BRITAX RÖMER Kidfix SL SICT fekete, kozmosz fekete

Márka RÖMER
Termék kódja BD4000984192599akcia
58 790 Ft Áfá-val 68 020 Ft
Utolsó darab a raktáron
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.6.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
189 pontot
LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®
Termék leírása

BRITAX RÖMER Kidfix SL SICT fekete, kozmosz fekete

A KIDFIX SL SICT fejlett telepítési rendszerrel rendelkezik, amely további oldalsó ütközések elleni védelmet nyújt, miközben több helyet biztosít az utasok számára. Ennek eredményeként olyan háttámlával felszerelt autósülést hoztunk létre, amely biztonságot és egyszerűséget kínál.

A felső oldalsó ütközésvédelem

A KIDFIX SL SICT egy háttámlával felszerelt autóülés, amely kivételes szintű gyermek-fej védelmet kínál még oldalsó ütés esetén is, a SICT technológia és a mélyen párnázott, puha oldalfalak révén. Úgy tervezték, hogy biztosítsák a gyermekek biztonságát és kényelmét az úton.

Könnyű telepítés és kényelem

A KIDFIX SL SICT könnyen telepíthető a jármű ISOFIX rögzítési pontjain keresztül, és rögzítve marad, miután a gyermeket kihúzták az autóból. Az egyenként rögzíthető lágy reteszeknek köszönhetően a rögzítési pontok megtalálása és rögzítése sokkal könnyebb. A biztonsági övvezetők automatikusan beállítják a fejtámla magasságának megváltoztatásakor, és garantálják, hogy a biztonsági öv a gyermeke számára megfelelő helyzetben van. Ahogy a baba növekszik, és vállai szélesebbé válnak, a V-alakú háttámla alkalmazkodik, hogy folyamatosan biztosítsa a kényelmet.

Méretek (H x Sz x M)

  • 67 - 85 x 51 x 38 cm
A termék súlya

  • 6,7 kg


Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®