkumulátorok jelenleg a legmodernebb és legbiztonságosabb módja az akkumulátorok karbantartásának és töltésének. A Spektrum Smart technológia előnyeit itt találja meg.

A Smart G2 akkumulátorok még egyszerűbbek és biztonságosabbak, köszönhetően a kiegyensúlyozó csatlakozó hiányának. Ezenkívül a G2 akkumulátorok akár 3x gyorsabb automatikus kisütéssel is rendelkeznek tárolási módba. A Smart G2 akkumulátorok csak Spektrum Smart és Smart G2 töltőkkel tölthetők.

Ajánlott töltők hagyományos és Smart akkumulátorokhoz

A Spektrum Smart töltők Smart és Smart G2 akkumulátorokkal és hagyományos akkumulátorokkal egyaránt tölthetők. A korábban eladott Smart töltők a frissítés után a Smart G2-t is támogatják.

 • Hálózati töltő Spektrum Smart S150 S2100 két kimenettel 2x 100 W
 • Hálózati töltő Spektrum Smart S150 S1100 egy kimenettel 1x 100 W

Az akkumulátornak a fent említett töltőkhöz való csatlakoztatásához IC5 / IC3 töltőadapter szükséges.

 • Nagy teljesítményű hálózati töltő Spektrum Smart G2 töltő S1400 1x400W AC egy 400W kimenettel.
 • Nagy teljesítményű hálózati töltő Spektrum Smart G2 töltő S2200 2x200W AC két 2x200W kimenettel.
Tartozékok a normál működéshez

A normál RC autó működéshez gumiragasztóra, csavaros ragasztóra, szerszámkészletre és szilikon lengéscsillapító olajra van szükség. Kínálatunkból egy megfizethető szerszámkészletet ajánlunk RC autókhoz.

A gumiabroncs ragasztó ragasztja a gumikat a tárcsa pereméhez. Mindig szükséges, hogy az abroncs a teljes kerületében szilárdan a keréktárcsához legyen ragasztva! Ha a gumiabroncs nem ragad be a teljes kerületén, akkor elszakadhat. A gumiabroncs ragasztó speciális összetételű, amely képes megragadni az olyan anyagokat, mint a gumi vagy a nylon, ugyanakkor a kikeményedés után a ragasztó rugalmas. Kínálatunkból a Robitronic Tire Glue-t ajánljuk – lásd az ajánlott tartozékokat.

Néha szükség van szilikonolaj hozzáadására a modell lengéscsillapítóira, és olajat kell cserélni a differenciálművekben. Normál működés közben a szilikonolaj csak csekély mértékben szivárog a lengéscsillapító dugattyúkon keresztül. Ha a lengéscsillapító dugattyúinak felülete vagy a tömítés állapota rossz, az olajszivárgás nagymértékű lehet. Ezekhez az esetekhez javítókészleteket vagy egyedi alkatrészeket szállítunk. Szilikonolaj-kínálatunkból a TLR (Team Losi Racing) szilikonolajokat ajánljuk, lásd az ajánlott tartozékokat.

A rutinszerű karbantartáshoz csavaros ragasztó szükséges. A fémanyagba csavart csavarokat (pl. csavarok a motorban, állítócsavar a fogaskerékben) ezekkel a ragasztókkal kell rögzíteni kilazulás ellen.

Védőburkolatok akkumulátorokhoz

A védőburkolatokat úgy tervezték, hogy csökkentsék az akkumulátorok szállításával és töltésével kapcsolatos kockázatokat. A LiPo akkumulátorok kis méretek és kis tömeg megőrzése mellett nagy kisülési áramot biztosítanak, és nagy kapacitással rendelkeznek a hosszú vezetési idők érdekében. Éppen ellenkezőleg, a LiPo akkumulátor különösen érzékeny a mechanikai sérülésekre.

Vélemények
Műanyag palackokból készültek
Ökológiai plüssjátékok
Ökológiai plüssjátékok