PLÜSS JÁTÉKOK758 termék

Aktuális kínálatunk
LEGO® Vidiyo
LEGO® Vidiyo
Legkeresettebb termékek
1
National Geographic Basic állatgyűjtemény 770848 Tigris - 24 cm
Utolsó 3 darab
4 900 Ft
2
National Geographic Basic állatgyűjtemény 770846 Panda nagy - 22 cm
Raktáron > 5 darab
4 900 Ft
3
National Geographic Basic állatgyűjtemény 770847 Oroszlán - 24 cm
Raktáron > 5 darab
4 900 Ft
Kiszűrve 752 termék
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770848 Tigris - 24 cm

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770848 Tiger - 24 cm, producer Lelli. Plüss Állat Tigris az alap gyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Az igazi tigris dzsungelekben és sűrű erdőkben él Indiában, Kínában és más országokban. A tigris vékony, nem véletlen egybeesés - ahhoz, hogy gyorsan fusson a fák között. Színezése, amely úgy tűnik számunkra, hogy észrevehető, megvédi őt az árnyékos erdőkben más állatok látványától, mert a színek árnyékot és fényt hasonlítanak. A plüss kis tigrised 24 cm, de a valódi karja sokkal nagyobb - 180 cm-re nő, és akár 230 kg-ig is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770846 Panda nagy - 22 cm

National Geographic Állatok alapgyűjteménye 770846 Panda nagy - 22 cm, producer Lelli. Plüss Állat Teddy Bear az alap gyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Egy igazi panda a természetben Kínában él - a magas hegyekben. A plüss medál 22 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - 150 cm-ig felnőhet, és akár 90 kg-ig is képes! Az unokatestvére egy piros panda, akinek plüss ápolója a National Geographic gyűjteményben is megtalálható. Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770847 Oroszlán - 24 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770847 Lev - 24 cm, gyártó Lelli. Plüss Állati Oroszlán az alapgyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Az igazi oroszlán Afrikában él - a savannákon és a sztyeppeken. Lévi az állatok királya, mert ő a legerősebb a vadállatok közül. Ez az egyik legintelligensebb macska, és az állatok harcolnak. Nem, gyorsan futhatsz autóként - akár 80 km / óra sebességgel is! A plüss kis balra 24 cm, de az igazi testvére sokkal nagyobb - akár 200 cm-ig is nőhet, és akár 190 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770843 Pingvin - 24 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770843 Tučniak - 24 cm, gyártó Lelli. Plüss Állat Penguin az alapgyűjteményből - a kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Az igazi pingvin a természetben él a hideg szigeteken - az Antarktiszról Dél-Afrikára, Dél-Amerikára és a Galapagosra élnek. A pingvin gyönyörű tollal emlékeztet a fratra, de a szárnyak apróak és nem tudják. De tudnak repülni nagy és merülni. A plüss pingvin 24 centiméter, a tényleges merevítője sokkal nagyobb - akár 150 centiméterre is nőhet, és akár 20 fontot is képes felvenni! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770835 Koala - 23 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770835 Koala - 23 cm, gyártó Lelli. Plüss szarvasmarha koala medve az alapgyűjteményből - gyűjtemények kedvenc állatok a világ minden tájáról. Egy igazi koala a természetben Ausztráliában él. Koala órákat töltött a fák betakarításában - de nem azért, mert szeretik, hanem azért, mert lehűlnek róluk. A plüss koalája 23 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - 85 cm-re nő, és akár 9 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kényelmesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770845 Grizly bear - 27 cm

Nemzeti Geográfiai Állatgyűjtemény 770845 Medveď Grizly - 27 cm, producer Lelli. Barna medve medve - grizzly az alapgyűjteményből - a kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Az igazi medve grizzly Észak-Amerikában él , különösen a folyók mentén. A háta hátán van, de nincs benne víz, mint egy teve, hanem izmai, hogy egy erős front labirintusba csomagolják. A medve grizzly szeret halat, különösen a lazacot. A plüss mackó 27 cm-es, de a valódi merevítője sokkal nagyobb - 250 cm-ig nőhet, és akár 360 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. i. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770840 Zsiráf - 30 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770840 Zsiráf - 30 cm, producer Lelli. Plüss Állati Zsiráf az alapgyűjteményből - kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Egy igazi zsiráf a természetben Afrikában él. Nem csak egy hosszú nyak van, hanem egy nyelv is - akár 50 cm! A zsiráf el tudja enni a legmagasabb papírokat, és amikor fut, olyan gyors, mint a városban lévő autó - 50 km / óra! A plüss zsiráfja 30 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - akár 600 cm-ig nőhet, és akár 1300 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770844 Pecsét - 28 cm

National Geografic Basic állatgyűjtemény 770844 Pecsét - 28 cm, gyártó Lelli. Plüss állatfóka a Basic gyűjteményből - a világ minden tájáról származó népszerű állatok gyűjteménye. Az igazi fóka a hideg sarkvidéken él. Vannak olyan fókák is, amelyek melegebb területeken élnek, de nincs ilyen szép fehér színük. A fóka a tengerparton él, mert szeret merülni. Színes és puffadt a földön, de jó úszó a vízben. A plüss kis pecsétje 28 cm, de az igazi testvére sokkal nagyobb - akár 300 cm-re is megnő, és akár 560 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemes tapintásúak, és nagyszerű barátok nappal és éjszaka. Az állatokat 30 fokon moshatja a mosógépben, ha nem passzolnak, akkor szivaccsal adja át. Szárítás után ne felejtse el megfésülni őket - olyanok lesznek, mint az új! A kiváló minőségű kialakításnak köszönhetően társak lehetnek egy felnőtt és egy újszülött számára is. Az állatok segítenek a gyerekeknek megismerni és megvédeni a természetet, és különösen szeretik. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékos formában megismerhetik, hol vannak az állatok otthona. A National Geografic engedéllyel rendelkező plüssállatokat Olaszországban hozzák létre, és közös jellemzőjük, hogy hűségesen hasonlítanak a vadon élő testvéreikre. Az állatokat Venturelli Angelo - Lelli készítette. Gyerekek születésétől kezdve Az olasz Lelly vállalatot 1956- ban alapította az akkori munkás Angelo Venturelli. Feltalálta az első plüsst, és papírforma alapján kivágta a pincében lévő szövetből. Játékait az akkori szabó felesége varrta fel, és megtöltötték velük, ami jött - szalmával, parafával ... Az első évben az állatokat kiosztották a családnak. Mivel azonban a kereslet jelentősen növekedett, úgy döntött, hogy egy igazi plüssjáték-társaságot hoz létre. Természetesen minden időbe telt, de az a tény, hogy jó irányba haladt, azt bizonyítja, hogy a Venturelli Angelo, a Lelly exkluzív márkával ma jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Ennek bizonyítéka, hogy együttműködik egy olyan fontos tudományos és oktatási nonprofit szervezettel, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770836 Csimpánz - 31 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770836 Šimpanz - 31 cm, a producer Lelli. Csimpánz Plüss Állat az alapgyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Valódi csimpánz a természetben Afrikában él Tudjuk, hogy a csimpánz egy olyan tanult állat, amely a leginkább hozzánk hasonló. De ne felejtsük el, nem vagyunk azonosak, tehát ha valaki azt mondja, hogy majom vagy, nem kell póráz! A plüsscsimpánz 31 cm-es, a valódi karja sokkal nagyobb - akár 120 cm-ig nő, és akár 60 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
0+

National Geographic Basic állatgyűjtemény 770834 Kenguru - 27 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770834 Kengura - 27 cm, producer Lelli. Kengura Plüss Állatok (Kenguru) az alapgyűjteményből - kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Az igazi kengura a természetben Ausztráliában és Új-Guineában él. Kengura féléves koráig a gyermekét a hasi zsebébe helyezi. Csak előre tud járni - nem tud lengeni. De remek futást is végezhetnek - a városi autók számára megengedett sebességgel - 50 km / h! A plüss kengurka 27 cm-es, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - 150 cm-ig felnőhet, és akár 90 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kényelmesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .
Aktuális kínálatunk
LEGO® Vidiyo
LEGO® Vidiyo