LEGO Super Mario 71373 Builder Mario

Márka LEGO
Termék kódja 71373
2 850 Ft Áfá-val 3 380 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.3.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
9 pontot
Termék leírása

LEGO Super Mario 71373 Builder Mario

A LEGO® Super Mario ™ játékosok szó szerint magasabb pontszámot kaphatnak ennek a csomagnak köszönhetően, az építő Mario (71373) ruháival. Amikor a LEGO Maria ezt az interaktív öltönyt visel, a játékosok kockapályán mászva kereshetnek digitális érméket. Ez a készlet nagyszerű ajándék azoknak a gyermekeknek, akiknek már van otthon az Adventure with Mario (71360) indítókészlet, amely tartalmaz egy LEGO Maria figurát.

 

Szórakozás az alkalmazással

Az illusztrált utasításokat a csomagban, valamint a biztonságban találja meg

LEGO Super Mario. Az utasításokon kívül ez az alkalmazás biztonságos platformot kínál a gyermekek számára, amelyen megoszthatják alkotásaikat más rajongókkal. Vannak még kreatív játék- és építési ötletek, valamint egyéb szórakoztató funkciók.

 

Akciódús játékok

A LEGO Super Mario sorozatból származó gyűjthető készletek egyedülálló híres karaktert hoznak a való világba, és támogatják a gyermekek képességét a kreatív megoldásokra. Moduláris kezdőkészlettel, bővítőkészletekkel és rajongói fejlesztőcsomagokkal a rajongók saját szintjeiket felépíthetik, hogy harcolhassanak egyedül vagy szórakoztató versenyeken a barátok ellen.

 

Ezzel az interaktív ruhával, amelyet az építő Mario készített a LEGO Maria figura számára, a gyerekek becsaphatják a kockákat, és érméket szerezhetnek a LEGO® Super Mario ™ játékokban.

sátor

Összeállított öltöny esetén csak a LEGO® Maria figurát kell felvenni a Kalandok a Mario-szel (71360) kezdőkészletből, hogy kibővítse a játék lehetőségeit.

Amikor egy LEGO® Maria figura (nem része a csomagnak) viseli ezt az öltönyt, a játékos nyerhet, ha LEGO kockákra s

katonai kifutópálya digitális érme.

Ez a 10 darabos LEGO® készlet a legjobb születésnapi vagy karácsonyi ajándék kreatív gyermekeknek és rajongóknak, akik 6 éves vagy annál idősebbek. Lehetővé teszi számukra, hogy kalandot szerezzenek a Mario (71360) és a kiegészítők számára a kezdő készlethez

további játékopciók.

A LEGO® Maria-nál vannak még olyan fejlesztések is, amelyeket hozzá lehet adni a kezdő készlethez vagy kiegészítőkhöz, nevezetesen a tüzes Mario (71370), a repülő Mario (71371) és a Maria macska (71372) ruháit.

Nincs szükség elemre ehhez a kreatív készlethez. A LEGO® Maria figurájának a kezdőkészlettől való javításához egyszerűen öltözzön fel egy öltönyt. • A csomag utasításokat tartalmaz képekkel, így a gyerekek saját maguk építhetnek.

Ingyenes LEGO® Super Mario alkalmazás

™ Sok más dolog mellett építési utasításokat, inspirációt kínál még szórakoztatóbb játéklehetőségekhez és biztonságos környezetet az ötletek megosztásához. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck webhelyen találja meg.

A LEGO® Super Mario ™ sorozatból származó gyűjthető készletek egyedülálló ikonikus karaktert hoznak a valós világba, és korlátlan kreatív kihívásokat kínálnak, amelyekkel önmagában vagy barátaival vagy családjával legyőzhetők.

1958 óta a LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb ipari szabványoknak a következetesség és a kompatibilitás biztosítása érdekében. Mindig könnyen csatlakoztathatók és elválaszthatók. Az építéshez nem kell egy szuper csillag készségeire!

Alaposan teszteljük és elemezzük a LEGO® kockákat és darabokat. Biztosítani akarjuk Önt, hogy az összes LEGO készlet megfelel a legszigorúbb globális biztonsági és minőségi előírásoknak.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 48 + zákazníkov