Babák591 termék

Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Legkeresettebb termékek
1
BABY Born táplálék (12 tasak) 779170.
Raktáron > 5 darab
1 580 Ft 2 240 Ft
2
Zapf Creation BABY Born pelenkák 5 db 826508
Raktáron > 5 darab
1 520 Ft 1 860 Ft
3
Zapf Creation BABY Born Surprise Tree ház
Raktáron > 5 darab
12 920 Ft 17 060 Ft
Kiszűrve 586 termék
3+

Zapf Creation Baby Annabell baba 43cm 794999

Doll Baby Annabell 794999 , producer Zapf Creation. A Baby Annabell baba kísérheti a legkisebb babaanyákat, bár egész nap. Puha testtel és számos életjelzéssel rendelkezik. Amikor reggel felébred, nem tud várni, hogy igyon vizet az üvegéből. Ivása közben mozgatja a babát, sőt hallja, amíg ízlelte a reggelit. Amikor elég jól iszik, le kell lazulnia. Akkor készen áll a játékra. Annabell lelkesen nevetett a térdén. Nagyon groteszk. Ha megharapja a gyomrát, vidáman el fog nevetni. Időnként kicsit bepattan, miközben csiklandozik. "Hoppá, ez nevetséges!" De néha a leg vidámabb baba is rossz hangulatban lehet. Annabell hangosan zokog, és valódi könnyeket zúz. Szerencsére számos módon meg lehet megnyugtatni őt. Szereti, ha van egy cumi, amely hangosan szar, mégis láthatod, ahogy a gyermekét mozgatja. És amikor itt az ideje, hogy menjen a kiságy, csak szépen hagyja abba. Annabell ásít, lehunja a szemét, elalszik és mélyen lélegzik. A Annabell baba reális tulajdonságokkal rendelkező baba. Érintésekre és mozgásokra reagál. A Annabell baba valósághű és ötletes anya játszik, és elősegíti a felelősségvállalás és az empátia fejlődését Annabell bébibaba Annabell, 43 cm méretű, kabátokba és kabátokba öltözve. A csomagban melltartó, üveg, cumi és nyaklánc található. Akkumulátorokon működik (tartozék) Gyerekeknek 3 éves kortól
Akció -16 %
2+

Zapf Creation BABY Born Soft Touch Little kislány 827789, 36 cm

A kellemes "Soft Touch" anyagból készült testtel rendelkező kislánynak sok funkciója van, és a babák kis szülei két éves kortól nagyon jól szórakoznak majd vele. A többi csecsemőhöz hasonlóan ez a lány is inkább üvegből, ételből és alvásból igyon. Elég részeg állapotban pelenkába vagy biliába szívják. Annak ellenére, hogy sokat edz egy nyuszi alakú tányérral és egy mackós motívumú kanállal, mégsem tud egyedül enni, és a kicsi édesanyjának kell segítenie. A baba karjai, lábai és feje mozgatható. A babának kényelmes rózsaszín ruhája van, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy ne fojtsa meg és ne zavarja a mozgását. Egész napos játék és esti fürdés után a kisbaba született Little annyira fáradt, hogy lehunyja a szemét és elalszik, amint a kicsi anya ágyba teszi. De néha még nem akar aludni, és igazi babakönnyeket hullat. Leírás: BABA született Soft Touch Little. 7 életfunkció a szórakozáshoz. A BABY-ban született babákkal folytatott különféle játékok növelik a gyermekek fantáziáját, és bebizonyosodott, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősség, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Elemek nélkül működik. BABA született Soft Touch 36 cm méretű kislány overallt és kalapot visel. A csomag tartalmaz egy bili, szövetpelenkát, üveget, tányért kanállal, cumit és születési anyakönyvi kivonatot. Az online csomagolást kifejezetten az online áruházak számára fejlesztették ki. A terméket egy gyönyörű színes dobozban kapja, amely fokozottan ellenáll a szállítás minden buktatójának. 2 éves gyermekek számára alkalmas.

Zapf Creation BABY született idősebb nővér Soft Touch szőke, 43 cm

Idősebb nővér BABY született Soft Touch szőke, 43 cm "BABA született, ez az én csillogó pólóm!" Valójában az ápolók mindent megosztanak. A született nővér, BABY, kissé idősebb, mint a született BABY, de ugyanolyan méretűek, így könnyen kölcsönözhetnek ruhákat és kiegészítőket. A hosszú, szőke hajú baba kapucnis pólót és varrott csillogó szoknyát visel. Egyszerű nadrágja van, farmerrel. Az egész modellt tökéletesen kiegészítik a rózsaszín cipők. A baba teste kellemes "Soft Touch" anyagból készült, mozgatható térdekkel rendelkezik, és egyedül állhat. Szereti a BABY-ban született csecsemővel együtt fürdeni a fürdőkádban, a haját mindig ecsettel mossa, gumiszalagokkal és kapcsokkal rögzíti. Kedvenc kulacsát mindenhová magával viszi. Még a medencéig is. Annyira jól érzik magukat fürdőzés közben. De néha egy BABÁBAN született csecsemő annyira megrúgja a lábát, hogy megrúgja az idősebb nővérét, ezért az idősebb nővér sír és igazi könnyeket hullat. Specifikáció : Idősebb nővér BABY született. 6 életfunkció a szórakozáshoz. A különböző BABY-ban született Surprise babajátékok növelik a fantáziát, és bebizonyosodott, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősség, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Elemek nélkül működik. Az idősebb nővér, BABY, 43 cm nagyságú Soft Touch szőke, pólót varrott ruhával, nadrággal és tornacipővel visel. A csomag tartalma : vizesüveg hajkefe 2 gumiszalag 4 kapcs 2 baráti karkötő - egy kis anyukának és egy babának. 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára.
Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron