LEGO Technic 42112 teherautó betonkeverővel

Márka LEGO
Termék kódja 42112
31 920 Ft Áfá-val 37 960 Ft
Raktáron > 5 darab
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 3.12.2020
 • Szállítás díja: 1 590 Ft
points Vásárlással szerez
102 pontot
Karácsonyi slágerek
Termék leírása

LEGO Technic 42112 teherautó betonkeverővel

 • Mutassa meg a gyerekeket az építkezés világának és mutassa meg nekik, hogyan működnek az építési munkák. Az autók iránti szenvedélyes gyermekek kétségtelenül örülnek ennek a LEGO® Technic betonkeverő teherautó-készletnek (42112). A modellnek 8 robusztus kereke és egy nagy keverője van, a motor mozog, és a vezető számára a hely könnyen nyitható. Ez a készlet úgy néz ki, mint egy igazi teherautó! A gyermekek a keverőt kézzel fordíthatják, vagy bekapcsolhatják az automatikus forgásfunkciót, amelynek köszönhetően a keverő elfordul, amikor a targonca mozog. Ha a keverőt elforgatják az óramutató járásával ellentétes irányban, a betont az építkezésre öntik.

  Kreatív játékok az építkezésen A képzeletbeli játékok annyira egyszerűek ezzel a konstrukciós motívummal! A teherautóhoz 100 LEGO kocka is tartozik, 1 x 1 kiálló mérettel, amelyet a gyermekek betonként használnak. Először a gyerekek összekeverik az összes téglát egy keverőben, majd tölcsérrel betonra öntik a kívánt helyre.

  Kifinomult készletek gyerekeknek A LEGO Technic sorozat modelljei ideálisak a LEGO készletek rajongói számára, akik készen állnak egy új kihívásra. Ezek a járművek úgy mozognak, mint a valódi, és ugyanúgy vezetnek. A gyerekek imádják a játékot alkotásaikkal.
 • Az építőipari járműveket szerető gyerekek beleszeretnek a LEGO® Technic sorozatba tartozó betonkeverővel felszerelt teherautókba (42112). A forgó keverőnek köszönhetően a modell valódinak tűnik.
 • Ez a készlet 1 163 darabból áll, így a gyerekek először élvezhetik egy igényes teherautó modelljét betonkeverővel, majd felfedezhetik annak összes funkcióját és tartozékát, például 100 LEGO® kocka méretét 1x1 kiemelkedés mellett, amelyek betonként szolgálnak. .
 • A keverőt manuálisan is elforgathatja, vagy beállíthatja az automatikus keverési funkciót, amely a beton előállításához vezet a targonca mozgása közben. Ha a keverőt az óramutató járásával ellentétes irányba forgatja, öntsön a betonra, és tölcsérrel vegye ki a kívánt helyre.
 • Azok a gyermekek, akik szeretik a játékszert szállító teherautókat, örömmel fedezik fel ennek a modellnek a minden tulajdonságát egy betonkeverővel.
 • Nagyszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék 10 éves kortól gyermekek számára.
 • A betonkeverővel felszerelt teherautó hossza több mint 42 cm, magassága 19 cm és szélessége 12 cm, tehát ideális a kreatív játékok számára.
 • Ez a készlet nem igényel elemeket, így a szórakozás azonnal elindulhat, és soha nem ér véget.
 • A nyomtatott kézikönyv része ennek a LEGO® Technic sorozatú betonkeverő-teherautó-készletnek.
 • A LEGO® Technic sorozat modelljei nagyszerű bevezetést jelentenek a gyermekek gépészmérnöki világába. Csodálatos kialakításával és reális tulajdonságaival a LEGO Technic sorozat fejlett készleteket kínál.

Darabszám: 1163
Kor: 10+

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 19 + zákazníkov