Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - geometriai

Márka Chicco
Termék kódja AGS79154.0607
11 780 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 30.9.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
38 pontot
Totálnis kiárusítás
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Termék leírása

Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - geometriai

Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív, mint az ölelés.

Könnyen hordható, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget. Ez tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során.

A tartó a születése óta ideális, széles és ergonómikus ülőhelyeinek köszönhetően. Egy egyszerű váltás anya és anyu között, amikor a gyermek 6 hónapos és kész anya és apa segítségével felfedezni a világot.

Ergonómikus tartó Ergonómikus “M” alakú ülések a csípő helyes helyzetének biztosítása érdekében. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják.

Könnyű viselet Az EasyFit az egyetlen gyermekhordozó, aki olyan könnyen viselhető, mint egy póló ... egyszerűen és intuitív módon viselhető és beállítható. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. Extra kényelem Extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében.

Gyerekeknek született 9 kg-ig.

Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, akkor tekintse meg a szállító rövid ismertetését is.Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 8 + zákazníkov
Totálnis kiárusítás
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink