534 920 Ft Áfá-val
Kiszállítás 48 órán belül
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 20.5.2022
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
1725 pontot
Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN
Termék leírása

Traxxas X-Maxx 8S 1:5 4WD TQi RTR Rock 'n Roll

Jellemzők:

A Traxxas brutálisan legerősebb és legnagyobb Monster Truck modellje, ez az X-Maxx 8S ! Innovatív felépítés, 78 cm hosszúság, 20 cm átmérőjű kerekek, akár 60 km/h sebesség, Traxxas TQi RC készlet Bluetooth modul beépítési lehetőséggel.

Forradalmi futómű

A Traxxas X-Maxx RC alváza kompozit öntvényből készült, amely térbeli koncepciójának köszönhetően nagyon merev és egyben könnyű. A többi Traxxas RC autóhoz hasonlóan az alváz moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy egy középső, első és hátsó részből áll.

Moduláris felépítés

A moduláris felépítés lehetővé teszi a teljes első és hátsó rész eltávolítását. Néhány percen belül teljes hozzáférést kap az egyszerű szervizhez és a modellbeállításhoz. Az autó alvázának modularitása leegyszerűsíti a karbantartást, könnyű eljutni a differenciálművekhez és így tovább. Ráadásul nagyon súlyos baleseteknél nem a modell teljes alvázát kell cserélni, hanem csak a sérült részt.

Test

Forradalmi újdonság az új X-Maxx karosszériarögzítési rendszer. A karosszéria nem kapcsokkal van rögzítve, hanem speciális klipszel. Ez kiküszöböli a csúnya teströgzítéseket, és a karosszéria eltávolítása pillanatok kérdése.

Lengéscsillapítók

A masszív X-Maxx GTX lengéscsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal rendelkeznek, és nagy szilárdságú acélból készülnek. A lengéscsillapítók rögzítése a karokhoz és a toronyhoz kettős. Minden csap 4 mm átmérőjű acélból készült! A 20 cm-nél nagyobb átmérőjű kerekek tömör alumínium tengelyen vannak. A lengéscsillapítók számára jól méretezett tértorony lehetővé teszi, hogy még nagyon nehéz terepen is közlekedjen.

Traxxas X-Maxx RC autó hajtáslánc

Az X-Maxx-ot magától értetődően párhuzamos (CV) féltengelyekkel szereljük fel, amelyek edzett acélból készülnek. A keréktartók 24 mm-es hatszögűek, a kerékíveket kapcsok biztosítják a szabad mozgás ellen. A differenciálművek négy bolygókerekes fogaskerekesek, zártak és szilikonolajjal vannak feltöltve. A differenciálművekben lévő olaj viszkozitásának változtatásával lehetőség nyílik azok tömítettségének és ezáltal az X-Maxx autómodell menettulajdonságainak megváltoztatására a terepen. Az alapot 60 000 cPs viszkozitású olajjal töltik meg. A keréktengelyek alumíniumból készülnek. Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és rugalmas lengéshatároló elemmel van felszerelve.

Cush meghajtó abszorpciós rendszer

Az innovatív Cush hajtásrendszer egy speciális, elasztomer silentblokkokkal felszerelt alkatrészt használ a motor ütéseinek elnyelésére. A rendszer kicseréli a súrlódó tengelykapcsolót, és hatékonyabb és megbízhatóbb hajtást tesz lehetővé bonyolult beállítások nélkül.

Motortartó és hűtő ventilátorral

Minden meghajtó alkatrész a burkolatok alatt van, újdonság a motorrögzítés. A motor olyan nagy nyomatékú, hogy 4 csavar van az alvázra csavarva. Az áttétel megváltoztatása érdekében számos lyuk van a vázon, így csak a motorágyat kell a megfelelő furatokba csavarni.

A maximális hatékonyság és a végtelen szórakozás érdekében a motor passzív bordás hűtőbordával és kettős ventilátorral van felszerelve.

Szervókormány

A vezérlés egy robusztus, digitális szervo Traxxas - TRA2085 segítségével valósul meg. A maxi méretű szervó forgatónyomatéka 26 kg.cm, sebessége 0,16 s / 60 °. Nylon fogaskerekek. Dupla golyóscsapágy a tengelytengelyen, a precíz működésért. Vízálló * konstrukció. A központi hűtő biztosítja a szervo hatékony hűtését.

Erőteljes Velineon 1200XL AC motor

A nagy teljesítményű, váltakozó áramú érzékelő nélküli Velineon 1200XL motor 4 pólusú kialakításának köszönhetően nagyon zökkenőmentes működést biztosít. A kiváló hőleadásról a motor fémháza gondoskodik. Aranyozott 6,5 mm-es csatlakozók, 1275 kV és 5 mm-es kimenő tengely.

VXL-8S vezérlő

Az autó RC modellje VXL-8S elektronikus AC vezérlővel van felszerelve. Bemeneti feszültség 4, 6 vagy 8 Art. LiPo (max. 33,6 V). Egyszerű, egyérintéses beállítás. LED állapotjelző. Hőelvezetés egy masszív hűtő és ventilátor segítségével. Vízálló * konstrukció. Aranyozott csatlakozók 6,5 mm. LiPol akkumulátorok 2 fokozatú kisfeszültség-érzékelése, hővédelem és túlfeszültség-védelem.

3 vezetési mód:
 • Sport mód - előre / fék / hátra
 • Verseny mód - előre / fékezés
 • Edzés mód - 50% előre / fék / 50% hátra

A vezérlő egy porttal van felszerelve az eredeti tartozékok, például LED világítás csatlakoztatására.

Traxxas TQi vevő

RC vevő Traxxas TQi 5 csatornás. TSM telemetriával a Traxxas TQi adókhoz. Könnyű kezelhetőség, párosítás gombbal. LED állapotjelző. A vevőegységbe 3 tengelyes MEMS érzékelők vannak beépítve , hogy megtanulják a vevő helyzetét.

Az 5 csatornás vevő két csatlakozóval is fel van szerelve az RPM (sebesség) és a V / T (feszültség / hőmérséklet) telemetriai érzékelők csatlakoztatásához.

A 4 tűs csatlakozóhoz telemetriai bővítőmodul is csatlakoztatható, amelyre akár 6 másik érzékelőt is csatlakoztathatunk, köztük egy nagyon pontos GPS sebességérzékelőt is.

RC készlet Traxxas TQi Bluetooth-kompatibilis

A Traxxas a kétcsatornás, Bluetooth-kapcsolattal rendelkező RC készletek teljesen új választékát készítette el az Ön számára. A Bluetooth modul (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az RC modellt a Traxxas Link áttekinthető grafikus alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

Az Apple eszközökhöz készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore -ban, a Google Android alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay -en.

A Traxxas Link App egy hatékony alkalmazás, amely teljes irányítást biztosít a Traxxas RC modell működése és hangolása felett, lenyűgöző megjelenítéssel és a beállítások abszolút pontosságával. A Traxxas Link valós időben képes megjeleníteni a modell által biztosított telemetriai adatokat, például sebességet, sebességet, hőmérsékletet, akkumulátorfeszültséget és a modell dőlését. (A megadott telemetria típusonként változik). Megoszthatod az RC modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott pályához vagy felhasználókhoz, pl. gyermekek. Mindent egy alkalmazásban ragyogó grafikával, ami magától értetődő a Traxxastól.

A telemetriai lehetőségek modellenként eltérőek. Előfordulhat, hogy telemetriai érzékelőket kell telepíteni a telemetriai adatok lekéréséhez. Ezzel a modellel kompatibilis telemetriai alkatrészeket a "Kiegészítők - Telemetria" részben talál. További információ a telemetria telepítéséről itt.

Valós idejű telemetria

Az exkluzív, fejlett elektronikával rendelkező vezérlő alkalmas a telemetria valós idejű mérésére. A vezeték nélküli Bluetooth modul (külön megvásárolható) és a Traxxas link alkalmazás segítségével közvetlenül, valós időben nyomon követhető a sebesség, a motor fordulatszáma és az akkumulátorfeszültség. A vezérlő telemetriai adatokat szolgáltat, és nincs szükség további érzékelőkre.

Traxxas Stabilitás Menedzsment

A Traxxas Stability Management (TSM) rendszere nemcsak a teljesítmény, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás élményét teszi lehetővé extrém sebességeknél, hanem sokkal könnyebb kezelhetőséget és irányítást is garantál csúszós felületeken, mint például por, sima beton vagy akár jég és hó.

A vevő egy MEMS 3 tengelyes giroszkóppal és egy gyorsulásmérővel rendelkezik, amely másodpercenként 100-szoros nagyságrendben értékeli a modell mozgását és az első kerekek kormányzásába történő megfelelő beavatkozásokkal korrigálja a modell haladási irányát. A Traxxas TSM nem korlátozza a motor teljesítményét – Ön 100%-ban irányítja a motor teljesítményét. Az algoritmusokat minden modellhez külön hangoljuk. A rásegítés mértéke a távadó többfunkciós gombjával vagy a Traxxas Link alkalmazásban állítható be.

Automatikusan forgó kerekek

Az önkiegyenlítő funkció távolról, az adón keresztül aktiválódik, gyors gyorsítással és fékezéssel a modell fokozatosan felmelegszik és visszafordul a kerekeken.

A funkció akkor a leghatékonyabb, ha teljesen feltöltött 4S LiPo akkumulátorokat használ.

Az X-Maxxes 6S és 8S közötti különbségek
 • Az X-Maxx 8S VXL-8S vezérlővel van felszerelve, a motort ventilátor hűti
 • Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és csillapító elemmel van felszerelve.
 • Az X-Maxx 8S robusztusabb féltengelyekkel, keréktengelyekkel és differenciálművel rendelkezik
A Traxxas X-Maxx RC modellautó jellemzői
 • Az X-Maxx-8S a Traxxas legnagyobb és legerősebb Monster Truckja
 • Az X-Maxx-8S akár 80 km/h sebességet is elérhet (2x 4 LiPo cellával)
 • A modell számos innovatív tulajdonsága, mint például a forradalmi karosszériarögzítés, motorrögzítés, masszív alumínium keréktengelyek, könnyű, de ugyanakkor masszív térkompozit idők
 • Az autó erőteljes hajtásrendszere egy Velineon 1600XL motorból és egy VXL-6S vezérlőből áll, az autó akár 55 km/h sebességgel is fut!
 • Óriás gumiabroncsok 20 cm átmérővel
 • Acél CVD kerékhajtású modell
 • Új, masszívan állítható Traxxas GTX olajcsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal a precíz terepvezetéshez
 • A legújabb RC készlet Traxxas TQi
 • RC vevő Traxxas TSM stabilizálással
 • A vízálló * szervokormány nyomatéka 26 kg / cm, sebessége 0,16 s / 60 °, és hűtőbordával van felszerelve, amely hatékonyan távolítja el a hőt az elektronikából

* A vízállóságra vonatkozó információkért lásd a használati utasítást. Tippek és trükkök a nedves környezetben való működéshez a blogban találhatók.

Csomag tartalma:

A csomag egy teljesen összeszerelt Traxxas X-Maxx 8S 1:5 RC modellautót tartalmaz, beépített komponensekkel: AC motor Velineon 1200XL, AC szabályozó VXL-8S, szervovezérlés 2085, RC vevő Traxxas TQi TSM. Kétcsatornás RC adó Traxxas TQi. Távtartók akkumulátorokhoz 25 mm vastag, szerszámkészlet, matricalap. SK kézikönyv és kézi EN, DE, FR, SP.

Javasoljuk a vásárlást:

A modell működtetéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, 2x propulziós akkumulátor és töltő a meghajtó akkumulátorokhoz.

Ajánlott LiPo akkumulátorok

A modell egy pár 3 vagy 4 cellás LiPo akkumulátorral üzemeltethető.

 • A nagyobb teljesítmény és a hosszabb vezetési idő érdekében egy pár 4S LiPo akkumulátor Traxxas 14.8V 6700mAh 25C iD
 • A nagyobb teljesítmény érdekében egy pár 4S LiPo akkumulátor Traxxas 14.8V 5000mAh 25C iD
 • Normál vezetéshez egy pár 3S LiPo akkumulátor Traxxas 11.1V 6400mAh 25C iD
Ajánlott Traxxas töltők

A Traxxas univerzális töltők a Traxxas LiPo és NiMH akkumulátorok töltésére használhatók. A Traxxas töltők egyszerű és biztonságos módja az akkumulátorok töltésének. A Traxxas az egyedi iD rendszert használja, így mindig biztos lehet benne, hogy mindent egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathat. Az akkumulátor csatlakozójában egy integrált chip található, amelyet a Traxxas töltő automatikusan felismer és beállítja az összes akkumulátortöltési paramétert. További információ itt.

Univerzális töltők 4S LiPo akkumulátorokhoz

 • Traxxas EZ-Peak Plus 4S 75W töltő egy kimenettel
 • Traxxas EZ-Peak Live 100W töltő egy kimenettel és Bluetooth kapcsolattal a telefonhoz
 • Traxxas EZ-Peak Live 2x100W töltő 2 kimenettel és Bluetooth kapcsolattal a telefonhoz
Vezeték nélküli kapcsolat a telefonnal

Bluetooth modul hozzáadásával az adóhoz megkapja az RC modell vezeték nélküli kapcsolat funkcióját a Traxxas Link alkalmazással, amelyet ingyenesen telepíthet telefonjára. Javasoljuk, hogy egy telefontartót rögzítsen a telefonhoz az adóhoz.

Az áttekinthető grafikus alkalmazás lehetővé teszi a modell egyszerű beállítását. Lehetőség van az alkalmazásban a modell által biztosított telemetria megtekintésére is. Az egyes modellekhez tartozó telemetriai lehetőségeket a Traxxas RC Models Telemetria blogunkban találja.

LED világítás

A LED világítás teljes készlete igazi gyöngyszemgé varázsolja modelljét. A világítás magában foglal egy elülső LED-szalagot a lökhárítóban, egy hátsó többfunkciós fékszalagot, egy tápegységet és rögzítési tartozékokat.

A Traxxas Link mobilalkalmazással be- és kikapcsolhatja a LED világítást és konfigurálhatja. A Traxxas Link alkalmazás csatlakoztatásához egy opcionális TRA6511 Bluetooth modulra van szükség. További információ itt található.

WideMaxx szélesebb tengelytáv

A különféle színváltozatokban kapható új WideMaxx készlet 60 mm-rel meghosszabbítja a tengelytávot. Ezáltal az X-Maxx stabilabb lesz, és még agresszívebb vezetést tesz lehetővé.

Tartozékok a normál működéshez

A Traxxas RC autó normál működéséhez csavarragasztóra, kiváló minőségű gumiabroncs ragasztóra, szilikon lengéscsillapító olajra és csavarhúzókészletre van szükség. Kínálatunkból egy megfizethető autós szerszámkészletet ajánlunk.

A csavar menete vagy feje lecsöpög a csavarragasztótól, ami rögzíti és a hajtás okozta rezgések nem engedik meglazulni a csavarkötést. A csavarragasztó speciális összetételű, amely lehetővé teszi, hogy a csavarkötést ésszerű nyomatékkal könnyen meglazítsuk anélkül, hogy a csavarfej károsodna. Soha ne használjon közönséges pillanatragasztót, előfordulhat, hogy az így ragasztott csavart egyáltalán nem lehet meglazítani!

A gumiabroncs ragasztó ragasztja a gumikat a tárcsa pereméhez. Mindig szükséges, hogy az abroncs a teljes kerületében szilárdan a keréktárcsához legyen ragasztva! Ha a gumiabroncs nem ragad be a teljes kerületén, akkor elszakadhat. A gumiabroncs ragasztó speciális összetételű, amely képes megragadni az olyan anyagokat, mint a gumi vagy a nylon, ugyanakkor a kikeményedés után a ragasztó rugalmas. Soha ne használjon közönséges pillanatragasztót – a keményedés után nem rugalmas, és az abroncson fokozatosan repedések keletkeznek a felnik körül!

Néha szükség van szilikonolaj hozzáadására a modell lengéscsillapítóihoz. Normál működés közben a szilikonolaj csak csekély mértékben szivárog a lengéscsillapító dugattyúkon keresztül. Ha a lengéscsillapító dugattyúinak felülete vagy a tömítés állapota rossz, az olajszivárgás nagymértékű lehet. Ezekre az esetekre ún javítókészletek. A tuning alkatrészek kínálatában a rendkívül kemény TiN (titán-nitrid) bevonattal ellátott dugattyúrudakat minden lengéscsillapítóval együtt szállítjuk. A TiN felületű dugattyúrudakat könnyen felismerheti aranyzöld színükről.

Vélemények
Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN