Séta: 2in1 Game Center

Márka MAAMAA
Termék kódja WKW101213
7 600 Ft Áfá-val 11 360 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 28.1.2021
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
24 pontot
Termék leírása

Séta: 2in1 Game Center

Az interaktív gyalogos elengedhetetlen segédeszköz a kicsik első lépésein. A nagy alapnak köszönhetően biztosítja a biztonságos stabilitást. Számos olyan tevékenységet kínál, amelyek szórakoztatják gyermekét és fejlesztik képességeiket. A játékközpont gyermekével együtt nő. Egy szórakoztató játék, amely különféle tevékenységeket kínál, például a színek, formák, hangok felismerését, kreatív alkotásait, valamint a durva és finom motoros képességek gyakorlását.

A rajzasztal, a minitelefon és a zongorázás külön játékként használható. a baba megnézhető védőfóliával ellátott tükörben fejleszti a gyermekek képzeletét és kreativitását az oldalsó fordulásokon a hátsó kerekek csúszásgátló betéttel vannak ellátva, a gyermekek böngészhetnek Ajánlott életkor: 9 hónapos kortól

Biztonságos játék - A Maamaa játékok kiváló minőségű, higiéniai szempontból biztonságos anyagokból készülnek, hangsúlyt fektetve a játékok biztonságára és tartósságára.

Tanúsított - A Maamaa termékek megfelelnek a szigorú EU és Szlovák előírásoknak a gyermekek számára készült játékok gyártása, forgalmazása és értékesítése terén.

Hagyomány - A Maamaa játékok több mint 10 éve nyernek szlovák piacon szüleik bizalmát a minőségük, biztonságuk és kedvező áruk miatt.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 71 + zákazníkov