Babák782 termék

MEGA árakért
Legkeresettebb termékek
1
Mattel Barbie klinika az FRM19 kerekeken
3 - 7 nap
30 190 Ft 32 300 Ft
2
Zapf Creation BABY Born Born Sally 63 cm
Raktáron > 5 darab
19 470 Ft 20 960 Ft
3
Mattel Barbie Adventi naptár GXD64
Raktáron > 5 darab
11 160 Ft 16 760 Ft
Kiszűrve 782 termék
Akció -9 %
3+

Zapf BABY született bölcsődében Húga, 36 cm

A kistestvér nagy örömmel jár óvodába. Alig várja az első napját Macko osztályában. Hiszen ő már nagy, és ki tud állni egyedül. A babának rugalmas térde van, és összességében nagyon mozgékony. Emiatt gyerekjáték átöltözni. A réteges ruha dekoratív ujjú, fodros szoknya. Elnyomják őket a táncoló medvék, ami a Macko osztály számára készült. A kistestvér színes csíkos leggingset és rózsaszín tornacipőt vitt a gyerekszobába. Már nem cumisüvegből iszik vizet babáknak, hanem sportüvegből. Amikor eljön a lefekvés ideje, mindig tiltakozik egy kicsit, és kicsordulnak az igazi babakönnyei. Már nagy lány, akkor miért aludjon? Amint azonban a hátára tesszük, bátran lehunyja a szemét. A fürdést és a különféle frizurákat is szereti. Fésültetéskor különféle hajkiegészítőket használhat, amelyek a babacsomag részét képezik. BABY született Kistestvér. 7 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. A különféle BABY born babajátékok serkentik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. Elemek nélkül működik. BABA született Óvoda Kistestvér, 36 cm, ruhát, leggingset és cipőt visel. A csomag tartalmaz egy üveget, egy ecsetet, 4 hajtűt, 2 spirális gumiszalagot és 1 baráti karkötőt 1 gyereknek és 1 babának.
Akció -27 %
3+

Mágikus cumival született BABA, fiú, 43 cm

- Nos, ember, nem akarsz még aludni? A BABY BORN fiú tágra nyílt szemmel fekszik az ágyban, és cumit szív. Itt az ideje egy trükknek, amelyet minden szülő vagy bébiszitter értékelni fog: csak fordítsa a szájába a cumit, és a BABÁBAN született fiú azonnal lehunyta a szemét. Ha ez ilyen egyszerű lenne, még igazi babákkal is. A cumi elforgatása kinyitja a babát és bezárja a szemét, függetlenül attól, hogy a baba teste milyen helyzetben van. A baba szeme is villog. Amikor a BABY Born fiú a hátára kerül, és a szájában nincs cumi, a szeme automatikusan becsukódik. Baby Born  kisfiú inkább alszik, eszik és fürdik. Imád vizet inni az üvegéből. Aztán bekukucskál a pelenkájába vagy a biliába, és igazi babakönnyeket hullat. Ahogy a Baby Born ihat vizet, ehet zabkását is. És még kakilni is tud. A baba keze, lába és feje könnyen mozgatható, így a ruha váltása játék és nagy móka. A "Soft Touch" anyagból készült baba teste gyönyörűen puha és kényelmes. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit, kék pontokat és sapkát. BABY BORN Varázscumival. 10 reális funkcióval a sok móka érdekében. Különböző BABY Born babajátékok serkentik a képzeletet, és bebizonyosodott, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősség, a kommunikáció és az empátia fejlődését. A bűvös cumi funkció (a szem kinyitása és bezárása) csak a "Baby Born varázs cumival" babáknál működik. A bűvös cumi normál cumiként is használható minden BABY BORN babához, mérete 43 cm. Elemek nélkül működik. BABY BORN baba varázscumival, fiú, 43 cm, bodyval és sapkával. A csomag tartalmaz egy bili, pelenkát, egy tányért egy kanállal, egy adag zabkását, egy üveget, varázscumit, a babának születési anyakönyvi kivonatát és a baba és kisanyja baráti karkötőit.
Akció -21 %
3+

Zapf Nővér Kisbaba született, barna, 43 cm

Ez a baba nem csak egy nővére, hanem a legjobb barátja is. A "Best Friends" felirat is megtalálható a pólóján. A pólón látható állatok a példaképei. Ez egy sport típusú és nagyon mozgékony. A rugalmas térdízületeknek köszönhetően önállóan is megállja a helyét. Amikor a béka lábai megtanulnak úszni, jutalmul egy pohár vizet kap. Néha egyáltalán nem akarja, hogy Vane baba szülessen, így a baba könnyeket hullathat. A barna hajú babának minőségi haja van, a csomag pedig hajformázó kiegészítőket tartalmaz. A hajtűn és a gumiszalagon kívül két színes hajszál is található a hajtűn, amelyeket a hajára rögzíthet. Sötét hajában a rózsaszín és a lila csíkok tűnnek fel. Meztelen vállú kombiné és farmer megjelenésű rövidnadrág, csíkos leggings és rózsaszín cipő van öltözve. Nővére BABY született. 6 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. Minden 43 cm-es BABY born ruha passzol rá. A különféle BABY born babajátékok serkentik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. Elemek nélkül működik. Nővér BABY született, barna, 43 cm overálba, leggingsbe és cipőbe öltözött. A csomag tartalma egy üveg, hajkefe, 2 spirálgumi, 2 hajcsat, 2 színes hajszálas klip és 2 baráti karkötő - a babának és a kismamának.
Akció -29 %

Zapf BABY Annabell Kis Annabell 36 cm

Akció -21 %
3+

Zapf Nővér Kisbaba született, szőke, 43 cm

A nővér imád fésülködni. Minden nap új frizurákat talál ki minőségi hajához. A copfok, kontyok igazításakor, díszítésekor különféle hajkiegészítőket használ. Hajtűk, hajgumik és színes hajszálak a hajtűkön, melyek tökéletesen passzolnak a baba ruhájának színéhez. A BABY born bátyja nagyon szereti a rózsaszín és lila színes tincseket, és mindig ugratja a nővért, és ki akarja húzni a hajából. Aztán megtörténhet, hogy az Idősebb Nővér elkezdi ontani a babákat. De csak akkor, ha korábban vizet ivott az üvegéből. A nővér farmer kinézetű szoknyás ruhát és fodros galléros aszimmetrikus felsőt visel. Ehhez megfelelő a szürke leggings, rózsaszín csíkokkal az oldalán és a piros-narancssárga tornacipő. A nővér nagyon mozgékony, és a rugalmas térdízületeknek köszönhetően önállóan is tud állni. És fürödhetsz a BABY born Vaniban is. Nővére BABY született. 6 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. Minden 43 cm-es BABY born ruha passzol rá. A különféle BABY born babajátékok serkentik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. Elemek nélkül működik. A nővére BABY született, 43 cm, ruhában, leggingsben és cipőben van felöltözve. A csomag tartalma egy üveg, hajkefe, 2 spirálgumi, 2 hajcsat, 2 színes hajszálas klip és 2 baráti karkötő - a babának és a kismamának.
Akció -25 %
0+

Zapf Creation BABY Born babáknak Sötétben világít Csillag, 30 cm

Zapf Creation Baby született babáknak Glowing in the dark Star 30 cm Az imádnivaló "Sötétben ragyog" babának köszönhetően az alvás gyerekjáték lesz. A legkisebb babák bölcsőjébe vagy kiságyába születéstől fogva elhelyezhet egy 30 cm-es kendőbabát. Puha teste és imádnivaló plüss papucsai vannak. Ha megnyomja a csillagot a hasán, aktiválja a kacsa éjszakai fényét, és megnyugtató dallam szólal meg. A baba puha vinil fejét aranyos csillagmintás sapka védi. A babán lévő anyagok különböző textúrája játékra és felfedezésre ösztönzi a kisgyermekeket. Ha pedig a gyerekek úgy döntenek, hogy a baba kezét vagy lábát harapásgyűrűként használják, a baba kézzel is könnyen mosható, csak a hangmodult kell kiválasztani. Specifikáció : Eredeti BABY born baba. A gyerekek játszhatnak a babával, barangolhatnak hozzá, segít nyugodtan elaludni, ugyanakkor remek baba a játék bemutatásához anyukának és babának. A baba teste és végtagjai szövetből vannak varrva, belül puha párnázással. 2 × R03 / AAA elemmel működik (az elemeket tartalmazza). A baba kézzel mosható, csak válassza ki a hangmodult. Baba született babáknak Sötétben világít 30 cm-es méretben hangokkal és fényeffektusokkal (éjszakai fény és alvás hangja). Alkalmas még a legkisebb babák számára is születéstől fogva.
MEGA árakért