LEGO® Creator 31107 űrkutató jármű

Márka LEGO
Termék kódja 31107
15 210 Ft Áfá-val 16 340 Ft
Utolsó 3 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.4.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
49 pontot
Termék leírása

LEGO® Creator 31107 űrkutató jármű

LEGO® Creator 31107 Űrfelderítő jármű , a LEGO gyártja. Csatlakozzon egy csillagközi kalandhoz egy felderítő űrjárművel! Használhat robotfegyvereket minták gyűjtésére idegen bolygóktól, vagy elhelyezheti a robotot a jármű tetején, amíg ideje tovább menni.

  • A LEGO® Creator 3 az 1-ben felfedező űrjármű-készlet (31107) három modellt hoz a gyerekekhez egy készletben, amelyek ösztönzik a kreatív játékot - felderítő űrjármű, űrbázis és űrsík. A modellépítés végtelen játéklehetőségeket kínál!
  • Ez a LEGO® Creator 3 az 1 -ben készlet lehetőséget ad a gyermekeknek 3 különféle modell felépítésére: felderítő űrjármű, űrbázis és űrsík. Ennek köszönhetően sokféle lehetőséget kínál, akár a gyerekek egyedül játszanak, akár családdal vagy barátaival, vagy kombinálják a modelleket más készletekkel. És még szórakoztatóbb módon a készlet tartalmaz egy űrhajós mini figurát is.
  • Készen állsz a cselekvésre? A kifinomult felderítő űrjármű 17 cm feletti, 20 cm hosszú és 11 cm széles - az ideális méret egy nagy kaland számára!
  • Fogjon meg egy összesen 3 modellből álló készletet, és nyissa meg az építkezés és az átalakítás világát. Az egyszerű utasításoknak köszönhetően a gyerekek egyszer vagy kétszer is részt vehetnek a modellekben, és szinte azonnal élvezhetik alkotásaikat és végtelen részét a kreatív szórakozásból.
  • 1958 óta a LEGO® kocka megfelel a legmagasabb követelményeknek, hogy következetes, kompatibilis és könnyen összeszerelhető és szétszerelhető.

Darabszám 510 ábra száma 1
Gyerekeknek 8 éves kortól

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 27 + zákazníkov