LEGO® Ninjago® 70687 Spinjitz Strike - Lloyd

Márka LEGO
Termék kódja 70687
3 030 Ft Áfá-val
Június
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.7.2020
  • Szállítás díja: 1 590 Ft
points Vásárlással szerez
9 pontot
A JatekRaj.hu-val nem lesz otthon unalom
Szuper játékok ingyenes szállítással + ajándék
Termék leírása

LEGO® Ninjago® 70687 Spinjitz Strike - Lloyd

LEGO® Ninjago® 70687 Spinjitz Strike - Lloyd, a LEGO gyártója. Csatlakoztassa a Lloyd-t egy fonóhoz NINJAGO pengékkel, helyezze rá az indítópadra, nyomja meg a gombot, és figyelje, hogy a hősies ninja működésbe lép. Próbáljon ki szórakoztató kihívásokat, tanuljon meg nagyszerű trükköket és tanítsa Lloydot készségeivel, készen áll a harcra!

  • A készlet tartalmaz egy Spinjitzu fonót, egy indítóbetétet és egy LEGO® Lloyd ninja figurát. A gyerekek imádni fogják segíteni a NINJAGO® Lloyd vonatot Spinjitz elsajátításában és képességeik Ninja fegyverrel felerősítésében.
  • Ezzel a NINJAGO® készlettel a kis nindzsák otthoni és útközben is szórakozhatnak. A fonógép magassága 7 cm, magassága 10 cm, szélessége 7 cm
  • A LEGO® NINJAGO® készlet és az összeállított figurák megnyitják a kaput a gyermekek számára egy izgalmas világ felé, ahol történeteket játszhatnak ninja hőseikkel és tökéletesíthetik Spinjitz művészetüket.
  • A LEGO® kockákat és darabokat szigorú vizsgálatnak vetik alá, és megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek. A LEGO készletekkel és ábrákkal mindig nyugodtan lehet.

Darabszám 48, számok száma 1
Gyerekeknek 7 éves kortól

Vélemények