SEVA építőkészlet(18 termék)

Legkeresettebb termékek
1
0402-4.jpg
ELADÓ - Mozaik Maxi / 3 - (ábécé - CZ)
Utolsó 3 darab
4 080 Ft 6 086 Ft
2
dyfbhdrhreherh1.jpg
Seva rendőrség mentési 2
Utolsó 2 darab
7 820 Ft
3
sfvsdgsdyg1.jpg
Seva 3 mentési Mentők
Utolsó 2 darab
8 500 Ft 8 843 Ft
Kiszűrve 18 termék
0301-24.jpg
4+

Seva lányok Mini 1

Moduláris Seva lányok Mini 1 tartalmazza a 180 darab, ahonnan össze pl .: babakocsi, kiságy és a szükséges berendezések, minden poriadneho kis ház csak Seváčky Alkalmas korosztály 4+ Műszaki Seva kit-ben indult 1979-ben és annyira népszerű, hogy 2014-ben ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját. SEVA készlet a kreatív elme és gyermekek fejlesztésére kézügyesség és változékonysága minden bizonnyal az Ön tetszését is. Meg lehet építeni azt a működő járművek, gépek, repülőgép, épület, bútor, csónak, vonatok ... A korhatár nem korlátozott. Bár a gyártó azt javasolja, mint egy készlet gyerekeknek 4 éves kortól, és azt találtuk, hogy felügyelete alatt a szülők vele játszani 3 évesek. És ha kihagy egy óvoda, majd azt mondja, hogy szeretne építeni a szülők és nagyszülők is. SEVA tisztán cseh kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, tehát nincs ok, hogy miért kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában. Seva Minden készletek is kompatibilisek egymással, így folyamatosan bővíteni. SEVA már nem gyártják csak kék-fehér design, de sok más színek. SEVA City 1 sorozat gyártott világos és vidám színekkel. Pontosabban, ez a kombináció a fehér kereszt tengelykapcsolók és zöld és lila darab. Lányok SEVA termelődik lány színeket vagy SEVA hadsereg katonai színekben. A biztonság az első !!! Minden játékok készülnek rendszeresen tesztelik a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71.

0402-4.jpg
-33 %
4+

ELADÓ - Mozaik Maxi / 3 - (ábécé - CZ)

Moduláris Alphabet - Mosaic Maxi / 3 tartalmaz 110 db 5 színben (sárga, piros, zöld, kék és fehér) és a legfiatalabb szánják megismerése az ábécé és az összetett szavak. Úgy tervezték, gyermekeknek 4 éves. A termék leírása Mosaic Maxi / 3 - (ABC - CZ) Mozaik-kit Maxi nem csak egy nagy játék, hanem egy nagyszerű tanulási eszköz az óvodások. Gyermekek óvodai gyakorlatban nem csak a motoros készségek, hanem megtanulni az ábécét (MOSAIC MAXI / 3), illetve a számítás alapja (MOSAIC MAXI / 2). Base pad kit formájában, amely hasonlít méhsejt. Ez pad készült színes puzzle darabokat kit és gyerekek Különféle képeket készíthet a képzelet, vagy a mellékelt utasításokat. Minden Mosaic Maxi Kit teljesen kompatibilis egymással, így folyamatosan kiterjesztették az új darabok. History Mosaic MAXI Mosaic Maxi kit kezdte meg a termelést 1970 néven Bee (Bee) Olimpiai Mozaic. A név jött létre, az alakja párna és "kövek", amikor ezt tekintik. Minden úgy néz ki, mint egy méhsejt. Most már megtalálható a piacon néven Mosaic MAXI / 1 Tisztán cseh kit! Minden játékok és készletek Vist készülnek Csehországban! Anyaguk jóhiszeműen és az a tény, hogy mi fog játszani kit mi / a gyerekek. biztonsági predovšetkým !!! Minden játék által gyártott Vist BENEŠ és LAT, és rendszeresen teszteljük a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Sem Mosaic Color Kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, tehát nincs ok, hogy miért kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában.

0402-3.jpg
-33 %
4+

Mozaik Maxi / 2 - (Számok)

Építőkészlet Számok - Mosaic Maxi / 2 tartalmaz 110 db 5 színben (sárga, piros, zöld, kék és fehér) és a legfiatalabb célja, hogy megismerkedjen a számok és egyszerű számolás. Úgy tervezték, gyermekeknek 4 éves. A termék leírása Mosaic Maxi / 2 - (szám) Mozaik-kit Maxi nem csak egy nagy játék, hanem egy nagyszerű tanulási eszköz az óvodások. Gyermekek óvodai gyakorlatban nem csak a motoros készségek, hanem megtanulni az ábécét (MOSAIC MAXI / 3), illetve a számítás alapja (MOSAIC MAXI / 2). Base pad kit formájában, amely hasonlít méhsejt. Ez pad készült színes puzzle darabokat kit és gyerekek Különféle képeket készíthet a képzelet, vagy a mellékelt utasításokat. Minden Mosaic Maxi Kit teljesen kompatibilis egymással, így folyamatosan kiterjesztették az új darabok. History Mosaic MAXI Mosaic Maxi kit kezdte meg a termelést 1970 néven Bee (Bee) Olimpiai Mozaic. A név jött létre, az alakja párna és "kövek", amikor ezt tekintik. Minden úgy néz ki, mint egy méhsejt. Most már megtalálható a piacon néven Mosaic MAXI / 1 Tisztán cseh kit! Minden játékok és készletek Vist készülnek Csehországban! Anyaguk jóhiszeműen és az a tény, hogy mi fog játszani kit mi / a gyerekek. biztonságotovšetkým !!! Minden játék által gyártott Vist BENEŠ és LAT, és rendszeresen teszteljük a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Sem Mosaic Color Kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, tehát nincs ok, hogy miért kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában.

drgdrgdrgreg.jpg
-26 %
3+

Építőkészlet BLOK - Flora 1

Építőkészlet Blok - Flora 1 126 darabot tartalmaz Amellett, hogy az alap darabokat, meg fogja találni csempe összeállításához többszínű virágok. BLOCK kit szánt a legkisebb és óvodáskorú gyerekek. Ez segíti őket képességeik képzelet és finom motorikus képességeit. Kit nagy lehetőségeket, és hála a változékonysága azt is szinte semmit. Csempe készletek elég nagy, így ő biztonságban játszhatnak a gyerekek 1 év. A termelt mennyiség tervez. Moduláris Block 1, Block - Flora és 3. blokk - Flora 4 tervezték, gyermek 1 éves, mert nincs kis cserép és fenyegetik lenyelve, belélegezve vagy egyéb sérülések. A fennmaradó építési blokk célja a gyermekek 3 éves kortól. Szerint megvásárolt csomag állítható össze egy készlet BLOCK ház, zár, autó, repülőgép, virágok, fák, állatok az állatkertben vagy a gazdaság, figurák és minden, amit vagy a gyerekek gondolni. Minden építési blokkok kölcsönösen teljesen kompatibilis, így folyamatosan bővíteni, és kiegészíti az új darab. Tisztán cseh kit! Minden játékok és készletek, hogy készül készülnek Csehországban! Anyaguk jóhiszeműen és az a tény, hogy ő kit fog játszani a / a gyerekek. Első a biztonság !!! Mindannyian készült játékok rendszeresen teszteljük a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Vagy blokk kit nem tartalmaz olyan veszélyes ftalátok, így nincs oka annak, hogy a hiányzó gyermek után egy kis szobában.  

AFawfcawqfcswf.jpg
-26 %
1+

Építőkészlet BLOK - Flora 4

Építőkészlet Blok Flora 4 85 darabot tartalmaz, amelyből meg lehet építeni egy csomó különböző színű virágokat .... BLOCK kit tervezték a legkisebb és óvodáskorú gyermekek. Ez segít nekik dolgozzon Kézügyesség és a képzelet. Kit kínál hatalmas lehetőségeket, és hála a változékonysága továbbra is szinte semmit. Kit puzzle-darabokat elég nagy ahhoz, hogy a vele biztonságosan játszhatnak a gyerekek 1 év. Ez mennyiségben gyártott visszatartott. Moduláris Block 1, Block - Flóra és 3. blokk - Flora 4 tervezték gyermek 1 éves, mert nem tartalmaz semmilyen kis cserép és veszélyezteti a lenyelés, belégzés vagy egyéb sérülések. A maradék blokkok készletek gyerekeknek 3 éves kortól. A megvásárolt csomag állíthatja össze moduláris tömb ház, zár, autó, repülőgép, virágok, fák, állatok az állatkertben vagy a gazdaság, a karakterek, és mindent, amit vagy a gyerekek gondolni. Minden készlet blokkok kölcsönösen teljesen kompatibilisek, így folyamatosan kiterjesztették az új darabok. Tisztán cseh kit! Minden játékok és készletek, hogy készül készülnek Csehországban! Anyaguk jóhiszeműen és az a tény, hogy ők építési készletek fog játszani a / a gyerekek. Első a biztonság !!! Minden játékok készülnek rendszeresen tesztelik a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Sem blokk kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, ezért nincs ok arra, hogy pRECO kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában.

0301-321.jpg
Akció
4+

Seva Város 1 Mini kit

SEVA CITY Mini Kit 1 tartalma 145 darab, köztük két egyedi hangzás modulokat. Ez egy DALI készlet SEVA, amely egy hang modulokat. Egy modul autíčku vagy robogó motor hang, a másik kürt. Alkalmas korosztály 4+ Műszaki Seva kit-ben indult 1979-ben és annyira népszerű, hogy 2014-ben ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját. SEVA készlet a kreatív elme és gyermekek fejlesztésére kézügyesség és változékonysága minden bizonnyal az Ön tetszését is. Meg lehet építeni azt a működő járművek, gépek, repülőgép, épület, bútor, csónak, vonatok ... A korhatár nem korlátozott. Bár a gyártó azt javasolja, mint egy készlet gyerekeknek 4 éves kortól, és azt találtuk, hogy felügyelete alatt a szülők vele játszani 3 évesek. És ha kihagy egy óvoda, majd azt mondja, hogy szeretne építeni a szülők és nagyszülők is. SEVA tisztán cseh kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, tehát nincs ok, hogy miért kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában. Seva Minden készletek is kompatibilisek egymással, így folyamatosan bővíteni. SEVA már nem gyártják csak kék-fehér design, de sok más színek. SEVA City 1 sorozat gyártott világos és vidám színekkel. Pontosabban, ez a kombináció a fehér kereszt tengelykapcsolók és zöld és lila darab. Lányok SEVA termelődik lány színeket vagy SEVA hadsereg katonai színekben. Első a biztonság !!! Minden játékok készülnek rendszeresen tesztelik a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71.

rtzrzrdt.jpg
-15 %
4+

SOLD - Kit BLOK Ski

Blokk blokk sí A Blok blokk télikabátba borult. Legyen a síközpont vezetője. Építsen mindent, amire szüksége van egy ilyen központ üzemeltetéséhez és karbantartásához. A lejtők módosítása hóhengerrel, hótakarítással, vagy helikopterrel való túlzott költségekkel. Nem csak a BLOCK SKI készlet 116 darabját tudod felépíteni. BLOK SKI - Legyen a síközpont vezetője A BLOCK készlet annyira változó, hogy képességeit korlátozza a gyermeki képzelet. A BLOCK SKI készletével játszhatod a négy éveseket. Számos tervben készül. A Blok - Flora 3 és Block - Flora 4 készleteket az 1 éves gyermekek számára tervezték, mert nem tartalmaznak apró alkatrészeket, és nem lenyelhetők, nem lélegezhettek be, vagy más módon megsérülhetnek. A fennmaradó BLOCK készlet 3 éves gyermekek számára készült. Építhet egy házat, kastélyt, autót, repülőgépet, virágokat, fákat, állatkertet vagy állatokat, karaktereket és bármit, ami megakadályozza Önt vagy gyermekeit a BLOCK készletből. Minden BLOK készlet kölcsönösen kompatibilis, így folyamatosan bővítheti és kiegészítheti őket új tárcsázással. Fly Bohemian építési készlet! Minden gyártott játék és készlet a Cseh Köztársaságban készül! Ők szépen készültek, és mivel a kiscicák játszanak a gyermekeivel. Biztonság különösen !!! Az általunk gyártott összes játékot rendszeresen teszteljük egy elismert vizsgálóteremben, és megfelelnek az EN71 szerinti biztonsági és nem biztonsági követelményeknek. Még a készlet sem A blokk nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, ezért nincs ok arra, hogy hiányzik egy kis szobában.

0305-61.jpg
-16 %
3+

ELADÓ - BLOK Twister 2

BLOCK 2 TWISTER készlet tartalmaz 148 darab. Fejleszteni képzelet és finom motoros készségek a gyermek. Nem tartalmaz kis szegmensek, így ideális a kisebbeket .... A termék leírása BLOCK Twister 2 Rooster Támhenger a jelenlét BLOCK kit. Legyen ez ágy tele virágzó virágok, amelyek forognak, ahol szeretné. Vagy egyszerűen kombinálható fogaskerekek és spin gondol. BLOCK kit tervezték a legkisebb és óvodáskorú gyermekek. Ez segít nekik dolgozzon Kézügyesség és a képzelet. Kit kínál hatalmas lehetőségeket, és hála a változékonysága továbbra is szinte semmit. Kit puzzle-darabokat elég nagy ahhoz, hogy a vele biztonságosan játszhatnak a gyermekek több mint 3 éve. BLOCK 2 Twister készlet 148 db, és célja a gyermek 3 éves. Forgó fogaskerekek adni a készlet blokk további dimenziót és elősegíti a képzelet és finom motoros készségek gyermekek még inkább, mint korábban. Ezen túlmenően, a készlet gyerekek helyezni mozgás. BLOCK TWISTER 2 teljesen kompatibilis más építési készletek blokk. Moduláris Block 1, Block - Flóra és 3. blokk - Flora 4 tervezték gyermek 1 éves, mert nem tartalmaz semmilyen kis cserép és veszélyezteti a lenyelés, belégzés vagy egyéb sérülések. A maradék blokkok készletek gyerekeknek 3 éves kortól. A megvásárolt csomag állíthatja össze moduláris tömb ház, zár, autó, repülőgép, virágok, fák, állatok az állatkertben vagy a gazdaság, figurák és mindenamit vagy a gyerekek gondolni. Minden készlet blokkok kölcsönösen teljesen kompatibilisek, így folyamatosan kiterjesztették az új darabok. Tisztán cseh kit! Minden játékok és készletek, hogy készül készülnek Csehországban! Anyaguk jóhiszeműen és az a tény, hogy ők építési készletek fog játszani a / a gyerekek. Első a biztonság !!! Minden játékok készülnek rendszeresen tesztelik a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Sem blokk kit nem tartalmaz veszélyes ftalátok, tehát nincs ok, hogy miért kell hiányozhat egyetlen gyermek kis szobában.

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után