Jakuzzik(13 termék)

Legkeresettebb termékek
1
_vyr_863aspen.jpg
Felfújható jakuzzi ASPEN
Utolsó 4 darab
149 260 Ft 190 400 Ft
2
fdthrthrth.jpg
BeneoSpa felfújható mobil pezsgőfürdő 4 fő részére, antracit
Utolsó 2 darab
118 660 Ft
3
Caiman.jpg
NetSpa Caiman felfújható pezsgőfürdő
3 - 7 nap
234 600 Ft
Kiszűrve 13 termék
fdthrthrth.jpg
3+

BeneoSpa felfújható mobil pezsgőfürdő 4 fő részére, antracit

BeneoSpa felfújható mobil pezsgőfürdő 4 fő részére, antracit Laminált PVC borítás alumíniumfóliával a víz hőmérsékletének megőrzése érdekében. A kamraszerkezet szilárdságot, tartósságot és helytakarékosságot biztosít Nagyszerű családoknak, baráti társaságoknak, szerelmes pároknak. Kapcsolja be a házát vagy apartmanját luxus rezidenciába, kiváló minőségű BeneoSpa pezsgőfürdővel! A leno masszázs terápiás előnye számos orvosi tanulmányt mutatott. A leggyakoribb az izom-csontrendszerre gyakorolt kedvező hatás. A mentális hatás egy személy mentális oldalára. Az ő tagadhatatlan előnye a bőrünkön van. A buborékok meghódítják, masszírozzák és javítják az anyagcserét. Így a gyöngytyúk felszabadul, könnyen továbbít és nyugtató hatású. A BeneoSpa mobil pezsgőfürdője nagy ár / teljesítmény arányt mutat. A külső átmérő 180 cm, és 4 felnőtt elhelyezésére alkalmas. A beépített önfúvó rendszerrel a pezsgőfürdő perceken belül használatra kész, erőfeszítés nélkül. Beépített fűtés esetén kiválaszthatja a fürdő hőmérsékletét vagy a fürdő hőmérsékletét. Önnek leginkább megfelelő masszázs. Ez egy meleg, pihentető fürdő (vízhőmérséklet 35 ° C és 38 ° C között) vagy forró fürdő (38–42 ° C vízhőmérséklet). Az áramlási vízfűtés lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet akár 1,5 ° C-kal növelje óránként, maximum 42 ° C-ig. Méretek: Külső átmérő: 180 cm, belső átmérő 140 cm, magassága 65 cm Térfogat: 800 liter 4 felnőtt számára alkalmas Laminált PVC extra merevség és hosszú élettartam érdekében A fúvókák száma: 130, 3 mm átmérőjű és 600 W teljesítményű A csomag tartalma: Whirlpool, patronszűrő, szigetelő párna, fedél és javító készlet Az erőteljes áramlási vízfűtés lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet akár 1,5 ° C-ra emelje óránként, maximum 42 ° C-ig. Exkluzív antracit szín Automatikus vízhőmérséklet-szabályozás Beépített 1200 W-os vízmelegítő Önfúvó rendszer Kábel hossza 3,5 m Szűrő: 12V CC, 50Hz 30W, 1880 L / 420 gallon / h Súly: 22 kg Műszaki adatok 4 fő Anyag 0,60 mm / 24 kaliberű K80 poliészter laminált PVC 800 liter Külső átmérő 180 cm Belső átmérő 140 cm Whirlpool magassága 65 cm A fúvókák száma 130 A fúvóka átmérője 3 mm Fűtőteljesítmény 1200W / 1,63HP Fúvóka teljesítmény 600W / 0,81HP Kábel hossza 3,5 m Szűrőpatron szűrő 12V CC, 50Hz 30W, 1880 liter / óra Felső fedőlap laminált PVC fedél alumínium fóliával és biztonsági zárással Whirlpool súlya 22 kg

_vyr_863aspen.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi ASPEN

Kapacitás: 4 személy Belső méret: 128cm x 70 cm Külső méret: 168 cm x 70 cm Víztérfogat 700 l Súly: 27 kg Levegőbefúvók: 110 Fűtés: 1500 W Max. vízhőmérséklete: 42 °C Áramellátás: 220 - 240 50 Hz Masszázs szivattyú: 650 W Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet     A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. A 110 levegőbefúvó, 700 l vízzel, kellemes menedéket biztosít a nehéz munkanap végén. Elegendő helyet biztosít 4 személy részére. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázs. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

_vyr_869montana.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi MONTANA L

Kapacitás: 4 személy   Belső méret: 130 cm x 70 cm   Külső méret: 175 cm x 70 cm   Víztérfogat 700 l   Súly (üresen) 25 kg   Levegőbefúvók: 110   Fűtés: 1500 W   Max. vízhőmérséklete: 42 °C   Áramellátás: 220 - 240 50 Hz   Masszázs szivattyú: 650 W   Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése eseté, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázst. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

_vyr_868malibu.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi MALIBU L

Kapacitás: 4 személy   Belső méret: 130 cm x 160 cm x 70 cm   Külső méret: 175 cm x 204 cm x 70 cm   Víztérfogat 700 l   Súly (üresen) 25 kg   Levegőbefúvók: 110   Fűtés: 1500 W   Max. vízhőmérséklete: 42 °C   Áramellátás: 220 - 240 50 Hz   Masszázs szivattyú: 650 W   Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázst. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

_vyr_862malibu.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi MALIBU XL

Kapacitás: 6 személy Belső méret: 160 x 70 cm Külső méret: 204 x 70 cm Víztérfogat: 930 l Súly: 30 kg Levegőbefúvók: 140 Fűtés: 1500 W Max. vízhőmérséklet: 42 °C Áramellátás: 220 - 240 50 Hz Masszázs szivattyú: 650 W Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét 2 x papírszűrős vízforgató Takarófólia Tömlő a jakuzzi felfújásához Használati útmutató Biztonsági zár Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázs. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

_vyr_866montana.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi MONTANA XL

Kapacitás: 6 személy   Belső méret: 160 x 70 cm   Külső méret: 204 x 70 cm   Víztérfogat: 930 l   Súly: 30 kg   Levegőbefúvók: 140   Fűtés: 1500 W   Max. vízhőmérséklete: 42 °C   Áramellátás: 220 - 240 50 Hz   Masszázs szivattyú: 650 W   Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázs. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

Caiman.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

NetSpa Caiman felfújható pezsgőfürdő

NetSpa Caiman felfújható pezsgőfürdő A Caiman intelligens és gazdaságos motorral rendelkezik, három funkcióval: fűtés, masszázs és szűrés. Imádni fogja a designját 4 fő Belső méretek L 128 cm x L 128 cm x D 70 cm Külső méretek L 168 cm x 168 cm x D 70 cm Vízmennyiség 710 liter Csomagolási súly 25 kg Levegőfúvókák 110 Külső bélés Bőr hatású laminált PVC Belső bélés Pearl-hatású PVC Aljzatvédelem Szintetikus anyag Fedjük le a 0,6 mm vastag laminált PVC-t és az alumínium bevonatot Szalagok A biztonságos rögzítéshez Vezérlőpult Integrált digitális vezérlőpanel Teljesítmény 220-240V ~ 50Hz szivattyú Levegő és buborék: 650 W Buborékszivattyú zaj 68 dB 1 m-en Szűrőszivattyú 40 W Szűrő szivattyú zaj 55 dB / 1 m Szűrési sebesség 1200 l / óra PTC fűtőegység Teljesítmény 1500 W A víz melegítési sebessége 1,5 ° C - 2,5 ° C / óra Maximális hőmérséklet 42 ° C Üzemi környezet 5 ° C vagy annál magasabb CE tanúsítás A csomag tartalma: RCD csatlakozó Légszelep Felső fedél Szivattyú csatlakozók Védőpad Szűrőfedél Tápcső Szűrőpatronok Drain kupak Drain tömlő lezárások Javító készlet Buborékfürdőn a nyomás alatt álló emelkedő gyöngyök stimulálják a bőrt, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, javítják a belső légzést. Ezenkívül a buborékok finoman masszírozzák a test bőrét, ugyanakkor túlterhelik. A fürdő alkalmas egyoldalú terhelésre a gerincre, túlzott stresszre és vérkeringési zavarokra, izom- és izomrendszeri betegségekre, ízületi betegségekre, klimatikus problémákra és fáradtságra. Ez a mobil pezsgőfürdő minden bizonnyal a kert fő központja lesz. Pihenjen családjával, pihenjen barátaival ... a pezsgőfürdő meglepődik az eleganciájával és a praktikusságával. A pezsgőfürdő kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a helyet, és hatékonyan szeretnék kitölteni a terasz vagy a kert sarkát. A hordozható felfújható pezsgőfürdők mind külső, mind belső térben használhatók. Bármilyen pezsgőfürdő kiválóan fejleszti a kivitelezés minőségét és a fejlett kialakítást. A felfújható pezsgőfürdőink széles választékát kínálja a három és hat fős pezsgőfürdő. Az előny az egyszerű telepítés és kezelés, amit mindenki képes kezelni. Ha a felfújható pezsgőfürdőt kültéri pezsgőfürdőként használja, akkor télen könnyen belehelyezheti a belső teret és élvezheti a jó buborékmasszázst. Felfújható pezsgőfürdők alkalmasak bármilyen eseményre, akár két vagy nagyobb pezsgőfürdő pezsgőfürdője. Féled felejthetetlen lesz. Válassza ki a pezsgőfürdő modelljét - ma!

_vyr_865silver.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi SILVER

Kapacitás: 5/6 személy   Belső méret: 155 cm x 155 cm x 70 cm   Külső méret: 195 cm x 195 cm x 70 cm   Víztérfogat 850 l   Súly: 30 kg   Levegőbefúvók: 130   Fűtés: 1500 W   Max. vízhőmérséklete: 42 °C   Áramellátás: 220 - 240 50 Hz   Masszázs szivattyú: 650 W   Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma: Jakuzzi alátét   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázs. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

Python.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

NetSpa Python felfújható pezsgőfürdő

NetSpa Python felfújható pezsgőfürdő A NetSpa innovatív és divatos nyolcszögletű kialakítású Python fürdőt hoz létre, különös tekintettel a felhasználó kényelmére. Ezeknek a fürdőknek a méretei is felfelé (195 cm-nél / 155 cm-en kívül) kerültek felülvizsgálatra, hogy optimális helyet biztosítsanak 5 főnek. 5 fő Belső méretek 155 x 155 x D 70 cm Külső méretek 195 x 195 x D 70 cm Vízmennyiség 710 liter Csomagolási súly 32 kg Légfúvókák 130 Laminált PVC külső bélés Belső bélés Pearl-hatású PVC Aljzatvédelem Szintetikus anyag Fedjük le a 0,6 mm vastag laminált PVC-t és az alumínium bevonatot Szalagok A biztonságos rögzítéshez Vezérlőpult Integrált digitális vezérlőpanel Teljesítmény 220-240V ~ 50Hz szivattyú Levegő és buborék: 650 W Buborékszivattyú zaj 68 dB 1 m-en Szűrőszivattyú 40 W Szűrő szivattyú zaj 55 dB / 1 m Szűrési ráta 2006 L / h PTC fűtőegység Teljesítmény 1500 W A víz melegítési sebessége 1,5 ° C - 2,5 ° C / óra Maximális hőmérséklet 42 ° C Üzemi környezet 5 ° C vagy annál magasabb CE tanúsítás A csomag tartalma: RCD csatlakozó Légszelep Felső fedél Szivattyú csatlakozók Védőpad Szűrőfedél Tápcső Szűrőpatronok Drain kupak Drain tömlő lezárások Javító készlet Buborékfürdőn a nyomás alatt álló emelkedő gyöngyök stimulálják a bőrt, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, javítják a belső légzést. Ezenkívül a buborékok finoman masszírozzák a test bőrét, ugyanakkor túlterhelik. A fürdő alkalmas egyoldalú terhelésre a gerincre, túlzott stresszre és vérkeringési zavarokra, izom- és izomrendszeri betegségekre, ízületi betegségekre, klimatikus problémákra és fáradtságra. Ez a mobil pezsgőfürdő minden bizonnyal a kert fő központja lesz. Pihenjen családjával, pihenjen barátaival ... a pezsgőfürdő meglepődik az eleganciájával és a praktikusságával. A pezsgőfürdő kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a helyet, és hatékonyan szeretnék kitölteni a terasz vagy a kert sarkát. A hordozható felfújható pezsgőfürdők mind külső, mind belső térben használhatók. Bármilyen pezsgőfürdő kiválóan fejleszti a kivitelezés minőségét és a fejlett kialakítást. A felfújható pezsgőfürdőink széles választékát kínálja a három és hat fős pezsgőfürdő. Az előny az egyszerű telepítés és kezelés, amit mindenki képes kezelni. Ha a felfújható pezsgőfürdőt kültéri pezsgőfürdőként használja, akkor télen könnyen belehelyezheti a belső teret és élvezheti a jó buborékmasszázst. Felfújható pezsgőfürdők alkalmasak bármilyen eseményre, akár két vagy nagyobb pezsgőfürdő pezsgőfürdője. Féled felejthetetlen lesz. Válassza ki a pezsgőfürdő modelljét - ma!

cvgjzgfuj.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

NetSpa hordozható jakuzzi OCTOPUS

Octopus hordozható pezsgőfürdő Az Octopus pezsgőfürdő megegyezhet a nagy, 4-6 férőhelyes, 4 fős felfújható külső méretekkel rendelkező pezsgőfürdő előnyeivel. Szerkezete 13 cm-es hablemezekben percek alatt gyűlik össze a szükséges merevség eléréséhez, valamint a szigeteléshez és a szükséges kényelemhez. A belső bélés szigetelő matracot és függőleges buborékcsatornákat tartalmaz, amelyek ideálisak a hátsó pihenésre. Intelligens motoregysége fűtést, szűrést és pihentető gyöngyöt biztosít. Hordozható jacuzzi Egyszerű telepítés és használat: Az Octopus beltérben és szabadban helyezhető el. A kifinomult 8 habfalrendszerrel készült, kevesebb, mint 15 perc alatt telepíthető! Optimális kényelem: a merev hab falak jobb ülést biztosítanak még élvezetesebb rexinghez. Tervezés: A modern kialakítású Octopus bőr kialakítása eleganciával díszíti otthonát vagy kertjét. Több kényelem A NetSpa az Octopusot a legjobb fix pezsgőfürdők szabványainak megfelelően tervezte. Ultra mély, 70 cm-es falakkal. A teljes masszázshoz teljesen elmerülhet a nyak és a váll. A külső motorblokkba beépített szűrőegység több helyet takarít meg a gyógyfürdőben, ideális 4-6 fő számára. 100% -os védelem Alacsony teljesítménykülönbségű külső tápegység - 10 mA Zárható fürdő biztonsági rendszerrel Dupla szigetelésű elektromos fűtőegység Három típusú visszafolyás elleni védelem Túlmelegedés elleni védelem (vízig 42 ° C-ig) Zárja be a központot jellegzetes 4 fő befogadóképessége + 2 fő Belső méretek O 165 cm x D 73 cm Külső méretek 193 cm x D 73 cm Vízmennyiség 1000 L Csomagolási súly 36 kg Légfúvókák 100 Külső betét A textil PVC kötött borítás 0,8 mm vastag Belső betét PVC gyöngy fehér akril 0,6 mm Falak 14 cm - 8 darab vastagságú hab Fedél Az izoterm burkolat napenergiával melegíti a vizet Szalagok A biztonságos rögzítéshez Teljesítményegység adatai: Vezérlőpult Integrált digitális vezérlőpult Teljesítmény 240V ~ 50Hz szivattyú Levegő és buborék 850 W Buborékszivattyú zaj 68 dB 1 m-en Szűrőszivattyú 40 W Szűrő szivattyú zaj 55 dB 1 m-en Szűrési sebesség 1200 l / óra PTC fűtőegység Teljesítmény 2000 W A víz melegítési sebessége 1,5 ° C - 3 ° C / óra Maximális hőmérséklet 42 ° C Üzemi környezet 5 ° C vagy annál magasabb CE tanúsítás A csomag tartalma RCD csatlakozó Szűrőpatronok Felső fedél Drain tömlő pecsét Szűrőfedél Csomagolási méret 106 x 67 x 82 cm Súly 38 kg jellemzői: 10 mA dupla fűtés elleni védelem A nyak és a váll mélyen merülése a teljes masszázshoz. 3 funkció: masszázs / fűtés / szűrés Intelligens, gazdaságos motor hőmérsékletszabályozással Könnyen telepíthető és használható Optimális szigetelés Buborékfürdőn a nyomás alatt álló emelkedő gyöngyök stimulálják a bőrt, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, javítják a belső légzést. Emellett a buborékok finoman masszírozzák a test bőrét, miközben tökéletesítik. A fürdő alkalmas egyoldalú terhelésre a gerincre, túlzott stresszre és vérkeringési zavarokra, izom-csontrendszeri betegségekre, ízületi betegségekre, klimatikus problémákra és fáradtságra. Ez a mobil pezsgőfürdő minden bizonnyal a kert fő központja lesz. Pihenjen a családjával, pihenjen barátaival ... a pezsgőfürdő meglepődik az eleganciájával és a praktikusságával. A pezsgőfürdő kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a helyet, és hatékonyan szeretnék kitölteni a terasz vagy a kert sarkát.

_vyr_867vita-premium.jpg
Szállítás
Ingyen
0+

Felfújható jakuzzi VITA PREMIUM

Kapacitás: 4 + 2 személy Belső méret: átmérő 160 x 73 cm Külső méret: 184 x 73 cm Víztérfogat: 1100 l Súly: 46 kg Levegőbefúvók: 88 db Falak, habszivacs falak: 13 cm vastag - 8 darab Külső premium fedőréteg 0,8 mm vastag Belső alátét fehér akril PVC Aljzat védelme szintetikus szövött szőnyeggel Fűtés: 2000 W Max. vízhőmérséklet: 42 °C Áramellátás: 220 - 240 50 Hz Masszázs szivattyú: 500 W Keringető szivattyú: 40 W   Csomag tartalma:   2 x papírszűrős vízforgató   Takarófólia   Tömlő a jakuzzi felfújásához   Használati útmutató   Biztonsági zár   Elválasztó készlet   A pezsgőfürdőben a levegőbuborékok a nyomás következtében stimulálóan hatnak a bőrre, csökkentik az izomfeszültséget és növelik az anyagcserét, kedvezően hatnak a légzési anyagcserére. Azon túlmenően a buborékok a bőrt lágyan masszírozzák és egyben javítják a vérellátást. A pezsgőfürdő alkalmas a gerint egyoldalú terhelése esetén, rendkívüli stresszhatásnál és vérellátási zavaroknál, mozgásszervi megbetegedéseknél, klimaxos panaszok és kóros kimerültség esetében is. Ezen mobil pezsgőfürdő kétségkívül kertje központjává válik. Pihenjen családjával, szórakozzon barátaival...a pezsgőfürdő meglepi eleganciájával és gyakorlatiasságával. A pezsgőfürdőt legfőképp azok számára ajánljuk, akik elegendő térrel rendelkeznek és szeretnék hatásosan kitölteni teraszukat vagy kertjüket. Hordozható - a felfújható jakuzzi használható bel- és kültéren egyaránt. Bármely  pezsgőfürdő kimagaslik minőségi kidolgozásával és fejlett dizánjával. Ezen sorozat kínálatában megtalálható a pezsgőfürdők egész skálája, háromtól hat személyes jakuzziig. Előnye az egyszerű szerelés és manipuláció, melyel bárki megbírkózik. Amennyiben a jakuzzit nyáron kültérben használja, télen egyszerűen a beltérbe helyezhető és továbbra is használható, mint minőségi pezsgőmasszázs. A felfújható jakuzzik bármilyen akcióra alkalmasak, akár kétszemélyes vagy nagyobb mobil pezsgőfürdőről van szó. Partija felejthetetlen lesz. Válassza ki az Önnek megfelelőt még ma!

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után