326 900 Ft Áfá-val
Kiszállítás 48 órán belül
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.5.2022
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
1054 pontot
Ne hagyd ki
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo
Termék leírása

Arrma Outcast 1:5 4WD EXtreme Bash Roller

Jellemzők:

A rendkívül nagy RC-modell ARRMA® OUTCAST ™ 1:5 méretarányban és 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller meghajtó, összeszerelve és készen áll az elektronika és a 8S meghajtó beszerelésére. Az Arrma legnagyobb autója 5 mm-es alumínium 7075 T6 eloxált alvázzal, 20 mm-es lengéscsillapítókkal, matt és fényes hatású kész EXB karosszériával rendelkezik.

Nagy és erős távirányítós autó a Monster Truckban, amely első osztályú EXtreme Bash (EXB) alkatrész- és tartozékcsomaggal van felszerelve. Az 1:5 méretarányú modell mérete (hossza 71 cm) ellenére hihetetlenül mozgékony és rendkívül strapabíró. Ez az óriási modell teljesen össze van szerelve, és készen áll az elektronika és a meghajtó összeszerelésére. Ez az óriásmodell teljesen összeszerelt alvázzal rendelkezik, és készen áll arra, hogy ellenálljon a szélsőséges terheléseknek extrém vezetés közben. A modell kiváló tartósságát erősebb alumínium váz, strapabíró felfüggesztés, 20 mm-es alumínium olajlengéscsillapítók 6 mm-es tengellyel, fém féltengelyek és sok egyéb alkatrész biztosítja, melyek az Ön végtelen szórakozását szolgálják. A modell alumínium részei nem csak tartósak és könnyűek, de a színes eloxálásnak köszönhetően remekül is néznek ki.

Az exkluzív kivitelű EXB karosszéria matt és fényes effektussal van felszerelve, hogy olyan megjelenést kapjon, amely semmihez sem hasonlítható. A középső háttámla segíti a karosszéria túlélését az esésnél, az alumínium középső támasztékok és a kompozit oldalsó szoknyák pedig nagyobb merevséget adnak az alváznak. A teljesen fém differenciálművek és a belső erőátviteli alkatrészek, valamint a masszív acél hajtótengelyek megbízható és erőteljes hajtásláncot biztosítanak, amely megbirkózik az igényes mutatványokkal és brutális terepen. Az autószervizt megkönnyítik a könnyen hozzáférhető első és hátsó differenciálmű modulok, valamint a motorhoz való gyors és problémamentes hozzáférést biztosító csúszókonzol. A könnyen hozzáférhető elektronikai modul vízálló vevődobozt, szervoágyakat és vezérlőt tartalmaz. A hosszú élettartamú dBoots® Back-Flip abroncsok többküllős tárcsákon vannak, tartós kerékagyakkal.

Az Arrma Outcast EXTREME Bash Roller jellemzői
 • EXB 7075 T6 5 mm vastag CNC alumínium lézermaratott alvázlemez
 • EXB Red eloxált CNC alumínium első merevítő tartó
 • Nagyon tartós hátsó feszítők acélból, 8 mm átmérőjű
 • Merev és merev acél kormányfeszítők 7 mm-es acélból
 • Olajjal töltött 20 mm átmérőjű állítható lengéscsillapítók 6 mm-es tengelyekkel és új lengéscsillapítással
 • 47T és 39T hajtott hajtómű
 • Erős kompozit oldalsó alváz megerősítések
 • Szervótartók 1:5 és 1:6 szervókhoz
 • Első és hátsó torziós stabilizátor
 • Ultra erős első és hátsó kompozit lengéscsillapítók
 • Könnyen elérhető komponens-beállítás és szerviz
 • Piros eloxált alumínium motorágy 49 és 56 sorozat
 • Nagy szilárdságú acél hajtótengelyek
 • Könnyen hozzáférhető első és hátsó differenciálmű
 • Teljesen fém differenciálmű és sebességváltó
 • Könnyen hozzáférhető vízálló * elektronikus modul
 • Szervókímélő nagy terhelésekhez
 • Méretezett kerékagyak az erő növelése érdekében
 • DBoots® Back-Flip gumiabroncsok
 • EXB részletgazdag test matt és fényes hatással
 • Hatékony nyomású hátsó légterelő
 • Integrált belső megerősítés a test védelmére
 • Gördülésgátló kerekek a gyorsulásnál Wheelie bar
EXB komponensek (EXtreme Bash)

A teljesen összeszerelt alvázon található EXB szilárdságú alkatrészek az ARRMA® OUTCAST™ EXTREME Bash Stunt Truck Roller RC modellautó számára a szükséges tartósságot és szilárdságot biztosítják. Az egyedi alvázkialakítást lézerrel metszett grafika húzza alá az Arrma logóval.

Acél feszítők

Az olyan erős alkatrészek, mint a 7 mm átmérőjű acél kormányfeszítők és a 8 mm-es hátsó acél feszítők lehetővé teszik, hogy az OUTCAST-EXB 1:5 méretarányú extrém igénybevételnek ellenálljon a terepen.

Nagy olajcsillapítók

A felfüggesztés szívében masszív, 20 mm átmérőjű olajcsillapítók és egy nagyobb, 6 mm átmérőjű tengely található. A lengéscsillapító testek alumíniumból készülnek, és könnyen elnyelik az egyenetlenségeket a lengéscsillapítás érdekében.

Nagy tapadású dBoots® gumiabroncsok

A hosszú élettartamú dBoots® Back-Flip abroncsok többküllős kerekeken, tartós alumínium agyakkal kiváló tapadást biztosítanak az autónak minden terepen, és biztonságosan továbbítják a motor erejét. Az abroncsok csillag motívummal vannak a tárcsákra ragasztva, a kerék biztonságos rögzítését 24 mm-es tartó biztosítja.

Gyors hozzáférés a motorhoz

Az ARRMA® arra törekszik, hogy minimálisra csökkentse a karbantartáshoz szükséges időt, köszönhetően a motoregység hatékony kialakításának. Ez a könnyen hozzáférhető háromcsavaros csúszó motortartó lehetővé teszi a motor gyors eltávolítását és szükség szerinti szervizelését vezetés után.

Elektronikai modul

Az Outcast XBS-t úgy tervezték, hogy minden alkatrész és alkatrész könnyen hozzáférhető legyen. Az egyes moduláris részek, mint például a motorágy vagy az elektronikai modul, könnyen szétszerelhetők. Az elektronikai modul egy vízálló vevődobozt, egy szervotartót és egy vezérlőkártyát tartalmaz.

Az alváz központi részének megerősítései

A robusztus 5 mm-es eloxált alumínium 7075 T6 alváz elhajlás elleni védelmét még rendkívül erős ütések esetén is eloxált alumíniumból készült kereszt- és középső megerősítések biztosítják. A könnyű szervizelés érdekében a merevítések kapcsokkal vannak rögzítve, és könnyen eltávolíthatók.

Tartós acél alkatrészek

A modell masszív hajtómechanizmusú, teljes egészében acélból készült, minden forgó alkatrész golyóscsapágyba van szerelve. Fém féltengelyek, masszív sebességváltó és differenciálmű. A strapabíró acél hajtótengelyek, valamint a teljesen fém differenciálművek és acél hajtóműelemek biztosítják a motor teljesítményének megbízható átvitelét a kerekekre.

* A vízállóságra vonatkozó információkért lásd a használati utasítást. Tippek és trükkök a nedves környezetben való működéshez a blogban találhatók.

Csomag tartalma:

Kedvezményes kedvezmény Arrma - GET'EM!
 • A kiválasztott modell vásárlásakor 75 EUR / 1875 CZK értékű kedvezménykupont érvényesíthet.
 • A kedvezményes kupon beváltható:
  • amikor az ASTRA céges üzletében vásárol
  • vagy a www.astramodel.cz oldalon
   (A kedvezmény igényét rendeléskor a megjegyzésbe írja be).
  • vagy töltse le a kupont, nyomtassa ki közvetlenül a kereskedőjénél.

Töltse le a kupont itt.

A rendezvény feltételeiről bővebb információ itt.

Teljesen összeszerelt autó Arrma Outcast 1: 5 4WD EXTREME Bash Roller elektronika és hajtás nélkül. Tuning 5 mm-es fekete eloxált lemez nagy szilárdságú alumíniumból 7075 T6, hangfogaskerék 39T, motorágy 49-es sorozatú alumínium, motorágy 56-os sorozatú alumínium, szervotartók 1: 5 és 1: 6, kerekek dBots gumikkal, német és francia és használati utasítás szlovákul.

Javasoljuk a vásárlást:

Javasoljuk, hogy vásároljon RC készletet, AC motor Spektrum Firma4685 1250Kv, szabályozó SPEKTRUM ™ COMPANY ™ 160A SMART, vízálló szervo S905 hatalmas teljesítménnyel (nyomaték: 38 kg.cm 6V-on, sebesség: 0,2 s / 60 °r akkumulátor és töltés 6V-on.

A modell működtetéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, meghajtó akkumulátor és megfelelő töltő a meghajtó akkumulátorhoz.

Ajánlott akkumulátorok

Működtesse a modellt két egyforma 4S LiPo elemmel (14,8 V).

 • Normál vezetéshez LiPo akkumulátorok Spectrum 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával, vagy Spectrum G2 14,8 V 5000 mAh Smart G2 technológiával.
 • Normál vezetéshez hosszabb üzemidővel LiPo akkumulátorok Black Magic14.8 V 6500 mAh.
 • LiPo akkumulátorok maximális áramerősséggel Spectrum 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával, Spectrum G2 14,8 V 5000 mAh Smart technológiával G2 . Az RC autó csak sík felületen üzemeltethető, mint pl aszfalt, beton.

A Smart technológiás Spektrum akkumulátorok jelenleg a legmodernebb és legbiztonságosabb módja az akkumulátorok karbantartásának és töltésének. A Spektrum Smart technológia előnyeit itt találja meg.

A Smart G2 akkumulátorok még egyszerűbbek és biztonságosabbak, köszönhetően a kiegyensúlyozó csatlakozó hiányának. Ezenkívül a G2 akkumulátorok akár 3x gyorsabb automatikus kisütéssel is rendelkeznek tárolási módba. A Smart G2 akkumulátorok csak Spektrum Smart és Smart G2 töltőkkel tölthetők.

Ajánlott töltők hagyományos és Smart akkumulátorokhoz

A Spektrum Smart töltők Smart és Smart G2 akkumulátorokkal és hagyományos akkumulátorokkal egyaránt tölthetők. A korábban eladott Smart töltők a frissítés után a Smart G2-t is támogatják.

 • Hálózati töltő Spektrum Smart S150 S2100 két kimenettel 2x 100 W
 • Hálózati töltő Spektrum Smart S150 S1100 egy kimenettel 1x 100 W

Az akkumulátornak a fent említett töltőkhöz való csatlakoztatásához IC5 / IC3 töltőadapter szükséges.

 • Nagy teljesítményű hálózati töltő Spektrum Smart G2 töltő S1400 1x400W AC egy 400W kimenettel.
 • Nagy teljesítményű hálózati töltő Spektrum Smart G2 töltő S2200 2x200W AC két 2x200W kimenettel.
Tartozékok a normál működéshez

A normál RC autó működéshez gumiragasztóra, csavaros ragasztóra, szerszámkészletre és szilikon lengéscsillapító olajra van szükség. Kínálatunkból egy megfizethető szerszámkészletet ajánlunk RC autókhoz.

A gumiabroncs ragasztó ragasztja a gumikat a tárcsa pereméhez. Mindig szükséges, hogy az abroncs a teljes kerületében szilárdan a keréktárcsához legyen ragasztva! Ha a gumiabroncs nem ragad be a teljes kerületén, akkor elszakadhat. A gumiabroncs ragasztó speciális összetételű, amely képes megragadni az olyan anyagokat, mint a gumi vagy a nylon, ugyanakkor a kikeményedés után a ragasztó rugalmas. Kínálatunkból a Robitronic Tire Glue-t ajánljuk – lásd az ajánlott tartozékokat.

Néha szükség van szilikonolaj hozzáadására a modell lengéscsillapítóira, és olajat kell cserélni a differenciálművekben. Normál működés közben a szilikonolaj csak csekély mértékben szivárog a lengéscsillapító dugattyúkon keresztül. Ha a lengéscsillapító dugattyúinak felülete vagy a tömítés állapota rossz, az olajszivárgás nagymértékű lehet. Ezekre az esetekre javítókészleteket vagy egyedi alkatrészeket szállítunk. Szilikonolaj kínálatunkból a TLR (Team Losi Racing) szilikonolajokat ajánljuk, lásd az ajánlott tartozékokat.

A rutinszerű karbantartáshoz csavaros ragasztó szükséges. A fémanyagba csavart csavarokat (pl. csavarok a motorban, állítócsavar a fogaskerékben) ezekkel a ragasztókkal kell rögzíteni kilazulás ellen.

Védőburkolatok akkumulátorokhoz

A védőburkolatokat úgy tervezték, hogy csökkentsék az akkumulátorok szállításával és töltésével kapcsolatos kockázatokat. A LiPo akkumulátorok kis méretek és kis tömeg megőrzése mellett nagy kisülési áramot biztosítanak, és nagy kapacitással rendelkeznek a hosszú vezetési idők érdekében. Éppen ellenkezőleg, a LiPo akkumulátor különösen érzékeny a mechanikai sérülésekre.

Vélemények
Ne hagyd ki
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo