LEGO Super Mario 71363 kaktuszkulcs a sivatagban

Márka LEGO
Termék kódja 71363
6 120 Ft Áfá-val 9 320 Ft
Utolsó 4 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.4.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
19 pontot
Termék leírása

LEGO Super Mario 71363 kaktuszkulcs a sivatagban

A sivatagi Pokey (71363) és kalapáccsal történő kibővítésnek köszönhetően a rajongók új szórakoztató dimenziót adhatnak a játékhoz a LEGO® Super Mario ™ indítókészlettel. Ez a készlet nagyszerű ajándék a gyermekek számára, és egy forgatható kalapáccsal ellátott, beépíthető sivatagi területről áll, amellyel a LEGO Mario apránként elpusztíthatja kaktusz ellensége Pokeyját. Létezik még egy anyajegy Monty alakja is, amely után a gyerekek virtuális érméket kapnak. (Megjegyzés: A LEGO Maria figura nem része a csomagnak. Megtalálható a 71360 Adventure with Mario kezdőkészletben.)

Szórakozás az alkalmazással

A LEGO Super Mario alkalmazás elérhető ehhez az egyedi játékhoz. Csodálatos eszközöket tartalmaz a modell nagyításához és forgatásához, hogy segítsen a gyermekeknek ehhez a készlethez. Vannak ötletek az új kreatív építési módokhoz és a játékokhoz, valamint egy biztonságos platformhoz, amelyen megoszthatják alkotásaikat barátaival.

Akció a LEGO Mario-val a való világban!

A LEGO Super Mario sorozatból származó gyűjthető készletek kiválóan alkalmasak szólójátékra vagy csoportos harcokra, és az egész család kedvenc karakterét a való világba hozzák. Az indítókészletnek, a kiterjesztéseknek és a frissítő csomagoknak köszönhetően a rajongók testreszabhatják szinteiket és korlátlan kreatív szórakozást élvezhetnek.

Ennek a szórakoztató, a sivatagi Pokey-val (71363) bővített készletnek köszönhetően a gyerekek kalapácsos kihívás-készleteikkel adhatják meg a LEGO® Super Mario sorozatát, a Mario Adventure játékot, amelyben versenyezhetnek barátaival.

Ez a készlet tartalmaz egy kalapáccsal ellátott elforgatható alapot, amellyel a LEGO® Maria figura (a csomagban nem található) lebonthatja az összeállított Pokey kaktusz figura darabszámot, valamint a Monty Mole figurát, amelyet Mario megver, és jutalmat kaphat.

Amikor a LEGO® Maria figurát (a csomagban nem található) egy kalapáccsal ellátott forgó talapzatra helyezi, a zene lejátszása megkezdődik. Ezen túlmenően, amikor a LEGO Mario ugrik mind a három akciókockára, különféleképpen reagál.

Ez a 180 darabos kreatív LEGO® játék egy szórakoztató ajándék születésnapra vagy karácsonyra 6 évesnél idősebb gyermekek számára, akiknek már megvan az Adventure with Mario indítókészülék otthon. Ezenkívül inspirációt nyújt a saját egyedi szintjeihez.

Az alapformátumba összeállított készlet magassága több mint 12 cm, szélessége 21 cm és mélysége 12 cm. Ugyanakkor bármilyen módon felépíthető és kombinálható a LEGO® Super Mario ™ sorozat indítókészletével vagy más bővítőkészlettel.

Ehhez a készlethez nincs szükség elemre. Adja hozzá a Mario Adventure rajtkészletéhez, és a játék elindulhat. A készlet világos utasításokat tartalmaz, így a gyerekek önállóan és magabiztosan építhetnek.

Ezen felül az ingyenes LEGO® Super Mario ™ alkalmazás tartalmaz építési utasításokat, inspirációt a még szórakoztatóbb játékhoz és egy biztonságos platformot, ahol a gyerekek megoszthatják ötleteiket. Kompatibilitási lista

Android és iOS eszközök a LEGO.com/devicecheck webhelyen.

A LEGO® Super Mario série gyűjtőkészletei a híres karaktert a való világba hozzák. Lehetővé teszik a rajongóknak, hogy kibővítsék a szintet, és korlátlan játékkal kapcsolatos kihívásokat hozzanak létre, még maguk is

a játék többi részében, vagy barátaival.

Az építőknek nincs szükségük szupersztár képességekre a LEGO® kockák csatlakoztatásához és szétválasztásához! 1958 óta teljesítik az iparág legmagasabb színvonalát a következetesség és a kompatibilitás biztosítása érdekében.

LEGO® kockák és próbadarabok

minden lehetséges módon. Biztosítani akarjuk, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a legmagasabb szintű globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 67 + zákazníkov