PLÜSS JÁTÉKOK512 termék

- 20%
Legkeresettebb termékek
1
National Geographic Basic állatgyűjtemény 770861 Mókus 23 cm
Raktáron > 5 darab
5 600 Ft
2
Play Eco Medveď Taffy
Raktáron > 5 darab
8 200 Ft
3
Hintaló a hang és a mozgás hatásait
3 - 7 nap
19 510 Ft
Kiszűrve 511 termék

Play Eco Medveď Taffy

A plüss lelly Taffy Bear egy fantasztikus plüss két színben a PLAY ECO termékcsaládba tartozó! műanyag palackok újrahasznosításával készült. A Taffy Bear plüssjáték lehetővé teszi a kicsik számára, hogy úgy játszanak, hogy közben tiszteletben tartják a környezetet az ökológiailag fenntartható világ érdekében. A PLAY ECO teljes választéka! valójában műanyag palackok újrahasznosításával készül. Egy 30 cm-es termékhez 16 palack kell, egy 25 cm-eshez 14, egy 18 cm-eshez 10. Segítsünk a bolygón egy játékkal!!! Több mint 60 éve gyártásunk jellemző vonása a kreativitás és a gondos megközelítés nemcsak a termék esztétikai oldalához, hanem a felhasználó kognitív fejlesztéséhez is. A minőség és a biztonság elengedhetetlen. Mérete 30 cm Venturelli vállalati küldetését mindig a társadalmi etikára, az üzleti korrektségre, a termékbiztonságra és ezek megvalósítási fázisaira helyezte, és azonnal felvállalta a cégünk elé állított kihívást, a „zöld forradalmat”, amelynek oktatási célja is van a új generáció A termelési etikára és a globális fenntarthatósággal párosuló nagy odafigyelés vezetett el bennünket a GRS termékek környezetvédelmi etikai tanúsításához A Global Recycled Standard (GRS) egy önkéntes nemzetközi termékszabvány, amely az újrahasznosított tartalom, az ellátási láncok, a társadalmi és környezeti szempontok kezelésének, valamint a vegyi anyagok használatára vonatkozó korlátozások harmadik fél általi tanúsítására vonatkozó követelményeket határozza meg. A cél az előállításukból eredő károk csökkentése és/vagy megszüntetése.
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770841 Krokodil - 40 cm

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770841 Krokodil - 40 cm, producer Lelli. Plüss Állatok Crocodile az alapgyűjteményből - kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. A helyes krokodilok sok faj, amelyek szavanna-kon élnek . A krokodil a földön sétálhat, de jobb, ha elolvashat a vízben, ahol tényleg úszni gyorsan, és vigyázz az éles fogakra! A plüss krokodilja 40 cm, de a valódi merevítője sokkal nagyobb - akár 500 cm-re nőhet, és akár 230 kg-ig is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

Játssz az Eco Whale játékkal

Mérete 30 cm

Play Eco Žralok

Mérete 30 cm

Play Eco Tuleň

Mérete 27 cm

Play Eco Tučniak

Mérete 22 cm

Play Eco Delfin

Mérete 30 cm

Play Eco Korytnačka

Mérete 25 cm

Play Eco Mačka assort

Mérete 22 cm

Play Eco Koala

A plüss Koala közepes egy fantasztikus plüssjáték a PLAY ECO termékcsaládból! műanyag palackok újrahasznosításával készült. A közepes plüss Koala lehetővé teszi a kicsik számára, hogy játsszanak, miközben tiszteletben tartják a környezetet az ökológiailag fenntartható világ érdekében. A PLAY ECO teljes választéka! valójában műanyag palackok újrahasznosításával készül. Egy 30 cm-es termékhez 16 palack kell, egy 25 cm-eshez 14, egy 18 cm-eshez 10. Segítsünk a bolygón egy játékkal!!! Több mint 60 éve gyártásunk jellemzője a kreativitás és a gondos megközelítés nemcsak a termék esztétikai oldalához, hanem a felhasználó kognitív fejlesztéséhez is. A minőség és a biztonság elengedhetetlen. Venturelli vállalati küldetését mindig a társadalmi etikára, az üzleti korrektségre, a termékbiztonságra és ezek megvalósításának minden fázisára helyezte, és azonnal vállalta a cégünk elénk állított kihívást, a „zöld forradalmat”, amelynek oktatási célja is van a új generáció A gyártási etikára és a globális fenntarthatósággal párosuló nagy odafigyelés vezetett el bennünket a GRS-termékek környezetvédelmi etikai tanúsításához. A Global Recycled Standard (GRS) egy önkéntes nemzetközi termékszabvány, amely követelményeket határoz meg az újrahasznosított tartalom tanúsítására vonatkozóan. Mérete 22 cm
- 20%