23 400 Ft Áfá-val 27 260 Ft
Raktáron > 5 darab
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.4.2021
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
75 pontot
Termék leírása

LEGO® Star Wars 75278 DO ™

Hozza vissza emlékeit a Csillagok háborúja izgalmas jeleneteiről: A Skywalker felkelése ezzel a hűvös LEGO® Star Wars ™ DO (75278) droidkészlettel. A Star Wars filmekben szereplő karakter hiteles részletei LEGO kockákból gyönyörűen átalakulnak modellekbe, és a rajongók elégedettek lesznek a dönthető DO fejjel, amely szintén elfordul 360 fokkal, valamint az állítható antennákkal.

Megjelenítésre tervezve Ez a LEGO készlet tartalmaz egy beépített állványt az építési modellhez, valamint egy információs címkét egy szép DO droid mini figurával. Mindez garantálja, hogy mindenki, aki otthoni vagy munkahelyi hatásnak van kitéve, észreveszi. Ne felejtse el megnézni más LEGO Star Wars sorozatú, felnőtteknek szóló, gyűjthető modulmodelleket, köztük a Stormtrooper sisakot (75276) és a Bob Fett sisakot (75277).

Üdvözöljük a LEGO Csillagok háborúja világában. A LEGO Csoport 1999 óta átalakította a legendás csillagháborúk világának legendás űrhajóit, járműveit, helyeit és karakterét. A LEGO Csillagok háborúja a legsikeresebb kiadása, nagyszerű ajándékötletekkel minden korosztály számára. Csatlakozzon hozzánk is!

 • A rajongók elkészíthetik saját gyűjthető modelljüket az aranyos droid DO-ról (75278) a Csillagok háborúja: A Skywalker felkelése című filmből, amely autentikus részleteket reprodukál LEGO® stílusban. Az eredmény egy fantasztikus darab, amelyet fel lehet építeni és kiállítani.
 • A modellnek állítható antennái vannak, és a fej 360 fokban megdönt és forog, akárcsak a Star Wars ™ film szereplői esetében. Tartalmaz egy beépített állványt és információs címkét, valamint egy DO mini figurát. Mindez örömmel fogja gyűjteni a gyűjtőket.
 • Ez a DO droid a fantasztikus új termékcsalád részét képezi 2020 márciusáig. Ezek a LEGO® Star Wars série moduláris modellek: Stormtrooper sisak (75276) és Bob Fett sisak (75277).
 • Ez a nagyszerű, 519 darabos droidkészlet a LEGO® Csillagok háborúja sorozatból a tíz éves kortól a Csillagok háborúja saga alkotó rajongói számára nagyszerű szórakozást kínál, és ideális ajándékként szolgál születésnapra, karácsonyra vagy más alkalomra.
 • Az összecsukható DO-droid magassága több mint 27 cm, szélessége 10 cm és mélysége 16 cm. Ennek köszönhetően nem foglal sok helyet, ám hatalmas benyomást kelt a barátokra, amikor otthoni vagy irodai kiállításon vesz részt.
 • Ez a hűvös, akkumulátor nélküli készlet stresszoldó építési élményt nyújt. Tehát tartson szünetet, és élvezze a Csillagok háborúja saga karakterének fantasztikus moduláris modelljének felépítését, akár egyedül, akár család vagy barátok körében.
 • Fontolja a DO-droid ezen modelljének megvásárlását egy Star Wars ™ rajongó számára, aki még nem próbálta ki a LEGO® készleteket? Semmi gond. Világos, részletes utasításokkal rendelkezik, így a címzett a Jedi bizalmával képes lesz arra, hogy megkezdje ezt az építési kihívást.
 • A LEGO® Star Wars sorozatkészletek kiváló választás minden korosztályú rajongók számára, hogy építsenek, kiállítsanak és készítsenek látványos jeleneteket a Csillagok háborúja saga-ból, valamint hozzanak létre saját izgalmas történeteket. A sorozat mindenkinek tartalmaz valamit!
 • 1958 óta a LEGO® kocka megfelel az iparág legszigorúbb előírásainak, amelynek köszönhetően tökéletesen és egyszerűen illeszkednek egymáshoz. Nem kell erőt használni rájuk!
 • A LEGO® kockákat és darabokat szinte minden lehetséges módon teszteljük. Biztosítani szeretnénk, hogy ez a Csillagok háborúja sorozatú droidkészlete megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak a Föld bolygón (és minden galaxisban is, ahol meglátogat!).

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 4 + vásárlók