Grily Remundi(16 termék)

Legkeresettebb termékek
1
222khgh.jpg
REMUNDI Carus Grill L 102/45
3 - 7 nap
509 660 Ft
2
222khgh.jpg
REMUNDI Carus Grill M 82/35
3 - 7 nap
373 660 Ft
3
tfzutzu.jpg
REMUNDI Caesar Grill 72/30
3 - 7 nap
441 660 Ft
Kiszűrve 16 termék
poiuzt.jpg
16+

REMUNDI Nero grill S 62/25

REMUNDI Nero S 62/25 grill Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 62 x 62 x 76 cm Grilllemez vastagsága 6 mm Barbecue lemez 62 cm Barbecue rács 24 cm Súly (nettó) kb. 33,6 kg Bruttó tömeg) kb. 43,6 kg Csomag mérete (L x W x H) 65 x 70 x 53,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Nero S 62/25, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrostély, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

456xcffd.jpg
0+

REMUNDI Carus Grill S 62/25

REMUNDI Carus S 62/25 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 62 x 62 x 76 cm Grilllemez vastagsága 6 mm Barbecue lemez 62 cm Grillezőrács 25 cm Súly (nettó) kb. 33 kg Bruttó tömeg) kb. 43 kg Csomag mérete (L x W x H) 65 x 70 x 53,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Carus 62/25, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrács, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

222khgh.jpg
16+

REMUNDI Carus Grill M 82/35

REMUNDI Carus M 82/35 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 82 x 82 x 78 cm Grilllemez vastagsága 8 mm Grilllemez 82 cm Barbecue rács 35 cm Súly (nettó) kb. 64 kg Bruttó tömeg) kb. 79 kg Csomag mérete (L x W x H) 85 x 85 x 61,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Carus M 82/35, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrács, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

cvhgfcjhgf.jpg
16+

REMUNDI Nero Grill M 82/35

REMUNDI Nero M 82/35 grill Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 82 x 82 x 78,5 cm Grilllemez vastagsága 8 mm Grilllemez 82 cm Grillrács 34 cm Súly (nettó) kb. 60,9 kg Bruttó tömeg) kb. 76,2 kg Csomag mérete (L x W x H) 85 x 85 x 61,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Nero M 82/35, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrács, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

882kuziu.jpg
16+

REMUNDI Cube Grill M 82

REMUNDI Cube M 82 Tervezés, szögletes, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható légbevezetővel. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 81 x 81 x 82 cm Grilllemez vastagsága 10 mm Grill lemez 82 x 82 cm Grillezőrács 34 x 34 cm Súly (nettó) kb. 70 kg Bruttó tömeg) kb. 86 kg Csomag mérete (L x W x H) 85 x 85 x 61,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Cube M 82, acélrácslemez, állvány, rozsdamentes acélrostély, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

666kgi.jpg
16+

REMUNDI Magnus grill 72/30 rozsdamentes acél

REMUNDI Magnus 72/30 rozsdamentes acél Tervezés, szögletes, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható légbevezetővel. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyag rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 71,5 x 71,5 x 87 cm Grilllemez vastagsága 8 mm Grillezőlap 68 x 68 cm Grill rács 18 x 48 cm Súly (nettó) kb. 68 kg Bruttó tömeg) kb. 92 kg Csomag mérete (L x W x H) 76 x 78 x 106,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Magnus 72/30, acélrácslemez, állvány, rozsdamentes acélrács, hamutartó UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

tfzutzu.jpg
16+

REMUNDI Caesar Grill 72/30

REMUNDI Caesar 72/30 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 72 x 72 x 85 cm Grilllemez vastagsága 8 mm Barbecue lemez 72 cm Barbecue rács 30 cm Súly (nettó) kb. 58 kg Bruttó tömeg) kb. 72 kg Csomag mérete (L x W x H) 77 x 77 x 94,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi grill Caesar, acélrácslemez, talapzat, rozsdamentes acél grillrács, hamutartó UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

888jnklkjl.jpg
16+

REMUNDI Magnus grill 72/30

REMUNDI Magnus 72/30 Tervezés, szögletes, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható légbevezetővel. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 71,5 x 71,5 x 87 cm Grilllemez vastagsága 8 mm Grillezőlap 68 x 68 cm Grill rács O 29 cm Súly (nettó) kb. 78 kg Bruttó tömeg) kb. 92 kg Csomag mérete (L x W x H) 77 x 77 x 94,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Magnus 72/30, acélrácslemez, állvány, rozsdamentes acélrács, hamutartó UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

222khgh.jpg
16+

REMUNDI Carus Grill L 102/45

REMUNDI Carus L 102/45 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 102 x 102 x 87 cm Grilllemez vastagsága 10 mm Grilllemez O 102 cm Barbecue rács 45 cm Súly (nettó) kb. 107 kg Bruttó tömeg) kb. 130 kg Csomag mérete (L x W x H) 104 x 104 x 70,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Carus L 102/45, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrostély, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

qwert.jpg
16+

REMUNDI Nero Grill L 68 102/45

REMUNDI Nero L 68 102/45 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 102 x 102 x 68 cm Grilllemez vastagsága 10 mm Grilllemez O 102 cm Grillrács 44 cm Súly (nettó) kb. 96,2 kg Bruttó tömeg) kb. 118,7 kg Csomag mérete (L x W x H) 104 x 104 x 70,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Nero L 68 102/45, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrács, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

yxcvb.jpg
16+

REMUNDI Nero Grill L 84 102/45

REMUNDI Nero L 84 102/45 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 102 x 102 x 84 cm Grilllemez vastagsága 10 mm Grilllemez O 102 cm Grillrács 44 cm Súly (nettó) kb. 101,2 kg Bruttó tömeg) kb. 123,7 kg Csomag mérete (L x W x H) 104 x 104 x 70,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Nero L 102/45, acélrácslemez, állvány, rozsdamentes acélrács, hamutartó UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

159ftztrfz.jpg
16+

REMUNDI Nero Grill L 105 102/45

REMUNDI Nero L 105 102/45 Tervezés, kerek, külső kandalló grilllemezzel és végtelenül állítható levegőellátással. Klasszikus kialakítás, robusztus anyagok és kiváló minőségű feldolgozás. A Remundi német tervezési fókuszpontjai ezeket a szempontokat egyesítik és tökéletesítik. Ezek harmonikus hangulatot, tábortűzet biztosítanak, és ugyanakkor lehetővé teszik néhány különlegesség és finomság elkészítését. Szociális szabadtéri grill! Műszaki adatok: Anyagacél, rozsdamentes acél Méretek (L x W x H) 102 x 102 x 105 cm Grilllemez vastagsága 10 mm Grilllemez O 102 cm Barbecue rács 45 cm Súly (nettó) kb. 108,2 kg Bruttó tömeg) kb. 130,7 kg Csomag mérete (L x W x H) 104 x 104 x 70,4 cm CSOMAGOLÁSI TARTALOM: Remundi Grill Nero L 102/45, acélrácslemez, alap, rozsdamentes acélrács, hamutartó. UNIQUE ÉS INNOVATÍV A Remundi design kandallók klasszikus fához és faszénhez is használhatók. A láng alapja a grilllemez szintje alatt van, amely így 300 ° C-ra melegszik. A speciális geometria miatt a grilllapon lévő hő nem egyenletesen oszlik el, úgynevezett hőmérséklet zónák jönnek létre. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését. A Remundi dizájn kitörése az egyetlen a piacon, amelybe egy folyamatosan állítható légbevezető vezérlés tartozik, amely könnyen kezelhető a fókuszon kívüli fogantyúval. A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű, 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból készül. A tisztítás nagyon egyszerű - az égés után egyszerűen emelje fel a levegőellátást és söpörje le a hamut a kandalló alján lévő lyukon keresztül egyenesen a hamutartóban. Ez az innovatív termék Németországban készült, és kizárólag kiváló minőségű finomított acélból készül (rozsda).

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után