Steiff Wildlife ajándékdoboz zsiráf 16 cm

Márka Steiff
Termék kódja SF026942
28 610 Ft Áfá-val 30 360 Ft
Utolsó darab a raktáron
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 2.11.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
92 pontot
Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
Termék leírása

Steiff Wildlife ajándékdoboz zsiráf 16 cm

Ez a 16 cm magas zsiráf vadvilág igazi szépség az állatvilágban. A szem, az orrlyukak és a száj sarkainak színtelenítésére komplex légkefe-technikát alkalmaztak.

  • méret 16 cm
  • készült a legfinomabb mohárból
  • anyag összetétele 57% mohír, 43% pamut
  • műanyag szemmelA Teddy mackó feltalálója továbbra is sokféle mackót gyárt, amelyek ára a felhasznált anyagtól, a végtag méretétől és változatától függ.


Az alpaka és a mohár medvék általában gyűjtőknek szólnak. Legtöbbjük mozgó végtaggal rendelkezik, és néhányukban csiszolómechanizmust alkalmaznak.


Gyermekek és csecsemők számára finom plüss (poliészter vagy poliészter + akril) vagy műszőrme (pamut + akril) mackókat kínálnak, a másik ritkább és drágább lehetőség. Az újszülötteknek szánt medvék szeme hímzett. A kisgyermekeknek és a gyerekeknek tervezett mackók műanyag szemmel vannak ellátva.


Steiff "reális" erdőből származó medvéket is termel, mint például a 2016-os Browny vagy az Urs.


A legtöbb Steiff mackó csecsemőknek megereszkedett végtaggal rendelkezik, azaz nincsenek artikulálható lábak és kezük. Ez olcsóbb lehetőség, mint a mozgatható csatlakozással rendelkező maci. A medvék a fenékben ülhetnek a granulált golyók kitöltésének köszönhetően. A helyváltoztatás lehetséges tapasztalatokkal jár a gyermekek számára.


A legtöbb mackó szemcséje a szamárban van, míg Charly medve granulátum a végtagokban. Ezek granulátum nélküli medvék, de ritkábbak, például Molly vagy jóindulatú mackók.


Az ízületekkel ellátott mackók a ritkább és drágább lehetőség. Kérjük, ne feledje, hogy az ízületekkel viselt medvék keményen kitömött és nem olyan lágyak és szeretetteljesek, mint a megereszkedett végtaggal rendelkező medvék. És még nehezebbek.


Szigorú tisztasági követelmény


Gyerekek számára ez a legjobb, csak a legjobb

Amikor azt mondjuk, hogy "a gyermekek számára a legjobb csak a legjobb", ez nem egy üres ígéret, hanem egy hitvallás, amelyet generációk óta gyakorolnak: a gyerekek a mi részünk és a jövőnk. Ezért az összes általunk gyártott és eladott plüss játéknak meg kell felelnie a legmagasabb minőségi, biztonsági, kivitelezési és anyagjellemzői követelményeknek. Ezt a szabványt az összes előírt nemzetközi ellenőrzésen és teszten túlmutattuk. Steiff Reinheitsgebot a Steiff vállalati kultúrájának szerves része és ügyfeleink bizalmának alapja, amely évek óta növekszik: És erre utal a Steiff pecsét.

Vélemények
Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák