LEGO Super Mario 71371 Repülő Mario

Márka LEGO
Termék kódja 71371
2 710 Ft Áfá-val 3 760 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.1.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
8 pontot
Termék leírása

LEGO Super Mario 71371 Repülő Mario

Ezzel a repülő Mario frissítő csomaggal (71371) a játékosok új dimenzióval bővíthetik a szórakozást a LEGO® Super Mario ™ játékokkal. Ennek a kiegészítő csomagnak a része egy interaktív öltöny, légcsavar kupakkal a LEGO Maria számára (az ábra nem része a csomagnak). Amikor a LEGO Maria figura a játékos segítségével "felszáll", a propellerekre emlékeztető hangok aktiválódnak. Ez a készlet nagyszerű ajándék azoknak a gyermekeknek, akiknek már van kalandos kezdőkészletük a Mario-lel (71360) otthon, amely tartalmaz egy LEGO Maria figurát.

Álljon fel és indítsa el a játékot

Az utasítások megtalálhatók a csomagban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban. Az utasításokon kívül ez az alkalmazás kreatív játék- és építési ötleteket is tartalmaz, és biztonságos platformot kínál a gyermekek számára, amellyel megoszthatják alkotásaikat más LEGO Maria rajongókkal.

Végtelen LEGO Mario!

A LEGO Super Mario sorozatból származó gyűjthető készletek kiválóan alkalmasak egyéni játékokhoz vagy csoportos harcokhoz, és az egész család kedvenc karakterét a valósághoz vezetik. A rajongók egyedi szinteket hozhatnak létre kezdő készlettel, bővítő és frissítő csomagokkal.

Vigye a LEGO Super Mario ™ játékot a következő szintre ezzel a repülő Mario ruhával (71371), amely lehetővé teszi a LEGO Mario számára (az ábra nem része a csomagnak), hogy még több érmét gyűjtsön.

Ezt a ruhát a LEGO® Maria figura számára készítették, az Adventures with Mario (71360) kezdőkészletből. Miután emeltük a LEGO Maria figurát ezzel az összeszerelt öltözettel, Mario megkezdi a propellerek hangját.

Amikor a repülő Maria felszáll, a játékosok több digitális érmét szerezhetnek, hogy javítsák pontszámukat. A gyerekek nagyon örülnek, hogy repülni tudják a szoba körül, és a LEGO® Mario játék szintjét a valós életbe mozgathatják.

Ez a 13 darabos LEGO® készlet egy szórakoztató születésnapi vagy karácsonyi ajándék kreatív gyermekeknek és rajongóknak 6 éves kortól. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egyedülállóan átalakítsák a Mario Adventure (71360) indítókészletet, valamint az expanziós készleteket.

Eladó

A LEGO® Maria számára más ruházat is felvehető az indítókészlethez vagy kiegészítőkhöz, nevezetesen a tüzes Maria (71370), a macska Maria (71372) és az építő Mario (71373) ruházata.

Ehhez a LEGO® készlethez nincs szükség elemre. Aktiválja úgy, hogy a LEGO Maria figurát a kiindulási készletből egy javítóruhával öltözteti. A csomag utasításokat tartalmaz képekkel, amelyeknek köszönhetően a gyerekek teljesen függetlenül építhetnek.

Ezen felül az ingyenes LEGO® Super Mario ™ alkalmazás eszközöket is tartalmaz a modell megtekintéséhez

Segítenek az építésben, más és még szórakoztatóbb játéklehetőségek ihletésében, valamint egy biztonságos platformon, amelyen a gyerekek megoszthatják ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck webhelyen találja meg.

A LEGO® Super Mario série gyűjtőkészletei a híres karaktert a való világba hozzák. Ezek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy kibővítsék, építsék és leküzdhessék korlátlan szintet önálló játékban vagy a barátok elleni harcban.

Az építőknek nincs szükségük szupersztár képességekre a LEGO® kockák csatlakoztatásához és szétválasztásához! 1958 óta kockatermékeket gyártunk az iparág legszigorúbb előírásainak való megfelelés érdekében, a következetesség és a kompatibilitás biztosítása érdekében.

A LEGO® kockákat és darabokat minden lehetséges módon teszteljük. Biztosítani akarjuk, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a legmagasabb szintű globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 59 + zákazníkov