Steiff Liena bárány, fehér / rózsaszín 18 cm

Márka Steiff
Termék kódja SF241970
8 240 Ft Áfá-val 14 310 Ft
Utolsó darab a raktáron
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 13.12.2023
  • Szállítás díja: 1 790 Ft
points Vásárlással szerez
26 pontot
Óra
- -
Perc
- -
Másodperc
- -
Ajándékok az egész családnak
Karácsonyi slágerek
Karácsonyi slágerek
Termék leírása

Steiff Liena bárány, fehér / rózsaszín 18 cm

Anyaga: puha plüss
Anyagösszetétel: 100% pamut
Mérete: 18 cm

A plüss játékokkal szebb a világ, és a szoba is boldogabb. Szép és vidám társak és háziállatok lehetek. Nagyszerű ajándék, amely nemcsak a babának tetszik. És megtanítanak szeretni és tisztelni azokat az igazi srácokat.

A Steiff mackó feltalálója még mindig számos plüss játékot gyárt, amelyek ára függ a felhasznált anyagtól, a végtagok méretétől és változatától. Az alpaka és a mohair állatokat általában gyűjtőknek szánják.

Gyermekek és csecsemők számára puha plüss (poliészter vagy poliészter + akril) vagy műszőrme (pamut + akril) játékokat kínálnak, ez utóbbi ritkább és drágább változat. Az újszülötteknek szánt játékok hímzett szemmel. A kisgyermekeknek szánt állatok műanyag szemmel rendelkeznek.

A legtöbb Steiff játék gyerekeknek stabil álló vagy fekvő helyzetben van, a medvéknek lelógó végtagjaik vannak, vagyis nincsenek artikulálható lábai és karjai. Olcsóbb megoldás, mint a kitömött állat mozgatható ízületekkel. Néhány játék helyzetét megváltoztathatja a szemcsés golyók kitöltése miatt. Az esetleges helyzetváltozás nagyobb élményt nyújt a gyerekeknek. Az ízületekkel ellátott plüssök ritkábbak és drágábbak.

Merev tisztaság követelmény

Csak a legjobb a legjobb a gyerekeknek Amikor azt mondjuk, hogy "a legjobb csak a legjobb a gyerekeknek", ez nem egy üres ígéret, hanem egy hitvallás, amelyet generációk óta gyakorolnak: a gyerekek a mi részünk és a jövőnk. Minden általunk gyártott és forgalmazott plüss játéknak tehát meg kell felelnie a legmagasabb minőségi, biztonsági, kivitelezési és anyagjellemzői követelményeknek. Ezt a szabványt minden előírt nemzetközi ellenőrzésen és teszten felül túlléptük. A Steiff Reinheitsgebot a Steiff vállalati kultúrájának szerves része, és ügyfeleink bizalmának alapja, amely sok éven át nőtt: És ez a Steiff pecsét.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
Ajándékok az egész családnak
Karácsonyi slágerek
Karácsonyi slágerek