Babák612 termék

Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak
Legkeresettebb termékek
1
Zapf Creation BABY Born pelenkák 5 db 826508
Raktáron > 5 darab
1 910 Ft 2 010 Ft
2
BABY Born táplálék (12 tasak) 779170.
Raktáron > 5 darab
2 150 Ft 2 420 Ft
3
Mattel Barbie klinika az FRM19 kerekeken
Raktáron > 5 darab
27 290 Ft 31 530 Ft
Kiszűrve 612 termék
Karácsonyi slágerek
-32 %

Zapf Creation BABY Born Born Surprise háziállatok 3

Baba születésű meglepetés háziállatok 3 A gólya ezúttal gondozóként dolgozik az állatkertben. Új állatcsecsemőket hozott, amelyekben annyi minden felfedezhető! Fokozatosan egyik-másik meglepetés. Először bontsa ki a törülközőt, és nézze meg, hogy milyen állata van az állatnak. Alhat, mint egy mackó, juh, csirke, cica vagy róka. Egy ilyen állatcsecsemőt nem hagyhat egyedül. Ezért van a fusáčeknak egy varrott csat, amelynek köszönhetően mindenhová magával viheti. De vigyázz, semmi sem olyan, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ugyanis a fusáč belsejében gyakran egy egészen más állat rejtőzik. A macska szőrében talán egy tigris vagy egy panda jegesmedvének öltözhető. Újabb szórakozás vár rád, amikor beteszed az állatot a fürdőbe és jeges vízben fürdesz. Aztán megváltoztatja a színét, így például a róka mosómedvévé válik, a fehér juh pedig hirtelen rózsaszínűvé válik. Amikor az állatcsecsemők eltérnek a csomótól, a szemük csukva van. Óvatosan törölje le a fedeleket nedves ruhával a színük megállapításához. Lány vagy fiú? Milyen színű a cumi? Miután felfedezte az állati baba minden titkát, kitöltheti születési anyakönyvi kivonatát. Tartalmaz egy posztert is, amely áttekinti az összes BABÁBAN született meglepetés állatot és szórakoztató játékokkal. Baba született Meglepetés. Játékért és gyűjtésért. Kapoccsal akasztáshoz / hordozáshoz. Jeges vízben megváltoztatják a színüket. Változatos játékok a BABY-ban született Meglepetés növeli a képzeletet, és bebizonyosodott, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősség, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Baba születésű Meglepetés Állatok (1. sorozat) gyapjú kabátban, akasztással csattal, cumival, születési anyakönyvi kivonattal és az összes állat áttekintésével (18 faj).   3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas . A termékkombinációt a készlet aktuális rendelkezésre állása szerint szállítjuk - az egyedi változatot nem lehet kiválasztani.
Karácsonyi slágerek
-17 %
3+

Mágikus cumival született BABA, lány, 43 cm

A BABY született lány nem érti, miért kell lefeküdnie. Kint még világos van. Ám anyucinak és apának van egy remek trükkje: csak fordítsa el a cumit a szájában, és a BABY born szeme lecsukódik. Bárcsak minden babánál ilyen egyszerű lenne... A baba cumi elfordítása kinyitja és becsukja a szemét, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van a baba teste. A baba szeme is villog. Amikor a baba a hátán fekszik, és nincs cumi a szájában, a szeme automatikusan becsukódik. A BABY született szívesebben alszik, eszik és fürdik. Szeret vizet inni az üvegéből. Aztán bepisil a pelenkába vagy a bilibe, és igazi babakönnyeket hullat. Ahogy a BABY born is ihat vizet, tud zabkását is enni. Még kakilni is tud. A baba karjai, lábai és feje könnyen mozgatható, így az átöltözés gyerekjáték és remek szórakozás. A "Soft Touch" anyagból készült baba teste gyönyörűen puha és kellemes. A csomag 10 kiegészítőt tartalmaz, amelyek támogatják a baba funkcióit, rózsaszín testet és sapkát. Mágikus cumival született BABA. 10 valósághű funkcióval a sok szórakozáshoz. A BABY born játékok különféle játékai ösztönzik a képzeletet, és kimutatták, hogy támogatják a szociális készségek és értékek, például a felelősségvállalás, a kommunikáció és az empátia fejlesztését. A bűvös cumi funkció (a szem kinyitása és becsukása) csak a "varázscumival született BABA" babákkal működik. A mágikus cumi normál cumiként is használható minden 43 cm-es BABY born babához. Elemek nélkül működik. BABY born baba varázscumis, lány, 43 cm, bodyt és sapkát visel. A csomag tartalma: bili, pelenka, tányér kanállal, zabkása adagok, üveg, bűvös cumi, születési anyakönyvi kivonat a babához és barátság karkötők a babának és a kismamának.
Karácsonyi slágerek
-12 %
3+

Zapf Creation Baby Born Meglepetés Üvegház

BABY born Surprise Bottle ház A gólya nemcsak csecsemőt hozott, hanem egy nagy üvegházat is. Ismerd meg mind az aranyos BABY born Surprise babát, mind pedig a csodálatos, ötletes formájú otthonát, amelyben a baba mindent megtalál, amire szüksége van. Amikor kinyitod a házat, egy BABY born Surprise baba jelenik meg sapkában. Törölje le a szemét egy nedves pálcikával, hogy felébressze, és lássa, milyen színű a szeme. Mint minden BABY born Surprise baba, ez a baba is megváltoztatja a hajszínt a vízben, tud inni és pisilni. Nedvesedés után minta jelenik meg a pelenkában. Van egy születési anyakönyvi kivonat is, amit ki lehet tölteni. Melyik szobába megy a baba? A BABY born Surprise palackház legfontosabb jellemzői BABA született Meglepetés baba a Palackházban Nyitóház 2 emelettel és 4 szobával Játszószoba, öltöző, fürdőszoba, hálószoba A baba és minden tartozéka összecsukható és hordozható, ahogy a gyermeknek szüksége van A BABY born baby számos kiegészítővel rendelkezik Törölje meg a baba szemét, hogy felébressze Tud inni és pisilni, megjelenik egy minta a pelenkán A haj színe a fürdőkádban lévő víz hőmérsékletének megfelelően változik Születési anyakönyvi kivonat kitöltendő A baba színe nem választható előre, meglepetés Megtanítja a gyerekeket a babák gondozására, támogatja a kreativitást és a képzelőerőt. A palackház mindent kínál egy babának. A BABY born élvezi a jól megtervezett palackházat. A ház 2 szintes, az alsó szobában van egy játszószoba macival és mászókával, mellette egy pelenkázó, az emeleten egy fürdőszoba káddal és funkcionális zuhanyzóval és egy hálószoba vidám - körbejárás babáknak. A baba mérete : 11 cm Csomag tartalma: BABY born Meglepetés baba Palackház Rózsaszín fürdőkád Egy aktatáska Ivópalack Pelenka Teddi maci Hajkefe Sampon Tusfürdő Születési anyakönyvi kivonat A BABY born Surprise babák áttekintése Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas.
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak