GYERMEKJÁRMŰVEK553 termék

Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 553 termék
Nyár Víz Kert
-18 %
3+

Peg Perego John Deere Ground Force pótkocsival 12V - 330W - zöld

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. A John Deere Ground Force a világ leghíresebb amerikai traktorának pontos másolata. A gyerekek imádni fogják erejét, összetéveszthetetlen zöld és sárga színét és egyedi tulajdonságait. Ez a gyönyörű elektromos traktor ideális azoknak a gyerekeknek 3 éves kortól, akik szeretnek a szabadban játszani. A gyerekek imádják a John Deere Groundot lenyűgöző mérete és nehéz terhek szállítására való képessége miatt. A szülők szeretik a Peg Perego által garantált kiváló minőséget. Tágas pótkocsija – alapfelszereltségként – kötelező azoknak, akik komolyan gondolják a játékukat. Könnyen csatlakoztatható és leválasztható. A kerekeken (műanyag) két horony található, így gyermeke könnyedén tud közlekedni még egyenetlen terepen is, és akár 10%-os lejtőkön is könnyedén megbirkózik. A John Deere Ground Force műszerfalán egy teljesen működőképes FM rádió áll rendelkezésre. A John Deere mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy gyermeke boldog legyen, biztonságban és kényelmesen érezze magát. Az ülés 2 pozícióba állítható minden vezetőnek megfelelően, és két lehajtható kartámasza van. Ha gyermeke görcsösnek érzi magát, és nem akarja őket, felboríthatja. Az előre (2) és hátrameneti sebességet a vezérlőkar szabályozza, a gázpedál és a fék egy pedálban van - a gázpedál lenyomásakor az autó mozog, elengedéskor fékez. A második sebességfokozat egy zárral rendelkezik, amely megakadályozza, hogy szükség esetén használják. Gyermek elektromos jármű az olasz Peg Perego gyártótól A traktor gyermekek számára tervezték 3-8 évig A motor teljesítménye 2 x 165W (330W összesen) Elemek: 1 x 12V / 8Ah Használati idő  40 perc sebesség 3,5 km / ó, 7,3 km / ó, hátramenetnél 3,4 km / ó maximális terhelés 40 kg + 10 kg teher jármű súlya 17,2 kg állítható ülés vontató  FM rádió John Deere licenció Ground Force élethű kivitelezésben  legfeljebb 10% -os emelkedés Méretei: 63 x 169,5 x 68 (H) cm Doboz méretei: 101 x 63 x 50 cm. A Peg Perego gyermek elektromos autókat akkumulátorral és töltővel szállítjuk Tipp Önnek: Adjon gyermekének több szórakozást és kalandot, amely sokkal tovább tart. Javasoljuk, hogy vásároljon egy tartalék akkumulátort az ATV-hez, amelyet mindig kéznél tarthat teljesen feltöltve. Csak kicseréli és folytatódhat a móka :)
18+

Peg Perego 12V töltő

Töltő 12V akkumulátorra.
3+

Mágikus játékautó RIRICAR PU kerekekkel - lime

Videó: www.youtube.com/watch   A piacra hozzuk a Riricar-t - játékautót, mely számos díjat kapott a világban a forradalmi meghajtásért és a nagyszerű kivitelezésért. A Riricar nem igényel pedálokat, akkumulátort vagy egyéb áramforrást, mégis mozog. A Riricar egy forradalmi játékautó kicsiknek és nagyoknak - 3-tól 103 éves korig! A Riricar szinte mechanikus csoda, mely a kimeríthetetlen erőforrásokat használja - a centrifugális erőt, a gravitációt és a súrlódást. Ha ehhez hozzászámítjuk a gyermek szinte kimeríthetetlen energiáját, a Riricar tulajdonképpen a végtelenségig mehet - mindaddig, amíg élvezik. Minden, amire szüksége van a Riricar működtetésére önmaga és egy burkolt felület. A Riricar teherbírása legfeljebb 105 kg és így gond nélkül elbírja a felnőtt embert is. Hitelesített gyerekeknek 3 éves kortól. Az ajánlott kor 3 év. A Riricar játékautót felnőtt felügyelete mellett 3 évnél fiatalabb gyermekek is használhatják.  Minden csak motorikus képességeiktől függ. A hátsó kerekeknek köszönhetően nagyon stabil. A Riricar kiváló minőségű műanyagból készült. A Riricar megfelel az európai piac összes szükséges szabványának. Az elülső kisebb kerekek nem érintkeznek a talajjal. Ezek a kerekek segítik a stabilitást. A túlságosan hirtelen fordulásnál a játékautó rájuk támaszkodhat és fékezhet. Futóbicikliként is hasznnálható. Stabil és könnyen kezelhető. Elrugaszkodás nélkül is használható. A gyermek megválaszhatja a vezetés módját. A Riricar legjobban  kemény, sima, vízszintes felületen működik, zárt térben vagy szabadban, beleértve a betont, aszfaltot vagy szilárd burkolatú utakat és egyéb szabad területeket. A Riricar játék, mellyel a gyermekek minden nap játszanak. Lehetővé teszi a gyermekeknek  vezetni és irányítani a játékautót saját akarata szerint. Egyedi ajándék, mely örömet szerez az egész családnak. 
3+

Peg Perego John Deere Gator HPX 12V - 350W - zöld

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W A John Deere Gator HPX valódi másolata. Az egyik eredeti Peg Perego modell a John Deere családi műhelyéből származik. Ez a híres  amerikai HPX gyártó hű másolata. A 12 voltos újratölthető akkumulátorral szerelt elektromos haszongépjármű az összetéveszthetetlen zöld és sárga színekben pompázik, amelyek egyedivé és felismerhetővé teszik ezt a játékautót az egész világon. A John Deere Gator HPX 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült, akik csodálatos kalandra vágynak. A John Deere Gator HPX bármilyen terepen halad, még egyenetlenebb talajon is, és akár 17%-os lejtős is lehet. Arra született, hogy teljes biztonságban tudjon haladni a mezőn, és tökéletes tapadása legyen, amit a futófelület mintázata és a maximális tapadás biztosít. Könnyen megbirkózik a pázsittal, és még kanyargós utakon is kiemelkedik erejével és ügyességével. A kétüléses hely lehetővé teszi, hogy gyermeke sok boldog pillanatot megosszon. Hatalmas billenő pótkocsival van felszerelve, amellyel a gyerek könnyedén felemeli az üléseket. Az utánfutó 10 kg-ig szállítható. Az ülés 4 pozícióba állítható minden vezetőnek megfelelően. Az olasz Peg Pérego cég kétüléses gyerek elektromos járműve billenőkocsival. 12 V / 12 Ah akkumulátorral és 12 V-os töltővel szállítjuk. A jármű típusa: gyermek járművek Korosztály: 3-8 évig  Rakomány max. súlya: 10 kg Szín: zöld Max. sebesség: 6.8 km / ó Tápfeszültség: 12V (12 Ah) Sebességek száma: 2 + hátramenet  1. sebességi fokozat: 3,5 km / ó 2. sebességi fokozat 6,8 km / ó Hátrameneti sebesség: 3.5 km / ó Súlya: 24.5 kg Terhelhetőség: 60 kg + 10 kg rakomány  Méretei: 89,5 x 131 x 65.5 cm Teljesítmény: 2 x 175W (350W összesen) A traktornak dudája van, elektromos dömper. Az akkumulátor élettartama min. 37 perc A John Deere HPX traktor kétszemélyes, különleges elektromos játékautó gyermekeknek dömperrel, Peg Perego szabadalommal. A kreatív fantáziával rendelkező fiúknak, akkumulátoros játékautó a Peg Perego-tól.
18+

Peg Perego 24V töltő

Töltő 24V akkumulátorhoz.

Játszani és nálunk vásárolni megéri