Monti System Noprosu

Márka Vista
Termék kódja 0109-61
5 550 Ft Áfá-val
Jelenleg nem elérhető
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.4.2061
  • Szállítás díja: 1 590 Ft
points Vásárlással szerez
17 pontot
A JatekRaj.hu-val nem lesz otthon unalom
Szuper játékok ingyenes szállítással + ajándék
Termék leírása

Monti System Noprosu

A Monti System MS 61- NOPROSU egy Mercedes-Benz Actros Noprosu raktérrel. A Mercedes Actros Monti System MS 61 1:48 méretarányban a Monti System PROFI sorozatának modellje, vagyis sok elemből áll és ezért a bonyolultabbak közé sorolandó.

A Monti System MS 61 - NOPROSU építőkészlet ragasztó és festék használata nélkül összeállítható, egyes elemei színes műanyagból tökéletesen illenek egymásba. A modell hiteles másának elkészítéséhez a csomagolás matricákat is tartalmaz. A felhasznált anyagok nem tartalmaznak veszélyes ftalátokat, a Monti System modelljei rendszeresen teszteltek elismert intézetek által és megfelelnek az EN71 szabvány összes minőségi és biztonsági előírásának. 

A Mercedes Actros MS 61 - NOPROSU a Monti System "Profil" sorozatából a használati utasítás segítségével való összeállítás esetében gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott. A járművet azonban individuális módosításnak is alá lehet vetni és így majdhogy makettszerűvé alakítani vagy felhasználható egy teljesen új autó alapjául. Az egyes építőkészlet kiegészítői, melyek azonos méretarányúak, mint a MS 61 - NOPROSU, szabadon cserélhetők és variálhatók. A Monti System modelljei működő versenyautókká változtathatók és RC modellként távirányításra is működtethetők. 

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 17 + zákazníkov