Babák909 termék

MEGA árakért
Faházacskák
Faházacskák
Legkeresettebb termékek
1
Zapf Creation BABY Born Born Sally 63 cm
Raktáron > 5 darab
18 710 Ft 20 460 Ft
2
Mágikus cumival született BABA, lány, 43 cm
Raktáron > 5 darab
22 340 Ft 24 560 Ft
3
Zapf BABY born Adventi naptár 2023
Raktáron > 5 darab
11 920 Ft 18 410 Ft
Kiszűrve 908 termék
3+

Mágikus cumival született BABA, lány, 43 cm

A BABY született lány nem érti, miért kell lefeküdnie. Kint még világos van. Ám anyucinak és apának van egy remek trükkje: csak fordítsa el a cumit a szájában, és a BABY born szeme lecsukódik. Bárcsak minden babánál ilyen egyszerű lenne... A baba cumi elfordítása kinyitja és becsukja a szemét, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van a baba teste. A baba szeme is villog. Amikor a baba a hátán fekszik, és nincs cumi a szájában, a szeme automatikusan becsukódik. A BABY született szívesebben alszik, eszik és fürdik. Szeret vizet inni az üvegéből. Aztán bepisil a pelenkába vagy a bilibe, és igazi babakönnyeket hullat. Ahogy a BABY born is ihat vizet, tud zabkását is enni. Még kakilni is tud. A baba karjai, lábai és feje könnyen mozgatható, így az átöltözés gyerekjáték és remek szórakozás. A "Soft Touch" anyagból készült baba teste gyönyörűen puha és kellemes. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit, rózsaszín testet és sapkát. Mágikus cumival született BABA. 10 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. A BABY born játékok különféle játékai ösztönzik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. A bűvös cumi funkció (a szem kinyitása és becsukása) csak a "varázscumival született BABA" babákkal működik. A mágikus cumi normál cumiként is használható minden 43 cm-es BABY born babához. Elemek nélkül működik. BABY born baba varázscumis, lány, 43 cm, bodyt és sapkát visel. A csomag tartalma: bili, pelenka, tányér kanállal, zabkása adagok, üveg, bűvös cumi, születési anyakönyvi kivonat a babához és barátság karkötők a babának és a kismamának.
Kiárusítás -11 %
3+

Mágikus cumival született BABA, fiú, 43 cm

- Nos, ember, nem akarsz még aludni? A BABY BORN fiú tágra nyílt szemmel fekszik az ágyban, és cumit szív. Itt az ideje egy trükknek, amelyet minden szülő vagy bébiszitter értékelni fog: csak fordítsa a szájába a cumit, és a BABÁBAN született fiú azonnal lehunyta a szemét. Ha ez ilyen egyszerű lenne, még igazi babákkal is. A cumi elforgatása kinyitja a babát és bezárja a szemét, függetlenül attól, hogy a baba teste milyen helyzetben van. A baba szeme is villog. Amikor a BABY Born fiú a hátára kerül, és a szájában nincs cumi, a szeme automatikusan becsukódik. Baby Born  kisfiú inkább alszik, eszik és fürdik. Imád vizet inni az üvegéből. Aztán bekukucskál a pelenkájába vagy a biliába, és igazi babakönnyeket hullat. Ahogy a Baby Born ihat vizet, ehet zabkását is. És még kakilni is tud. A baba keze, lába és feje könnyen mozgatható, így a ruha váltása játék és nagy móka. A "Soft Touch" anyagból készült baba teste gyönyörűen puha és kényelmes. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit, kék pontokat és sapkát. BABY BORN Varázscumival. 10 reális funkcióval a sok móka érdekében. Különböző BABY Born babajátékok serkentik a képzeletet, és bebizonyosodott, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősség, a kommunikáció és az empátia fejlődését. A bűvös cumi funkció (a szem kinyitása és bezárása) csak a "Baby Born varázs cumival" babáknál működik. A bűvös cumi normál cumiként is használható minden BABY BORN babához, mérete 43 cm. Elemek nélkül működik. BABY BORN baba varázscumival, fiú, 43 cm, bodyval és sapkával. A csomag tartalmaz egy bili, pelenkát, egy tányért egy kanállal, egy adag zabkását, egy üveget, varázscumit, a babának születési anyakönyvi kivonatát és a baba és kisanyja baráti karkötőit.
Kiárusítás -19 %
3+

Zapf Nővér Kisbaba született, szőke, 43 cm

A nővér imád fésülködni. Minden nap új frizurákat talál ki minőségi hajához. A copfok, kontyok igazításakor, díszítésekor különféle hajkiegészítőket használ. Hajtűk, hajgumik és színes hajszálak a hajtűkön, melyek tökéletesen passzolnak a baba ruhájának színéhez. A BABY born bátyja nagyon szereti a rózsaszín és lila színes tincseket, és mindig ugratja a nővért, és ki akarja húzni a hajából. Aztán megtörténhet, hogy az Idősebb Nővér elkezdi ontani a babákat. De csak akkor, ha korábban vizet ivott az üvegéből. A nővér farmer kinézetű szoknyás ruhát és fodros galléros aszimmetrikus felsőt visel. Ehhez megfelelő a szürke leggings, rózsaszín csíkokkal az oldalán és a piros-narancssárga tornacipő. A nővér nagyon mozgékony, és a rugalmas térdízületeknek köszönhetően önállóan is tud állni. És fürödhetsz a BABY born Vaniban is. Nővére BABY született. 6 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. Minden 43 cm-es BABY born ruha passzol rá. A különféle BABY born babajátékok serkentik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. Elemek nélkül működik. A nővére BABY született, 43 cm, ruhában, leggingsben és cipőben van felöltözve. A csomag tartalma egy üveg, hajkefe, 2 spirálgumi, 2 hajcsat, 2 színes hajszálas klip és 2 baráti karkötő - a babának és a kismamának.
Kiárusítás -18 %
0+

Zapf Creation BABY Born babáknak Sötétben világít Csillag, 30 cm

Zapf Creation Baby született babáknak Glowing in the dark Star 30 cm Az imádnivaló "Sötétben ragyog" babának köszönhetően az alvás gyerekjáték lesz. A legkisebb babák bölcsőjébe vagy kiságyába születéstől fogva elhelyezhet egy 30 cm-es kendőbabát. Puha teste és imádnivaló plüss papucsai vannak. Ha megnyomja a csillagot a hasán, aktiválja a kacsa éjszakai fényét, és megnyugtató dallam szólal meg. A baba puha vinil fejét aranyos csillagmintás sapka védi. A babán lévő anyagok különböző textúrája játékra és felfedezésre ösztönzi a kisgyermekeket. Ha pedig a gyerekek úgy döntenek, hogy a baba kezét vagy lábát harapásgyűrűként használják, a baba kézzel is könnyen mosható, csak a hangmodult kell kiválasztani. Specifikáció : Eredeti BABY born baba. A gyerekek játszhatnak a babával, barangolhatnak hozzá, segít nyugodtan elaludni, ugyanakkor remek baba a játék bemutatásához anyukának és babának. A baba teste és végtagjai szövetből vannak varrva, belül puha párnázással. 2 × R03 / AAA elemmel működik (az elemeket tartalmazza). A baba kézzel mosható, csak válassza ki a hangmodult. Baba született babáknak Sötétben világít 30 cm-es méretben hangokkal és fényeffektusokkal (éjszakai fény és alvás hangja). Alkalmas még a legkisebb babák számára is születéstől fogva.
Kiárusítás -19 %
3+

Zapf BABY született varázscumis, lány, 43 cm

A BABY született lány nem érti, miért kell lefeküdnie. Kint még világos van. Ám anyucinak és apucinak van egy remek trükkje: csak fordítsa el a cumit a babavárásban, és a BABY born szeme lecsukódik. Bárcsak minden babánál ilyen egyszerű lenne... A baba cumi elforgatása kinyitja és becsukja a szemét, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van a baba teste. A baba szeme is villog. Amikor a babát a hátára fektetik, és nincs cumi a cumijában, a szeme automatikusan lecsukódik. A BABY született szívesebben alszik, eszik és fürdik. Szeret vizet inni az üvegéből. Aztán bepisil a pelenkába vagy a bilibe, és igazi babakönnyeket hullat. Ahogy a BABY born is ihat vizet, tud zabkását is enni. Még kakilni is tud. A baba karjai, lábai és feje könnyen mozgatható, így az átöltözés gyerekjáték és remek szórakozás. A "Soft Touch" anyagból készült baba teste gyönyörűen puha és kellemes. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit, rózsaszín testet és sapkát. Mágikus cumival született BABA. 10 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. A BABY born játékok különféle játékai ösztönzik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. A bűvös cumi funkció (a szem kinyitása és becsukása) csak a "varázscumival született BABA" babákkal működik. A mágikus cumi normál cumiként is használható minden 43 cm-es BABY born babához. Elemek nélkül működik. Arany MAMA választás 2022-re a Játékok kategóriában - lányoknak és fiúknak BABY born baba varázscumis, lány, 43 cm, bodyt és sapkát visel. A csomag tartalma: bili, pelenka, tányér kanállal, egy adag zabkása, üveg, bűvös cumi, születési anyakönyvi kivonat a babának és barátság karkötők a babának és a kismamának.
Kiárusítás -40 %
3+

Mattel Barbie Clinic 1. Segítség a GTN61 orvosi játékkészlethez

Fedezze fel az ápolás világát a Barbie® játékkészlettel Elsősegélyklinika orvos mellett! Amikor a lányok Barbie® -val játszanak, elképzelik, mivé válhatnak, és azok, akik szeretnek gondoskodni másokról, elsősegélynyújtó klinikát működtethetnek! A 4 játszótéren mindent megtalál, amire szüksége van a vakolat előkészítéséhez és az érintett végtag vakolásához, valamint egyéb ápolási tevékenységekhez. A klinikán egy orvos Barbie® barna, körülbelül 30 cm magas és 4 játszótér található: orvosi rendelő, vizsgálóasztal, röntgengép és ajándékbolt. A játékkészlet több mint 30 kiegészítőt is tartalmaz a játék gazdagítására: 3 tartály tömeggel, vakolat a lábán, vakolat a Chelsea® karon, hordókészlet, matricák, röntgensugarak, ajándékboltból származó termékek és egyebek. Néhány tartozék klipszel van ellátva, hogy a Barbie® orvos meg tudja fogni őket, és a játék még reálisabb volt! A gyerekek gipszet készíthetnek „beteg” babáikhoz (külön megvásárolhatók), ami reális (használjon rózsaszín, lila vagy fehér anyagot) a betegek karjaira és lábaira, és az eszköz segítségével becsomagolja az érintett területeket. A gyerekek imádni fogják a kreatív kifejezés és a mesélés végtelen lehetőségeit. A készlet ideális ajándék 3 éves kortól.
Kiárusítás -37 %
3+

Zapf BABY Born Soft Touch, fiú elegáns ruhában 831274, 43 cm

A BABY born boy ma különösen divatos. Egy nyári városi sétához egy elegáns nyári öltönyt és egy stílusos kalapot választott. A bevarrt inges mellényt aranyos fagombok és nyakkendő díszíti. Az öltözéket tökéletesen kiegészíti a hozzáillő kék rövidnadrág és elegáns csizma. A BABY születésű fiú szívesebben sétál a városban, alszik és fürdik. Szeret vizet inni az üvegéből. Aztán bepisil a pelenkába vagy a bilibe, és igazi könnyeket hullat. Ahogy a BABY született fiú tud vizet inni, tud zabkását is enni. Még kakilni is tud. A BABY született fiú karjai, lábai és feje könnyen mozgatható, így az átöltözés gyerekjáték és remek szórakozás. Teste nagyon kellemes lágyított anyagból készült. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit. Leírás: BABY born Soft Touch. 9 valósághű funkció a sok szórakozáshoz. A BABY born babával készült különféle játékok serkentik a gyerekek fantáziáját, és bizonyítottan támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Elemek nélkül működik. BABY born Soft Touch, elegáns ruhás, 43 cm-es fiú, sapkát, mellényt, rávarrt inggel, nadrágot és cipőt visel. A csomag tartalmaz még egy bilit, pelenkát, tányért kanállal, zabkását adagokat, üveget, cumit, születési anyakönyvi kivonatot és barátság karkötőket a BABA született kisfiúnak és kismamának. Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól.
MEGA árakért
Faházacskák
Faházacskák