Steiff esküvői hattyú 13cm

Márka Steiff
Termék kódja SF021114
52 200 Ft Áfá-val 83 580 Ft
Utolsó darab a raktáron
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 3.10.2023
  • Szállítás díja: 1 490 Ft
points Vásárlással szerez
168 pontot
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®
Termék leírása

Steiff esküvői hattyú 13cm

Steiff esküvői hattyú 13cm

A hattyúk hűek maradnak partnerükhöz.
Van-e a szeretet jobb szimbóluma? Esküvői készlet Az Esküvő Steiff különleges ajándékot kínál az esküvői párok számára.
A legfinomabb fehér mohárból készült, Mrs. Schwan egy kiváló minőségű ajándékdobozban ül, amelynek szaténbélése, mint a víz.
A hátsó bolyhos ruha ünnepinek tűnik, a hattyú nyaka és a csőr szívét alkotja.
A szatén szalagok esküvői gyűrűket, számlákat vagy üzeneteket csatolhatnak.
Kívánunk boldog együttélést!
A készlet 1000 darab korlátozott kiadásban kapható világszerte.

  • fehér színű
  • anyag a legjobb mohárból
  • szintetikus töltőanyaggal töltve
  • műanyag szemmel
  • Hitelességi garancia: "gomb fülben"
  • korlátozott kiadású 1000 darabA Teddy mackó feltalálója továbbra is sokféle mackót gyárt, amelyek ára a felhasznált anyagtól, a végtag méretétől és változatától függ.


Az alpaka és a mohár medvék általában gyűjtőknek szólnak. Legtöbbjük mozgó végtaggal rendelkezik, és néhányukban csiszolómechanizmust alkalmaznak.


Gyermekek és csecsemők számára finom plüss (poliészter vagy poliészter + akril) vagy műszőrme (pamut + akril) mackókat kínálnak, a másik ritkább és drágább lehetőség. Az újszülötteknek szánt medvék szeme hímzett. A kisgyermekeknek és a gyerekeknek tervezett mackók műanyag szemmel vannak ellátva.


Steiff "reális" erdőből származó medveket termel, például a 2016-os Browny vagy az Urs-medve.


A legtöbb Steiff mackó csecsemőknek megereszkedett végtaggal rendelkezik, azaz nincsenek artikulálható lábak és kezük. Ez olcsóbb lehetőség, mint a mozgatható csatlakozással rendelkező maci. A medvék a fenékben ülhetnek a granulált golyók kitöltésének köszönhetően. A helyváltoztatás lehetséges tapasztalatokkal jár a gyermekek számára.


A legtöbb mackó szemcséje granulált a szamárban, míg Charly medve granulátum a végtagokban. Ezek granulátum nélküli medvék, de ritkábbak, például Molly vagy jóindulatú mackók.


Az ízületekkel ellátott mackók a ritkább és drágább lehetőség. Kérjük, ne feledje, hogy az ízületekkel viselt medvék keményen kitömött és nem olyan lágyak és szeretetteljesek, mint a megereszkedett végtaggal rendelkező medvék. És még nehezebbek.


Szigorú tisztasági követelmény


Gyerekek számára ez a legjobb, csak a legjobb
Amikor azt mondjuk, hogy "a gyermekek számára a legjobb csak a legjobb", ez nem egy üres ígéret, hanem egy hitvallás, amelyet generációk óta gyakorolnak: a gyerekek a mi részünk és a jövőnk. Ezért az összes általunk gyártott és eladott plüss játéknak meg kell felelnie a legmagasabb minőségi, biztonsági, kivitelezési és anyagjellemzői követelményeknek. Ezt a szabványt az összes előírt nemzetközi ellenőrzésen és teszten túlmutattuk. Steiff Reinheitsgebot a Steiff vállalati kultúrájának szerves része és ügyfeleink bizalmának alapja, amely évek óta növekszik: És erre utal a Steiff pecsét.

Vélemények
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®