CEBA poszter Fluffy Puffy Bart 50 x 70 cm

Márka Ceba
Termék kódja AGSW-856-132-686
7 090 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 13.2.2023
  • Szállítás díja: 1 490 Ft
points Vásárlással szerez
22 pontot
Termék leírása

CEBA poszter Fluffy Puffy Bart 50 x 70 cm

A gyerekszoba a gyermek számára a tér középpontja, de az anya számára a béke oázisa is. A szoba berendezése során különböző dolgokat választunk, hogy a legkisebbek szemét is tetssze, és minden együtt járjon. A színes elemek mindig egy kis varázst adnak, a különféle kiegészítők pedig kivételes hangulatot teremtenek. Kifejezetten a MACKO kicsik és nagyok szerelmesei számára számos posztert készítettünk falra akasztásra.

Minden poszter 250 g/m2 súlyú, bevonat nélküli prémium papírra van nyomtatva. A papír tanúsított biogazdálkodásból származik, és a Forest Stewardship Council® (FSC) tanúsítja. Ráadásul a felhasznált tinta 100%-ban vegán.

Az új Fluffy Puffy Teddy Bears kollekció elsősorban azzal a céllal jött létre, hogy babákat készítsenek, de nem csak olyan kivételes barátot, aki mackó a különböző gyerekeknek szánt termékeken. Csatlakozz a mackók családjához, akiknek megvannak a hobbijaik és érdeklődési köreik, és fantasztikus barátok lesznek a lányok és fiúk alvás vagy sétálás közben. A minták és színek kombinációja egyedi hangulatot varázsol minden gyerekszobába. Ismerje meg mackó kollekciónkat. Szeresd meg a MACKO-t!

Vélemények