LEGO® Hidden Side ™ 70422 garnélarák állványos támadás

Márka LEGO
Termék kódja 70422
15 540 Ft Áfá-val 20 860 Ft
Utolsó 3 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.1.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
50 pontot
Termék leírása

LEGO® Hidden Side ™ 70422 garnélarák állványos támadás

LEGO® Hidden Side ™ 70422 Garnélarák állvány Attack, gyártója LEGO. Töltse le a LEGO® Rejtett oldal ™ készüléket, és irányítsa telefonját a Garnélarák állvány Attack modelljére.


  • Töltse le a LEGO® Hidden Side ™ készüléket, és irányítsa telefonját a Shrimp Stand Attack modellre. Tehát ez a gyerekeknek szánt készlet életre kel. Mozgassa a telefonját, és fedezze fel a modell körül rejtett, állandóan változó környezetet.
  • Ez a kibővített valóságú gyermekek számára készült játék 6 ábrát tartalmaz: Jack Davids okostelefonnal és egy miniatűr lány Parker L. Jackson okostelefonnal, Chef Enzo 2 késsel, Sally egy tálcával és egy csészével, Ronny és egy David Ghost kutya - Spencer.
  • Ez az egyedülálló játék tartalmaz egy elegáns gokartot, amelyben 2 minigiféria is helyet kapott, és a részletekkel ellátott, a garnélarák állványában található konyha. Talál egy óriási garnélarák jelet is, amelyet ki lehet venni a kabinból, és kísérteties jelké alakul.
  • A LEGO® Hidden Side ™ használata olyan, mintha egy ablakon keresztül nézne a barátságtalan és fenyegető rejtélyes oldalra. Mindegyik készlet tele van titokzatos rejtélyekkel, megoldandó szellemekkel, valamint olyan különleges szellemekkel, mint Anomalo, amelyet le kell győzni.
  • A teljes kibővített valóság élményéhez táblagépre vagy mobiltelefonra van szükség (de nem tartozék). Kompatibilis a kiválasztott iOS és Android eszközökkel. A gyermekeknek a szolgáltatás meglátogatása előtt kérniük kell a szolgáltatás használatának engedélyét.
  • Modell A garnélarák állványának (ijesztő változatban) magassága 19 cm, szélessége 32 cm és mélysége 10 cm.

Darabszám 578, 4. ábra

Alkalmas gyermekeknek 8 éves kortól

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 4 + vásárlók