Steiff Medál Elefánt 5 cm

Márka Steiff
Termék kódja SF034350
35 510 Ft Áfá-val 37 960 Ft
Utolsó darab a raktáron
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.11.2021
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
114 pontot
Totálnis kiárusítás
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Termék leírása

Steiff Medál Elefánt 5 cm

Medál egy igazán aranyos elefánttal. 5 cm magas, és a legfinomabb bársony Trevirából készül. Világosszürke színe még finomabbá teszi. A kis nyereg kőszürke Trevira bársonyban van. A szép medál Swarovski® kristályokkal készült. A nem eltávolítható ülést bézs és narancssárga színekkel díszítjük. Narancssárga Swarovski kristályok díszítik a medált. Az Elefäntle medál egy gyönyörű kulcs- és táskadísz, szemet gyönyörködtető ajándék és kiváló minőségű ajándék azok számára, akik szeretnek valami különlegeset. Elegancia miniatűr.

  • Anyag a legfinomabb bársony anyagból, Trevira
  • Anyag összetétele 100% poliészter
  • Szintetikus töltőanyaggal töltött dolgok
  • Szem műanyag szemmel
  • Kristálygomb "Gomb fülben"
  • moshatóság mosható

A Teddy mackó feltalálója továbbra is sokféle mackót gyárt, amelyek ára a felhasznált anyagtól, a végtag méretétől és változatától függ.

Az alpaka és a mohár medvék általában gyűjtőknek szólnak. Legtöbbjük mozgó végtaggal rendelkezik, és néhányukban csiszolómechanizmust alkalmaznak.

Gyermekek és csecsemők számára puha plüss anyagból (poliészter vagy poliészter + akril) vagy műszőrme (pamut + akril) készült mackókat kínálnak, a másik ritkább és drágább lehetőség. Az újszülötteknek szánt medvék szeme hímzett. A kisgyermekeknek és a gyerekeknek tervezett mackók műanyag szemmel vannak ellátva.

Steiff "reális" erdőből származó medvéket is termel, mint például a 2016-os Browny vagy az Urs.


A legtöbb Steiff mackó csecsemőknek megereszkedett végtaggal rendelkezik, azaz nincsenek artikulálható lábak és kezük. Ez olcsóbb lehetőség, mint a mozgatható csatlakozással rendelkező maci. A medvék a fenékben ülhetnek a granulált golyók kitöltésének köszönhetően. A helyváltoztatás lehetséges tapasztalatokkal jár a gyermekek számára.

A legtöbb mackó szemcséje a szamárban van, míg Charly medve granulátum a végtagokban. Medve granulátum nélkül, de ritkábbak, például Molly vagy jó éjszaka csecsemők számára.

Az ízületekkel ellátott mackók a ritkább és drágább lehetőség. Kérjük, ne feledje, hogy az ízületekkel viselt medvék keményen kitömött és nem olyan lágyak és szeretetteljesek, mint a megereszkedett végtaggal rendelkező medvék. És még nehezebbek.


Szigorú tisztasági követelmény


Gyerekek számára ez a legjobb, csak a legjobb
Amikor azt mondjuk, hogy "a gyermekek számára a legjobb csak a legjobb", ez nem egy üres ígéret, hanem egy hitvallás, amelyet generációk óta gyakorolnak: a gyerekek a mi részünk és a jövőnk. Ezért az összes általunk gyártott és eladott plüss játéknak meg kell felelnie a legmagasabb minőségi, biztonsági, kivitelezési és anyagjellemzői követelményeknek. Ezt a szabványt az összes előírt nemzetközi ellenőrzésen és teszten túlmutattuk. Steiff Reinheitsgebot a Steiff vállalati kultúrájának szerves része és ügyfeleink bizalmának alapja, amely évek óta növekszik: És erre utal a Steiff pecsét.


Vélemények
Totálnis kiárusítás
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink
Valaha volt legkedvezőbb ajánlataink