Steiff Great Escapes London mackó 16 cm-es díszdobozban

Márka Steiff
Termék kódja SF026867
42 230 Ft Áfá-val 48 380 Ft
Utolsó darab a raktáron
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 27.1.2022
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
136 pontot
Totálnis kiárusítás
Újévi kiárusítás
Újévi kiárusítás
Termék leírása

Steiff Great Escapes London mackó 16 cm-es díszdobozban

Steiff Great Escapes London medve egy 16 cm-es díszdobozban



  • teddy bear mozgó végekkel.
  • 16 cm
  • a legjobb mecsetekből készült anyag
  • tele van szintetikus töltőanyaggal
  • 5-szeres artikuláció
  • műanyag szemmel
  • A hitelesség garanciája: "gomb a fülben"





A mackó feltalálója Steiff napjainkig számos plüss mackófajt hoz létre, amelynek ára függ az alkalmazott anyagtól, a végtag méretétől és változatától.

Az alpaka és a mohair medvék általában gyűjtőknek szólnak. Legtöbbjüknek mozgó végtagjai vannak, és néhány zúzódási mechanizmus valósul meg.

A csecsemők és a csecsemők számára puha plüss edények (poliészter vagy poliészter + akril) vagy mesterséges szőrme (pamut + akril) kínálják, az utóbbi gazdagabb és drágább lehetőség. Az újszülötteknek szánt medvecsa hímzett szemmel. A kisgyermekeknek szánt teddy medvék műanyag fűzőlyukakkal rendelkeznek.

Steiff olyan medvéket és "reális" erdőket állít elő, mint a Brown 2016 vagy Urs medve.


A legtöbb Steiff Teddy Bears a gyerekek számára a Teddy Bears, azaz nincsenek csuklós lábak és karok. Ez egy olcsóbb változat, mint egy teddy bear mozgó ízületekkel. A medvék egy szemcsés gyöngyök gyöngyével ülhetnek. A lehetséges helyváltoztatás a gyerekeknek több élményt nyújt.

A teddyák többségén granulák vannak a szineben, a macskakarnak is granulátumai vannak a végtagokban. Granulák nélkül is teddy medvék, de ritkábbak, például Molly vagy Goodnight Teddy medvék a csecsemők számára.

Az ízületi medvék a leggazdagabbak és drágábbak. Gondoskodj róla, hogy a hip-hop teddy medvék nehezebbek legyenek, és ne legyenek olyan puhaak és kemények, mint a maci. És kicsit nehezebbek.




Tisztaság Steiff követelmény


A gyerekek számára a legjobb csak a legjobb
Amikor azt mondjuk, hogy "a legjobb a legjobb a gyermekek számára", ez nem üres ígéret, hanem olyan gyakorlat, amelyet már nemzedékek óta gyakorolnak: a gyermekek a mi részünk és a jövőnk. Az általunk gyártott és értékesített plüss játékoknak ezért meg kell felelniük a minőségi, biztonsági, feldolgozási és anyagi tulajdonságok legmagasabb követelményeinek. Ezt a szabványt minden előírt nemzetközi kontrollra és tesztre felállítottuk. A Steiff Reinheitsgebot szerves része a Steiff vállalati kultúrájának és az ügyfeleink évek óta növekvő bizalmának megalapozásához: és ez a Steiff pecsétje.

Vélemények
Totálnis kiárusítás
Újévi kiárusítás
Újévi kiárusítás