Tartozékok gyerek autósülésekhez(93 termék)

Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 93 termék
BD/0/0/004__tverec.jpg
0+

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. 1. ködös szürke

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. 1. ködös szürke A forró nyári napokon való utazás kihívást jelent a gyermekek számára. Megnyugtathatja a Zopa Breeze, amely az egyedi Air Flow technológiának köszönhetően megakadályozza a kis utazók túlmelegedését és a túlzott izzadását. A párna alkalmazkodhat a gyermek méretéhez és az autóülés modelljéhez. Alakja biztosítja a biztonsági övek helyes és így biztonságos vezetését. jellemzői 1. csoport autósülésekhez használható Egyszerű EASY FIT rögzítőrendszer húzózsinórral és hurkokkal A "Zopa AIR FLOW" technológia megakadályozza a túlzott izzadást és a túlmelegedést A fejtámla úgy van kialakítva, hogy megakadályozza az izzadást még alvás közben is Egyedi forma, amely biztosítja a biztonsági öv megfelelő irányítását A szőnyeget úgy tervezték, hogy növekedjen az üléssel Mosható mosógépben (kézi mosás) A szülőkkel együttműködve jött létre A Zopa BREEZE alátéteket az ügyfelek igényei szerint alakítottuk ki. Azt akarták, hogy a nyári bélés nemcsak lélegző legyen, hanem alkalmazkodjon az autóüléshez, és ne korlátozza a biztonsági funkciók használatát. Ezért nem egy univerzális alátét, hanem három különböző változat. Mindenki tökéletesen illeszkedik az autósülések kategóriájához, amelyre tervezték. Ennek eredményeként a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a szőnyeg nem akadályozza meg az öv megfelelő elhelyezkedését. A légzést az egyedülálló Zopa Air Flow technológia biztosítja, egy 3D hatszögű anyag, amely lehetővé teszi a levegő áramlását a bélésen, az autóülés és a gyermek között.

BD/2/0/20_5.jpg
0+

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. 2/3, Vadvirágok

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. 2/3, Vadvirágok A forró nyári napokon való utazás kihívást jelent a gyermekek számára. A Zopa Breeze autó üléspárna, a piacon az egyetlen nyári pad, amely nem akadályozza meg a kiegészítő rögzítési pontok használatát az autó ülésen a biztonsági öv megfelelő irányítása érdekében, kényelmesebbé teheti. A Zopa AIR FLOW technológiának köszönhetően segít megelőzni a túlmelegedést és a túlzott izzadást. jellemzői A 2/3-as csoport összes ülésére alkalmas Az egyetlen betét a piacon, amely nem akadályozza meg a kiegészítő rögzítési pontok használatát az autóülésben a biztonsági öv megfelelő irányításához Az egyetlen szőnyeg a piacon, amely valóban növekszik az üléssel. A párna két darabból áll, amelyeket úgy lehet beállítani, hogy az ülést, a háttámlát és a fejet mindig a párna takarja. A beállítást egyszerűen tépőzáras segítségével lehet elvégezni A "Zopa AIR FLOW" technológia megakadályozza a túlzott izzadást és a túlmelegedést A fejtámla úgy van kialakítva, hogy megakadályozza az izzadást még alvás közben is A forma az öv megfelelő irányításához Egyszerű EASY FIT rögzítőrendszer húzózsinórral és hurkokkal Mosható mosógépben (kézi mosás) A szülőkkel együttműködve jött létre A Zopa BREEZE alátéteket az ügyfelek igényei szerint alakítottuk ki. Azt akarták, hogy a nyári bélés nemcsak lélegző legyen, hanem alkalmazkodjon az autóüléshez, és ne korlátozza a biztonsági funkciók használatát. Ezért nem egy univerzális alátét, hanem három különböző változat. Mindenki tökéletesen illeszkedik az autósülések kategóriájához, amelyre tervezték. Ennek eredményeként a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a szőnyeg nem akadályozza meg az öv megfelelő elhelyezkedését. A légzést az egyedülálló Zopa Air Flow technológia biztosítja, egy 3D-s hatszögű anyag, amely lehetővé teszi a légáramot a gyermekülés és a gyermek között a párnán keresztül.

BD/b/l/blue_forest__tverec.jpg
0+

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. Kék erdő

Zopa Légáteresztő ülés szőnyeg Breeze gr. Kék erdő A forró nyári napokon való utazás kihívást jelent a gyermekek számára. Megnyugtathatja a Zopa Breeze autó üléspárna, amely az egyedi Zopa Air Flow technológiának köszönhetően megakadályozza a legfiatalabb utazók túlmelegedését és a túlzott izzadását. A párna alkalmazkodhat a gyermek méretéhez és az autóülés modelljéhez. Alakja biztosítja a biztonsági övek helyes és így biztonságos vezetését. Lágy anyagból készül, amely nem irritálja a csecsemők bőrét. jellemzői Kifejezetten az úgynevezett. tojás Speciálisan kialakított fejrész, amely képes alkalmazkodni a fej márkák minden formájához, a fejtámlákhoz A "Zopa AIR FLOW" technológia megakadályozza a túlzott izzadást és a túlmelegedést A párna alakja biztosítja a biztonsági övek helyes vezetését Mosható mosógépben (kézi mosás) A szülőkkel együttműködve jött létre A Zopa BREEZE alátéteket az ügyfelek igényei szerint alakítottuk ki. Azt akarták, hogy a nyári bélés nemcsak lélegző legyen, hanem alkalmazkodjon az autóüléshez, és ne korlátozza a biztonsági funkciók használatát. Ezért nem egy univerzális alátét, hanem három különböző változat. Mindenki tökéletesen illeszkedik az autósülések kategóriájához, amelyre tervezték. Ennek eredményeként a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a szőnyeg nem akadályozza meg az öv megfelelő elhelyezkedését. A légzést az egyedülálló Zopa Air Flow technológia biztosítja, egy 3D hatszögű anyag, amely lehetővé teszi a levegő áramlását a bélésen, az autóülés és a gyermek között.

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után