LEGO Star Wars 75284 Rajna Lovagok szállítóhajója

Márka LEGO
Termék kódja 75284
20 900 Ft Áfá-val 26 560 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.3.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
67 pontot
Termék leírása

LEGO Star Wars 75284 Rajna Lovagok szállítóhajója

A rajongók epikus csatákat találnak a Csillagok háborúja: A Skywalker felkelése című filmből, köszönhetően a Reno Lovagok (75284) szállítóhajójának csodálatos LEGO® készletének. A Csillagok háborúja gazemberek csillaghajója alatt rejtett sílécek vannak rögzítve, amelyek lebegő benyomást keltenek. Ezenkívül a hajón 2 pilótafülke nyílás található a Rajna Lovagjai számára, egy rekesz egy csapdába esett LEGO minifigurához és 2 rugós hordozórakéták, amelyek inspirálják a kreatív játékokat.

 

Reno lovagok vs. Rey

Ez az űrhajókészlet 3 LEGO minifigurával a Csillagok háborúja sorozatból, Rey-vel és 2 lovagokkal a Rajnából készül, izgalmas harcok hegyére önálló játékban vagy barátok ellen. Kombinálható más LEGO Star Wars készletekkel, és még kreatívabb szórakozást élvezhet. Ha nem vele küldetésben, akkor nagyszerűen ki fog emelkedni, mint showpiece.

 

Csodálatos ajándékok!

A LEGO Csoport 1999 óta átalakítja a legendás csillagháborús filmek világának legendás űrhajóit, járműveit, helyeit és karaktereit. A LEGO Csillagok háborúja sorozat jelenleg a legsikeresebb sorozat, amely a legjobb ajándékokat kínálja születésnapokra, karácsonyra és egyéb alkalmakra gyermekeknek és felnőttek.

 

Játsszon csatákat a Csillagok háborúja: A Skywalker felkelése ebből a csodálatos LEGO® készletből a Rajna Lovagok (75284) gyermekek számára történő szállításához.

Ez az űrhajó-készlet tartalmaz 3 minfigurát a LEGO® Csillagok háborúja sorozatból, 2 lobogót a Rajnából sisakokkal és fegyverekkel (új, 2020 augusztusában) és Rey fénykarddal. Nagyon sok móka vár rád, akár önálló játékban, akár barátaival.

A csillaghajó alá rejtett sílécek vannak rögzítve, amelyek úszó hatásúak. Ezen túlmenően a hajón vannak pilótafülke-nyílások a LEGO® minifigurákhoz, egy rekesz, ahol Rey ülhet (ha sikerül elkapni), és 2 rugós hordozórakéták számos szórakoztató harchoz.

Ez az 595 darabos készlet szórakoztató és kreatív, teljesítő kihívásokat kínál 9 évesnél idősebb fiúk és lányok számára, és kiváló ajándék születésnapra, karácsonyra vagy más alkalomra a gyermekek és a Csillagok háborújának kedvelőinek.

Ez a Star Wars lode űrhajó-készlet több mint 8 cm magas, 29 cm hosszú és 17 cm széles. A rajongók repülhetnek a LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga videojátékban is.

Ez a szórakoztató űrhajó-készlet nem igényel akkumulátort. Csak LEGO® kockákból áll, és a gyermekek kreativitása vezérli. Az eredmény soha véget nem érő akciójátékok a Star Wars ™ világának szereplőinek.

Vásárolja ezt a stílusos ellenséges harci szettet a Star Wars ™ világából egy nagy Star Wars rajongónak, aki új a LEGO® készletek világában? Nincs mit. Világos, illusztrált utasításokat tartalmaz, hogy a Jedi bizalmával építhessenek!

A LEGO® Csillagok háborúja kitűnő lehetőséget jelent a gyermekek (és a felnőtt rajongók ) számára, hogy visszatérjenek az életből a szaga jelenetébe, vagy egyszerűen csak alkossanak meg saját kreatív történeteket és gyűjtsenek építési modelleket.

Nincs szüksége áramra a LEGO® darabok csatlakoztatásához és leválasztásához! 1958 óta teljesítik az iparág legmagasabb színvonalát, biztosítva, hogy mindig könnyedén illeszkedjenek egymáshoz.

A LEGO® kockákat és darabokat a lehető legnagyobb mértékben teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ez a Csillagok háborúja ihlette készlet: A Skywalker emelkedése megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak a Földön és a távoli galaxisokban!

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 22 + zákazníkov