LEGO® City 60261 központi repülőtér

Márka LEGO
Termék kódja 60261
14 440 Ft Áfá-val 15 540 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.3.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
46 pontot
Termék leírása

LEGO® City 60261 központi repülőtér

LEGO City 60261 Központi repülőtér, a LEGO gyártója. LEGO® City Élvezze az ünnepi hangulatot a LEGO® City Main Airport készlettel! Melyik országba fogsz menni? Ne felejtsd el otthonod jegyét! Helyezzen valamit a foga alá az étel- és italtartóhoz.

  • A repülőtéri modell nagyszerű bevezetést nyújt a LEGO® City izgalmas világába. Nagyszerű a 4 éves vagy annál idősebb gyerekek számára, és úgy tervezték, hogy támogassa a kreatív, független játékot, a valós szituációk alapján
  • Indítsa el szórakozását és izgalmát a LEGO® City Airport témakészletekkel, amelyek kifinomult épületeket, nagyszerű járműveket és szórakoztató karaktereket tartalmaznak, amelyek inspirálják a nyitott, kreatív játékot. Ezen felül segítenek a gyermekeknek a fizikai képességek és az önbizalom fejlesztésében.
  • A LEGO® City összeszerelt repülőtéri modellje magassága 16 cm, szélessége 24 cm és mélysége 9 cm, a repülőgép modell 10 cm feletti, 21 cm hosszú és 20 cm széles.
  • Az összes LEGO® City készlet megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak, valamint a minőségi kritériumoknak, amelyek biztosítják, hogy a LEGO kockák és darabok egységesek, kompatibilisek legyenek, és bármikor könnyen csatlakoztathatók és leválaszthatók.

Darabszám 286, számok száma 6

Gyerekeknek 4 éves kortól

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 27 + zákazníkov