LEGO Batman 76159 Batman mobil bázis

Márka LEGO
Termék kódja 76159
16 340 Ft Áfá-val 17 440 Ft
Utolsó 4 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.1.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
52 pontot
Termék leírása

LEGO Batman 76159 Batman mobil bázis

Brrrr! A Joker ™ átjárja a várost átjáró triciklién. A kipufogógázból nagyszerű fegyverek és lángok azt a benyomást keltik, hogy tricikli is nevet! Az ugyanolyan csodálatos Batmobil közvetlenül a sarkában van. Harley Quinn ™ érkezik a helyszínre, és óriási kalapáccsal üt el körülötte. Robin snaží megpróbálja megállítani őt a motorkerékpárján. De a Joker ellopja a Batmobile motorját, és beteszi a triciklibe! Meg tud menekülni? Tőled függ.

  • A LEGO® DC Batman ™ mesés Joker tricikli (76159) a kis Batman rajongók számára nagy sebességgel akció-hajózást hoz létre Batman és a Joker között, kultikus járművekkel, szuperfegyverekkel és hűvös funkciókkal.
  • 4 minifigurát és Batmobil-ot várhat, amelyek nyitható pilótafülkével rendelkeznek a Batman minifigurával és levehető motorral. A Joker tricikliknek az elülső része rendelkezik, amelyek lovaglás közben nyithatók és bezáródnak.
  • A LEGO® Batmobile modell mérete 16 cm-nél hosszabb. Ez a csodálatos készlet elég nagy egy epikus kalandhoz és elég kicsi ahhoz, hogy a kisebb gyermekek nyerjenek. Ezt a nagyszerű Batman-készletet nem akkumulátorok hajtják, hanem egy gyermek fantáziája!
  • 1958 óta az összes LEGO® készlet megfelel a legmagasabb szintű előírásoknak, hogy következetesek, kompatibilisek legyenek, és könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők legyenek. Dobjuk le, összetörjük, csavarjuk, melegítjük és elemezzük a LEGO® kockákat és darabokat, így biztos lehet benne, hogy ez az új gyermekkészlet megfelel a világ legmagasabb biztonsági és minőségi előírásainak.

Kor: 8+

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 10 + zákazníkov