BERG trambulinok84 termék

Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
Legkeresettebb termékek
1
BERG Favorit Regular 330 zöld + biztonsági háló kényelme
Raktáron > 5 darab
246 620 Ft
2
BERG Champion 270 trambulin + védőháló Deluxe 270
Utolsó 4 darab
337 820 Ft
3
BERG Favorit 380 trambulin + védőháló Comfort 380
Raktáron > 5 darab
250 420 Ft
Kiszűrve 84 termék
3+

BERG Champion 270 trambulin + védőháló Deluxe 270

 BERG Champion 270 + védőháló Deluxe 270 A trambulinok ellenállhatatlanok. Előnyük, hogy használatukkal karban tartja testét, fejleszti ügyességét és egyensúlyérzékét. Champion sorozat alap trambulinjai. Zöld színű védőgallér, külső és belső horganyzott keretek, a rugók kettős kúp alakúak, a rugalmas felületek vízáteresztők. A Comfort biztonsági háló horganyzott acélból készült és korrózióálló. Ez biztosítja a könnyű és biztonságos kezelését. Az optimális védelme érdekében minden rúd habszivaccsal ellátott. A védőháló optimálisan erős és biztonságos, és nagyon jó kilátást biztosít. A TwinSpring Gold rúgók az EazyFit, Grand Champion és Elite +, Champion trambulinoknál használatosak. Minőség: erős rugók nagy mennyiségben (30% -kal több rúgó a többi trambulinhoz viszonyítva) az új eljárásnak köszönhetően a telepítésük sokkal könnyebb (a piros rúgó szem a piros jelölésre a kereten). A horganyzásnak hála a rugók erősen korrózióállók. Biztonság: a speciális, hosszú rúgók nagyon masszívak, és szorosan fonottak. Ezzel meggátolva az ujjsérülést / bőr becsípődést. Komfort ugrás: a rúgók új ferde telepítése egy nagy rugalmas felületet hoz létre, amely kiváló visszataszító tulajdonsággal bír, és fokozza a kényelmes ugrálást. Trambulin méretei: Átmérő: 270 cm Magasság: 70 cm Védőgallér: szélesség 38 cm, magasság 3 cm Rugók száma: 64 Terhelés: 350 kg-val tesztelve Védőháló méretei: Átmérő: 270 cm Magasság: 180 cm
3+

BERG Grand Elite Regular 520 Grey + Deluxe védőháló

  BERG Grand Elite Regular 520 Grey + Deluxe védőháló A trambulin ellenállhatatlan. Előnyeik még az is, hogy megőrizzék az edzőképességet és az egyensúlyt. A védőgallér zöld színű, galvanizált keretek belül és kívül egyaránt, a rugók kettős kúp alakúak, rugalmas ágyak áteresztőképességűek. A védőháló horganyzott acélból készül és korrózióálló. Könnyű és biztonságos kezelést biztosít. Az optimális védelem érdekében minden rudat hajtóperselyekkel szereltek fel. A hálózat optimálisan erős és biztonságos, miközben jó láthatóságot biztosít. TwinSpring arany rugók A TwinSpring arany rugókat Champion, Grand Champion és Elite trambulinokban használják. minőség: A nagy számú erős rugót (30% -kal több rugó, mint a standard trambulinokhoz!) Sokkal könnyebb felszerelni felszereléskor (piros rugós szem a piros keret jelölésén). Ezenkívül a rugók nagyon tartós cinkbevonattal vannak ellátva, amely kiváló korróziógátló tulajdonságokat biztosít. biztonság: a speciális, hosszú rugók nagyon szorosak és szorosan vannak feltekerve. Ez megakadályozza az ujj vagy a bőr idegesítő és fájdalmas becsípését. Comfort: A rugók új elfeszítő rendszere egy nagy rugalmas felületet hoz létre, amely kiváló fényvisszaverő tulajdonságokat biztosít és növeli az általános ugrási kényelmet. Trambulin méretei: 520 x 345 cm Magasság: 90 cm Védőgallér: szélesség 40 cm, magasság 3 cm Teherbírás: 120 kg, 600 kg-os tesztelés mellett Védőháló méretei: 520 x 345 cm Magasság: 180 cm A lépéseket nem tartalmazza.
3+

BERG Champion Gray 330 + védőháló Deluxe 330

  BERG Champion Grey 330 + Deluxe 330 biztonsági háló A trambulinok ellenállhatatlanok. Előnyük az is, hogy tartod őket fitt állapotban, edzed az ügyességet és az egyensúlyt. Champion sorozat trambulin. A védőgallér zöld színe, kívül és belül horganyzott keretek, a rugók kettős kúp alakúak, a rugalmas ágyak lehetővé teszik a víz áthaladását. A Deluxe biztonsági háló horganyzott acélból készül és korrózióálló. Biztosítja az egyszerű és biztonságos kezelést. Az optimális védelem érdekében az összes rudat habhüvellyel látják el. A hálózat optimálisan erős és biztonságos, ugyanakkor jó kilátást nyújt. A TwinSpring Gold rugókat Champion, EazyFit, Grand Champion és Elite + trambulinokon használják. Minőség: az erős rugók nagy száma (30% -kal több rugó a szokásos trambulinhoz képest!) Az új eljárásnak köszönhetően sokkal könnyebb felhelyezni az összeszerelés során (a rugó vörös szeme a keret piros jelölésén). Ezenkívül a rugókat nagyon tartós horganyzással látták el, amely kiváló korróziógátló tulajdonságokat biztosít. Biztonság: A speciális, hosszú rugók nagyon szorosak és keskenyen tekercseltek. Ez megakadályozza az ujj vagy a bőr kellemetlen és fájdalmas csípését. Ugrási kényelem: az új ferde rugós rögzítő rendszer nagy rugalmas felületet hoz létre, amely kiváló visszapattanási tulajdonságokat biztosít és növeli az általános ugrási kényelmet. A trambulin méretei: Átmérő: 330 cm Magasság: 85 cm Védőgallér: szélesség 38 cm, magasság 3 cm Rugók száma: 96 Teherbírás: 500 kg-nál tesztelve A biztonsági háló méretei: Átmérő: 330 cm Magasság: 180 cm A lépcsőket nem tartalmazza.
3+

BERG Regular 520 zöld bajnok

BERG Regular 520 zöld bajnok A trambulin ellenállhatatlan. Előnyeik még az is, hogy megőrizzék az edzőképességet és az egyensúlyt. Bajnok sorozat trambulin. A védőgallér zöld színű, galvanizált keretek belül és kívül egyaránt, a rugók kettős kúp alakúak, rugalmas ágyak áteresztőképességűek. A védőháló horganyzott acélból készül és korrózióálló. Könnyű és biztonságos kezelést biztosít. Az optimális védelem érdekében minden rudat hajtóperselyekkel szereltek fel. A hálózat optimálisan erős és biztonságos, miközben jó láthatóságot biztosít. TwinSpring arany rugók A TwinSpring arany rugókat a Champion, az EazyFit, a Grand Champion és az Elite + trambulinon használják. minőség: A nagy számú erős rugót (30% -kal több rugó, mint a standard trambulinokhoz!) Sokkal könnyebb felszerelni felszereléskor (piros rugós szem a piros keret jelölésén). Ezenkívül a rugók nagyon tartós cinkbevonattal vannak ellátva, amely kiváló korróziógátló tulajdonságokat biztosít. biztonság: A speciális, hosszú rugók nagyon szorosak és szorosan vannak feltekerve. Ez megakadályozza az ujj vagy a bőr idegesítő és fájdalmas becsípését. Ugrás kényelem: Az új előfeszítő rugórendszer nagy rugalmas felületet hoz létre, amely kiváló fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik és javítja az általános ugrási kényelmet. Trambulin méretei: 520 x 345 cm Magasság: 95 cm Védőgallér: szélesség 39 cm, magasság 3 cm Biztonsági háló méretei: Átmérő: 520 x 345 cm Magasság: 180 cm A lépéseket nem tartalmazza.
3+

AKCIÓ - BERG Champion 430 trambulin + védőháló Deluxe 430

 BERG Champion 430 trambulin + védőháló Deluxe 430   A trambulinok ellenállhatatlanok. Előnyük, hogy használatukkal karban tartja testét, fejleszti ügyességét és egyensúlyérzékét. Champion sorozat trambulinja. Zöld színű védőgallér, külső és belső horganyzott keretek, a rugók kettős kúp alakúak, a rugalmas felületek vízátersztők. A Deluxe védőháló horganyzott acélból készült és korrózióálló. Ez biztosítja a könnyű és biztonságos kezelését. Az optimális védelme érdekében minden rúd habszivaccsal ellátott.   TwinSpring Gold rugók, melyek a Champion, EazyFit, Grand Champion és Elite + sorozat trambulinjain használtak.   Minőség: több erős rugó (30%-kal több rugó a standard trambulinokhoz képest), melyek az új rögzítési rendszernek hála könnyen rögzíthetők (a rugó piros szeme a keretet pirosan jelzett helyre). A rugók ráadásként erősen horganyzottak, ami biztosítja a remek korrózióállá tulajdonságát. Biztonság: a speciális, hosszú rugók szorosan fonottak. Ezzel meggátoljuk a kellemetlen és fájdalmas ujj-, ill. bőrbecsípődést.   Kényelmes ugrálás: a rugók új, döntött rögzítésének hála az ugrásfelület rendkívül elasztikus, így remek rugalmassággal rendelkezik és növeli az ugrálás kényelmét. Trambulin mérete: Átmérő: 430 cm Magasság: 95 cm Védőperem: szélesség 38 cm, magasság 3 cm Rugók száma: 128   Terhelés: 600 kg-nál tesztelt Védőháló mérete:   Átmérő: 430 cm
Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák