LEGO Star Wars 75281 Anakin Jedi harcosa

Márka LEGO
Termék kódja 75281
9 830 Ft Áfá-val 12 880 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.6.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
31 pontot
Termék leírása

LEGO Star Wars 75281 Anakin Jedi harcosa

Ezzel a LEGO® Csillagok háborújának akciókészletével a kis Jedi játszik Anakin Skywalkert Jedi vadászrepülőgéppel (75281). Ez a kockakészlet számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek inspirálják a kreatív játékokat, ideértve a nyitó pilótafülkét a LEGO minifigurákhoz, rugós hordozórakétákhoz, az R2-D2 droid számára helyet biztosító szárnyos szárnyakhoz, valamint a lőszer-ellátás kiálló részeit és Anakin fénykardját.

Kalandjátékok karakterek számára

Ez a készlet tartalmazza Anakin Skywalker LEGO mini-figuráját és a LEGO droid figura R2-D2-t, amellyel jeleneteket játszhat a Sith bosszúja és a Csillagok háborúja sorozat: Klónok háborúiból. Ez a gyermekkészlet egy- és csoportos játékra alkalmas, és kombinálható más LEGO Csillagok háborújaival, hogy még több galaktikus akció-kalandot és kreatív szórakozást biztosítson.

A szórakozás galaxisa!

1999 óta a LEGO csoport ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyeket és

karakterek a Csillagok háborúja saga legendás világából. A LEGO Star Wars sorozat nagyon népszerű és kiváló ajándékötletet jelent bármilyen korú rajongó számára, bármilyen ízlésű.

A gyerekek imádni fogják játszani Anakin Skywalker játékot, a Jedi vadászgép modelljét vezetve

(75281) a LEGO® kockákból, a Csillagok háborúja: A Sith bosszúja és a Csillagok háborúja: A klónok háború filmje ikonikus járművének.

Ez a LEGO® Star Wars ™ készlet tartalmaz egy Anakin Skywalker LEGO mini figuráját és egy LEGO R2-D2 droid figurát, amely sok mûveletet szórakoztat. Anakina ülhet a Jedi vadászrepülőgép pilótafülkéjében és az R2-D2 a szárny mögött.

A Jedi vadászgép készletének új kialakítása van (új, 2020 augusztusában), 2 rugós vesztes lövöldözős harci és szárnyas szárnyakkal nagysebességű támadásokhoz. Anakin fénykardja és lőszer-ellátása

a szárny alatt.

Ez a 248 darabos készlet kiválóan alkalmas egy- és csoportos játékra, és könnyen kombinálható más LEGO® Star Wars gyakorlati készletekkel. Ideális ajándék születésnapra, karácsonyra vagy egyszerűbb meglepetés az idősebb gyermekek számára

mint 7 év.

Az Anakin Jedi vadászgép magassága több mint 6 cm, hossza 19 cm és szélessége 17 cm. A kreatív szórakozás érdekében a rajongók repülhetnek a LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga videojátékban is.

Ez a készlet a LEGO® Star Wars: War sorozatból

A klónok kizárólag LEGO kockákból készülnek, és csak a gyermekek kreativitása táplálják - így nincs szükség elemre. A galaktikus akciókaland soha nem ér véget!

Újak-e a LEGO® készletek gyermekének? Nincs mit. A Star Wars staveb készlet része egy részletes illusztrált útmutató, amely bizalommal készít egy modellt ... és úgy érzi magát, mint egy Jedi!

A LEGO® Star Wars készletek gazdag épület- és kalandjátékot nyitnak meg karakterek számára gyermekeknek (és felnőtt rajongóknak). Lehet élvezni a filmes saga jeleneteit, vagy létrehozhatnak saját kreatív kalandjaikat.

Nincs szüksége áramra, hogy csatlakoztassa a készlet LEGO® kockáit Anakin Skywalkerhez! Megfelelnek az iparág legmagasabb színvonalának, hogy biztosítsák következetességüket, tökéletesen és könnyen kezelhetők legyenek

forrasztás.

Vizsgáljuk meg a LEGO® kockákat és darabokat: dobjuk el, melegítsük fel, nyomjuk meg, csavarjuk össze és elemezzük. Biztosítani szeretnénk, hogy minden készlet megfeleljen a legmagasabb normáknak országunkban a Föld bolygón (és a távoli galaxisokban is!).

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 69 + zákazníkov