Futóbicikli(81 termék)

Legkeresettebb márkák
Legkeresettebb termékek
1
1329209955.jpg
Futóbicikli PUKY Learner Bike Medium LR M piros
Jelenleg nem elérhető
22 410 Ft 27 166 Ft
2
base_4061_96.png
PUKY Diák Bike Közepes LR M Pink 2019
Jelenleg nem elérhető
22 410 Ft 27 166 Ft
3
base_4092_70.png
Akció - PUKY LR Ride Br Black 2019
Raktáron > 5 darab
47 260 Ft 67 997 Ft
Kiszűrve 81 termék
user/2/upload/stuff/43777.jpg
1+

Italtrike Reflector 2000PAN Panda

Italtrike Reflector 2000PAN Panda , gyártó Italtrike. Egyedülálló design reflektor a La Cosa sorozatból, 100% -ban Olaszországban készült, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros ismeretek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

user/2/upload/stuff/43874.jpg
1+

Italtrike Reflector 2000TAX Taxi

Italtrike Reflector 2000TAX Taxi , Gyártó Italtrike. Egyedülálló design reflektor a La Cosa sorozatból, 100% -ban Olaszországban készült, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros ismeretek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

user/2/upload/stuff/43918.jpg
1+

Italtrike Reflector 2110PMP tűzoltók

Italtrike Reflector 2110PMP Tűzoltók , Gyártó Italtrike. Egyedi design reflektor a La Cosa kapszula sorozatból, a legújabb Italtrike design sorozat, 100% -ban Olaszországban gyártva, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros készségek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

user/2/upload/stuff/43822.jpg
1+

Italtrike Reflector 2000LBI katicabogár

Italtrike Reflector 2000LBI Katicabogár , gyártó Italtrike. Egyedülálló design reflektor a La Cosa sorozatból, 100% -ban Olaszországban készült, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros ismeretek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

user/2/upload/stuff/43850.jpg
1+

Italtrike Reflector 2000FTR tűzoltók

Italtrike Reflector 2000FTR Tűzoltók , Gyártó Italtrike. Egyedülálló design reflektor a La Cosa sorozatból, 100% -ban Olaszországban készült, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros ismeretek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

user/2/upload/stuff/43864.jpg
1+

Italtrike Reflector 2000POL Rendőrség

Italtrike Reflector 2000POL Rendőrség , gyártó Italtrike. Egyedülálló design reflektor a La Cosa sorozatból, 100% -ban Olaszországban készült, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon mozogjanak minden teremben, kísérletezzenek az egyensúly és az új motoros ismeretek felfedezésével. kiváló minőségű tartós anyagból készül a gyermekbiztonság szempontjából erős és biztonságos, továbbá egy egyszerű és lenyűgöző nyertes design, amelyet a tervező Alain Pineau megújított állatok vagy autók tervezése minden gyermek képzeletéhez a La Cosa sorozatból származó fényvisszaverőket európai szabadalom védi a gumikerekek révén a reflektor zökkenőmentesen és csendesen mozog A lekerekített sarkok segítik a biztonságot, miközben megvédik a környező tárgyakat a sérülésektől a forgó kerekek segítségével 360 ° -ban könnyen elforgatható az ülés alatt van egy tárolóhely a kedvenc baba játékok számára mind a háztartások, mind az iskolák és az óvodák számára mert egymásra rakható, kevés helyet foglal el a gyermekek számára méretek: Hossz 49 cm, Magasság 21 cm, Szélesség 27 cm ülőfelület magassága: 21 cm teherbírás: 50 kg súlya 2,5 kg 1-6 éves gyermekek számára A Italtrike , a Kids on wheels alcím, egy sikeres és hagyományos olasz cég, amely háztartási használatra alkalmas lökhárítót, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt, de óvodákhoz, iskolákhoz vagy játszóterekhez is. A cég 1983-ban alakult. A Italtrike termékek modernek, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Termékeiket exportálják, amelyek innovatív designja évtizedek óta az Alain Pineau francia formatervezővel dolgozik a világ számos országában.

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után