NUK Babysitter ECO vezérlő videokijelző 550VD

Márka NUK
Termék kódja AGS10256441
104 120 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 8.3.2024
  • Szállítás díja: 1 790 Ft
points Vásárlással szerez
335 pontot
MEGA árakért
Faházacskák
Faházacskák
Termék leírása

NUK Babysitter ECO vezérlő videokijelző 550VD

digitális gyermekfelügyelet Eco-Mode, video funkcióval és Full Eco-Control funkcióval Kép és hang vagy csak hang továbbítása, akár 4 kamera járőr üzemmód lehetőségével

Öko-mód: Nincs nagyfrekvenciás sugárzás, amíg a baba alszik

Teljes öko-vezérlő funkció: csatlakozás és hatótávolság-szabályozás akár 250 m-ig öko-módban Intercom funkció, megbízható jelátvitel digitális FHSS módszerrel, állítható zajérzékenység, optikai zajszint jelző

Éjszakai megvilágítás, szobahőmérséklet-szabályozás, táplálási időzítő, altatódal, természeti hangok, fényerő kijelzés Megbízható alvásfigyeléshez: digitális bébiszitter 2in1 funkcióval Szeretné megragadni az alkalmat, hogy kedvesét álmai birodalmába merítse egy izgalmas, új élményekkel teli nap után. , és egyúttal győződjön meg arról, hogy a baba nyugodtan alszik?

Még akkor is, ha éppen nincs a szobában, a bébiszitter egyszerű megoldás, amely mindig tudatja Önnel, ha a baba csendesen alszik. A NUK Eco Control 550VD prémium bébiszitterünk biztonságot és megbízhatóságot kínál, és biztonságérzetet ad a szülőknek.

A digitális bébiszitter 2in1 funkcióval van felszerelve. Használhatja a bébiszittert video és hang továbbítására, vagy csak hang továbbítására. Például, ha energiatakarékos az akkumulátorral, vagy ha a baba már elég nagy ahhoz, hogy vizuális ellenőrzés nélkül aludjon, egyszerűen kikapcsolhatja a kamerát.

A készülék ekkor csak éjszakai hangokat továbbít, ugyanakkor energiát takarít meg. Ha a bébiszittert a video funkcióval használja, a zoom funkciónak és az automatikus éjszakai látásnak köszönhetően mindent megnézhet, még sötétben is.

Digitális bébiszitter ökomóddal: nagyfrekvenciás sugárzás nélkül A NUK bébiszitter egyik funkciója az integrált ökomód, amely csökkenti a sugárzást abban a helyiségben, ahol a baba alszik.

Az öko-mód aktiválásakor a szoba 100% -osan mentes a magas frekvenciájú sugárzástól, és a csecsemőt nem érheti szükségtelen elektromágneses szmog.

A bébiszitter egy teljes ökokontroll funkcióval is rendelkezik, amely ellenőrzi a két egység kapcsolatát, és megbízhatóan tájékoztatja Önt arról, hogy a kis alvója sír-e, megszakadt-e a kapcsolat, vagy túllépték-e a maximális hatótávolságot.

Biztos lehet benne, és tiszta lelkiismerettel figyelheti a baba alvását. Bébiszitter akár 4 kamerával egyszerre Büszke több gyermek szülei, és ugyanazt a gondozást szeretné nyújtani nekik még alvás közben is?

Ehhez hozzáadhat további kamerákat (nem tartozékok) a digitális babaőrzőhöz.

A járőr üzemmódban könnyedén megnézhet mindent ágytól ágyig vagy szobától szobáig anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnia a berendezéshez. Járőr módban a kép 10 másodpercenként automatikusan átvált egyik kameráról a másikra.

Természetesen több kamerát is beállíthat egy szobába, hogy alvó kedvencét különböző szögekből láthassa. Minden további bébiszitter egységet külön lehet beállítani a szülői egységen keresztül.

Ily módon beállíthatja minden gyermek számára a megfelelő beállításokat, például a szoba hőmérsékletét, az alvókat és az aktivált éjszakai lámpákat. Csak egy digitális gyermekfelügyeleti szülőegységgel minden gyermek számára ideális alvási körülményeket biztosíthat, és a videónak köszönhetően mindig irányíthatja őket.

Nyugodt rutinalvás: bébiszitter altatódalokkal, természeti hangokkal és hőmérséklet-szabályozással Ha a baba nem akar időről időre elaludni, akkor a bébiszitternek négy különböző altatódal és nyugtató jellegű hangja van, hogy elaludjon kicsi.

A dallamok és hangok a szülőegységen keresztül egyedileg választhatók ki. Hurokban vagy véletlenszerű sorrendben játszhatók, a baba igényeinek megfelelően. Külön időzítő biztosítja, hogy az alvók egy meghatározott idő után automatikusan kikapcsoljanak.

Könnyedén beállíthatja az ideális hangerőt, amely megfelel a babaegységnek. A tiszta kaputelefon funkciónak köszönhetően távolról is megnyugtathatja csecsemőjét. A babaegység lágy éjszakai fényét manuálisan ki- és bekapcsolhatja, vagy hagyhatja, hogy az időzítő segítségével automatikusan kikapcsoljon.

A szobahőmérséklet szintén fontos tényező a baba kényelmes és nyugodt alvása szempontjából. Az opcionális bébiszitter hőmérséklet-szabályozó funkció megmutatja a helyiség hőmérsékletét, és figyelmeztet, ha a hőmérséklet meghaladja a felső vagy alsó határt. Természetesen kikapcsolhatja ezt a funkciót.

Megbízható kapcsolat akár 32 biztonságos csatornával az FHSS technológiának köszönhetően Az 550VD NUK Eco Control Video Display digitális FHSS technológiája megbízható, tiszta és problémamentes jelátvitelt biztosít, így a legcsendesebb hangot sem hagyja ki.

Akár 32 egyedi, hacker által védett csatorna és automatikus csatornakeresés biztosítja a kellő biztonságot. Tényleg csak te hallhatod, amikor kedvence nyugtalan vagy sír.

Maradjon rugalmas a NUK új digitális bébiszitterével: akár 250 m hatótávolsággal és a hordozható szülői egység vezeték nélküli használatával gondoskodhat napi háztartási munkáiról, élvezheti a könyveket vagy egyszerűen pihenhet. Az etetési időzítőnek köszönhetően mindig készen áll arra, hogy időben etesse a babáját.

Az újratölthető LiPo akkumulátorok maximális élettartama akár 8 óra. Az akkumulátor élettartama meghosszabbodhat, ha az érzékenység és a hangerő csökken, és a kijelző ki van kapcsolva. A bébiszitter szükség esetén a falra szerelhető.

NUK bébiszitter: a biztonság érzése érdekében, amikor figyelemmel kíséri a baba alvását. Az 5 LED-del ellátott zajszint-jelző különösen alkalmas a gyermekek szobájában a hang vizuális megjelenítésére.

Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha jelentősen elnémította vagy elnémította a szülőegység hangját. Minél több LED-et lát, annál hangosabban sír a baba. Az átviteli érzékenység beállítható az Ön számára megfelelő szintre.

Ha az érzékenység túl alacsonyra van állítva, a babaegység csak a hangos hangokra reagál. Ha a zajérzékenységet magasra állítják, akkor még egy halk hang, például motyogás is továbbadódik. Az átviteli érzékenység a négy szint egyikére állítható.

Ezen beállítások mindegyikében az öko-mód automatikusan bekapcsol, amint a gyermek elalszik. Az átviteli érzékenység deaktiválható, így minden hang folyamatosan továbbítható. Ebben az esetben (5. szint) azonban az öko-mód kikapcsol.

A készüléknek lehetősége van a rezgő riasztó bekapcsolására is, hogy mindig tudja, mi történik a gyermek szobájában. A csomag tartalma: 1 baba egység (gyermekszobához) 1 mobil egység (szülők számára) 2 hálózati adapterek 1 újratölthető elemek 2 csavarok a babaegység falhoz rögzítéséhez Kérjük, olvassa el a mellékelt használati utasítást.

Vélemények
MEGA árakért
Faházacskák
Faházacskák