GYERMEKJÁRMŰVEK382 termék

Csak a készlet erejéig
Kedvezményes kerti házikókat
Kedvezményes kerti házikókat
Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 382 termék
18+

Peg Perego 12V töltő

Töltő 12V elemekre.
18+

Peg Perego akkumulátor 12V / 12Ah

Tölthető akkumulátor 12V - 12Ah
1+

PUKY Pukylino Pink 2018

PUKY Pukylino rúzs. A gyermek fényvisszaverőjét úgy tervezték, hogy az első lépéseket végző gyerekek megpróbálhassák más készségeiket - a telepítést, a telepítést, a gondolkodást és a menedzsmentet. Így a gyerekek kezdeti kormányzási és lábmozgásokat gyakorolnak. 1 év és 75cm magasságú. Szuper könnyű, 2,5 kg-os építés Ülésmagasság a talajtól 22 cm Ergonomikus alakú ülés Biztonsági tippekkel ellátott kormány Kiváló minőségű csendes kerekek. Hossz: 51 cm Szélesség: 26 cm Ülésmagasság a talajtól: 22cm Súly: 2,5 kg Terhelhetőség: 20 kg Csomag mérete: 50,5 x 27x17 cm MINŐSÉG: A PUKY már több mint 60 éve garantálja a járműgyártás iránti elkötelezettséget és elkötelezettséget, valamint a tervezés, az építés és a gyártás minőségének egyedülálló színvonalát. BIZTONSÁG: A PUKY a biztonság egyik úttörője. Minden jármű kiváló minőségű biztonsági berendezést kínál, amely egy független intézet ellenőrzése alatt áll. INNOVÁCIÓ: A PUKY innovatív teljesítményéről ismert és új szabványokkal gazdagítja a piacot. GYERMEKEK MOBILITÁSA: A PUKY több mint 60 éve fejleszt gyermekbarát járműveket, jelentősen hozzájárulva a gyermekek biztonságos mobilitásához. DESIGN: A PUKY járművek gyermekeknek készültek, és így teljesen alkalmasak számukra. KÜLÖNLEGES KERESKEDELEM: A PUKY legfontosabb értékesítési partnere egy szaküzlet. ÁR ÉS TELJESÍTMÉNY: A PUKY termékek nem olcsóak, de mindenképpen érdemes megvenni. MEGFELELŐSÉG: A PUKY járművek a változó alkatrészeknek köszönhetően tovább fejlődnek, meghosszabbítva életüket. MÁSODIK KERESKEDELMI ÁR: A PUKY járművek értéke rendkívül stabil a kiváló minőség és a hosszú élettartam miatt, és ezek a járművek is nagyon vonzóak és népszerűek a használt járművekként. PIACI KÉPVISELŐK: A PUKY márka több generáció óta nagyon népszerű árut szállít a piacra, így a kis és nagy ügyfelek megtalálják a szívüket.
1+

PUKY Pukylino Kiwi 2018

PUKY Pukylino Kiwi. A gyermek fényvisszaverőjét úgy tervezték, hogy az első lépéseket végző gyerekek megpróbálhassák más készségeiket - a telepítést, a telepítést, a gondolkodást és a menedzsmentet. Így a gyerekek kezdeti kormányzási és lábmozgásokat gyakorolnak. 1 év és 75cm magasságú. Szuper könnyű, 2,5 kg-os építés Ülésmagasság a talajtól 22 cm Ergonomikus alakú ülés Biztonsági tippekkel ellátott kormány Kiváló minőségű csendes kerekek. Hossz: 51 cm Szélesség: 26 cm Ülésmagasság a talajtól: 22cm Súly: 2,5 kg Terhelhetőség: 20 kg Csomag mérete: 50,5 x 27x17 cm MINŐSÉG: A PUKY már több mint 60 éve garantálja a járműgyártás iránti elkötelezettséget és elkötelezettséget, valamint a tervezés, az építés és a gyártás minőségének egyedülálló színvonalát. BIZTONSÁG: A PUKY a biztonság egyik úttörője. Minden jármű kiváló minőségű biztonsági berendezést kínál, amely egy független intézet ellenőrzése alatt áll. INNOVÁCIÓ: A PUKY innovatív teljesítményéről ismert és új szabványokkal gazdagítja a piacot. GYERMEKEK MOBILITÁSA: A PUKY több mint 60 éve fejleszt gyermekbarát járműveket, jelentősen hozzájárulva a gyermekek biztonságos mobilitásához. DESIGN: A PUKY járművek gyermekeknek készültek, és így teljesen alkalmasak számukra. KÜLÖNLEGES KERESKEDELEM: A PUKY legfontosabb értékesítési partnere egy szaküzlet. ÁR ÉS TELJESÍTMÉNY: A PUKY termékek nem olcsóak, de mindenképpen érdemes megvenni. MEGFELELŐSÉG: A PUKY járművek a változó alkatrészeknek köszönhetően tovább fejlődnek, meghosszabbítva életüket. MÁSODIK KERESKEDELMI ÁR: A PUKY járművek értéke rendkívül stabil a kiváló minőség és a hosszú élettartam miatt, és ezek a járművek is nagyon vonzóak és népszerűek a használt járművekként. PIACI KÉPVISELŐK: A PUKY márka több generáció óta nagyon népszerű árut szállít a piacra, így a kis és nagy ügyfelek megtalálják a szívüket.
1+

PUKY Pukylino Gray 2019

PUKY Pukylino szürke sztriptíz 2019. A gyermek fényvisszaverőjét úgy tervezték, hogy az első lépéseket végző gyerekek megpróbálhassák más készségeiket - a telepítést, a telepítést, a gondolkodást és a menedzsmentet. Így a gyerekek kezdeti kormányzási és lábmozgásokat gyakorolnak. 1 év és 75cm magasságú. Szuper könnyű, 2,5 kg-os építés Ülésmagasság a talajtól 22 cm Lépésmagasság 24 és 34 cm között Ergonomikus alakú ülés Max. teherbírás 20 kg Biztonsági tippekkel ellátott kormány Kiváló minőségű csendes kerekek. Felületálló porbevonat matricák Figyelmeztetés: 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára nem alkalmas. Hossz: 51 cm Szélesség: 26 cm Ülésmagasság a talajtól: 22cm Súly: 2,5 kg Terhelhetőség: 20 kg Csomag mérete: 50,5 x 27x17 cm MINŐSÉG: A PUKY már több mint 60 éve garantálja a járműgyártás iránti elkötelezettséget és elkötelezettséget, valamint a tervezés, az építés és a gyártás minőségének egyedülálló színvonalát. BIZTONSÁG: A PUKY a biztonság egyik úttörője. Minden jármű kiváló minőségű biztonsági berendezést kínál, amely egy független intézet ellenőrzése alatt áll. INNOVÁCIÓ: A PUKY innovatív teljesítményéről ismert és új szabványokkal gazdagítja a piacot. GYERMEKEK MOBILITÁSA: A PUKY több mint 60 éve fejleszt gyermekbarát járműveket, jelentősen hozzájárulva a gyermekek biztonságos mobilitásához. DESIGN: A PUKY járművek gyermekeknek készültek, és így teljesen alkalmasak számukra. KÜLÖNLEGES KERESKEDELEM: A PUKY legfontosabb értékesítési partnere egy szaküzlet. ÁR ÉS TELJESÍTMÉNY: A PUKY termékek nem olcsóak, de mindenképpen érdemes megvenni. MEGFELELŐSÉG: A PUKY járművek a változó alkatrészeknek köszönhetően tovább fejlődnek, meghosszabbítva életüket. MÁSODIK KERESKEDELMI ÁR: A PUKY járművek értéke rendkívül stabil a kiváló minőség és a hosszú élettartam miatt, és ezek a járművek is nagyon vonzóak és népszerűek a használt járművekként. PIACI KÉPVISELŐK: A PUKY márka több generáció óta nagyon népszerű árut szállít a piacra, így a kis és nagy ügyfelek megtalálják a szívüket.
1+

PUKY Wutsch Kiwi 2018

Puky kidobó - Wutsch Négykerekű PUKY "Wutsch" kidobó gyerekeknek 1,5 éves kortól és 80 cm magasságig. Ugrálógépen való lovaglás tökéletes módja annak, hogy felkészítse gyermekét a klasszikus gyermekkerékpár következő útjára. A kidobónak köszönhetően gyermekei gyakorolhatják kezdeti kontrolljukat és lábmozgásaikat. Szuper könnyű konstrukció 2,8 kg. A gyermek négykerekű kidobóját úgy tervezték, hogy az ülést és járást megtanult gyermekek más képességeket is képezhessenek. A gyermek szisztematikusan gyakorolja az erő és az állóképesség mozgását az ugráló lábával. Így gyermekei az egyensúlyt az ízületek első mozdulataival koordinálva gyakorolják. Jellemzők: ergonomikus ülés tartóval a kényelmes hordozás érdekében ülésmagasság a talaj felett 24,5 cm állítható kormánymagasság biztonsági végekkel kiváló minőségű hab gumik a kidobó teljes hossza 58 cm szuper könnyű konstrukció 2,8 kg Méretek: Hossza: 58 cm Szélesség: 28 cm Súly: 2,8 kg Teherbírás: 20 kg A csomag mérete: 53,5 cm x 29 x 17 cm MINŐSÉG: A PUKY több mint 60 éve garantálja a járművek gyártásában való hozzáértést és elkötelezettséget, valamint a tervezés, az építés és a gyártás egyedülálló minőségi színvonalát. BIZTONSÁG: A PUKY úttörő a biztonság területén. Minden jármű kiváló minőségű biztonsági felszerelést kínál, amelyet egy független intézet ellenőriz. INNOVÁCIÓ: A PUKY innovatív erejéről ismert, és új szabványokkal gazdagítja a piacot. GYERMEKEK MOBILITÁSA: A PUKY több mint 60 éve fejleszt gyermekbarát játékjárműveket, és nagyon jelentős mértékben hozzájárul a gyermekek biztonságos mobilitásához. TERVEZÉS: A PUKY járművek gyermekek számára készültek, ezért abszolút alkalmasak számukra. SPECIÁLIS BOLT: A PUKY legfontosabb értékesítési partnere egy szaküzlet. ÁR ÉS TELJESÍTMÉNY: A PUKY márkájú termékek nem olcsók, de mindenképp érdemes megvenni. ÉLET: A PUKY járművek a változó alkatrészeknek köszönhetően tovább fejlődnek, ezzel meghosszabbítva élettartamukat. MÁSODIK KÉZI JÁRMŰVEK AKCIÓS ÁRA: A PUKY márkájú járművek értéke nagyon stabil, kiváló minőségük és a pótalkatrészek hosszú élettartama miatt, és ezek a járművek használt járműként nagyon vonzóak és népszerűek. SZIMPATIA A PIACON: A PUKY márka több generáció óta nagyon népszerű mozgóárukkal látja el a piacot, így a kis és nagy vásárlók megtalálják azt, amire a szívük vágyik.
Csak a készlet erejéig
Kedvezményes kerti házikókat
Kedvezményes kerti házikókat