Eldobható pelenkák153 termék

Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®
Legkeresettebb termékek
1
PAMPERS Premium Care eldobható pelenka méret 6, 38 db, 13 kg +
3 - 7 nap
11 450 Ft
2
HUGGIES Elite Soft Pants OVN eldobható pelenka méret 5, 17 db
3 - 7 nap
5 890 Ft
3
HUGGIES DryNites eldobható pelenkabugyi lányoknak 8-15 éves korig (27-57 kg) 9 db
3 - 7 nap
4 110 Ft
Kiszűrve 153 termék

BAMBO Nature eldobható pelenkák 1, 22 db, 2-4 kg-hoz

Légáteresztő felületű, száraz záródású gyermek univerzális pelenkabugyi lányoknak és fiúknak. Az ABENA A / S, Dánia gyártja, a gyártási technológiára és a felhasznált anyagokra vonatkozó legszigorúbb kritériumok szerint. A Bambo Nature pelenkabugyi minőségét kellően bizonyítja a rangos északi SWAN ökocímke odaítélése. Ennek megszerzéséhez a gyártónak számos szigorú korlátozásnak kell megfelelnie - pl. a klór vagy más szerves fehérítőszerek, parfümök vagy bármilyen allergének gyártásának stb. A fő kritérium a max. a felhasználó és a környezet védelme a gyártás és az újrafeldolgozás során. A Bambo Nature pelenka nadrág előnyei: TOP DRY - a külső felület tökéletes szárazság- és biztonságérzetet biztosít a szuperabszorbens kettős mag a folyadékot azonnal géllé alakítja bolyhos és puha felület a gyermekek bőrének maximális védelme érdekében a rugózott oldalak és a puha élek biztosítják a pelenka tökéletes tapadását a testen, és szabad mozgást biztosítanak a gyermek számára hipoallergén bőrgyógyászatilag tesztelt A gyermek ökológiai pelenkáinak tulajdonságai Bambo Nature: tartalmaznak egy ÚJ PH és páratartalom jelzőt az öv színe megváltozik, és emlékeztet arra, hogy ideje cserélni a bugyit Tépőzáras rögzítés szuperabszorbens mag egyedülálló réteggel, amely elvezeti a nedvességet a gyermekek bőrétől, szárazon tartva azt az ismételt vizelés során is új, rugalmasabb oldalpanelek a nagyobb kényelem érdekében, a baba könnyebb és szabadabb mozgása érdekében lélegző külső réteg, amely levegőhöz jut a baba bőréhez, csökkenti a nedvességet és minimalizálja a baba bőrének irritációjának kockázatát A tépőzáras rögzítés lehetővé teszi, hogy a pelenkát szükség szerint kinyissa és becsukja. A rugalmas, rugalmas oldalaknak köszönhetően a baba kényelme és mozgásszabadsága sokszorosára nő. Hatékony akadályok a vizelet szivárgása ellen - a szuper abszorbens mag biztosítja a nagy felszívóképességet és a pelenka száraz felületét Összetétel: Szuperabszorber (nátrium-poliakrilát, SAP), szűz cellulózszösz, elemi klórmentes ECF. Poliészter / ko-poliészter integrált elosztó réteg a felső lapon, fehér, nem szőtt polipropilén (PP) fedőanyag, tartósan hidrofil, oldalán nem szőtt PP, hidrofób, elasztán (Lycra® / Spandex), poliuretán, lélegző textil hátlap ( BTBS), polietilén (PE) fólia, PP, kalcium-karbonát, Hotmelt (ragasztó) rétegek közé permetezve, szintetikus gyanta alapon, Szilikonizált PP szalag, ragasztó, horgok újrapozicionálásra, PE, PP
Új

MOLTEX Pure & Nature eldobható pelenka 5 Junior (11-25 kg) 25 db

A Moltex Pure & Nature pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek és környezetbarátak. Ez azt jelenti, hogy előállításukhoz olyan természeti erőforrásokat használtak fel, mint a gyapot, cukornád és kukorica. A pelenka csomagolása 100%-ban biológiailag lebomlik és biohulladék zsákként használható. A pelenkában nem talál parfümöt, klórt vagy latexet. A hozzáadott pamutnak köszönhetően a pelenkák még puhábbak és kényelmesebbek viselni. Jól illeszkedő formájuk van, amely nem korlátozza a gyermekek mozgását. A "Comfort Stretch" rendszerrel ellátott rugalmas pántok gondoskodnak arról, hogy a pelenka valóban illeszkedjen a babához. A természetes anyagoknak köszönhetően a Moltex ökopelenkák teljesen biztonságosak és hipoallergének. Ugyanakkor azonban nem veszítik el funkcionalitásukat, ami a hagyományos pelenkákéhoz hasonlítható. A pelenkák akár 12 órán keresztül is megtartják a nedvességet – így babája biztonságban és szárazon lesz egész éjszaka. Az új, divatos dizájn színes képekkel nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatja majd. A biopelenkáknak nem kell unalmasnak lenniük! A nyomtatás természetesen biztonságos, minősített tintával történik. A pelenkák 100%-ban megújuló energia felhasználásával készülnek. A Moltex Pure & Nature pelenkagyártó garantálja a piacon lévő összes szabvány betartását, a gyártáshoz használt összes anyagot független laboratóriumok rendszeresen tesztelik. A pelenkák a következő tanúsítvánnyal rendelkeznek: Öko-tex Standard 100 – megerősíti a nem kívánt vegyszerek hiányát Az EU ökocímke a környezetbarátság szimbóluma a termék teljes életciklusa során – a nyersanyagok kinyerésétől a gyártáson, forgalmazáson, felhasználáson át a hasznos élettartama végét követő ártalmatlanításig. FSC tanúsítás - garantálja, hogy a fa, amelyből a termék készül, olyan erdőből származik, amelyet kíméletes módon kezelnek, figyelembe véve a fenntarthatóság elveit. Allergy Certified – egy nemzetközi címke, amelyet a vásárlóknak keresniük kell, ha meg akarják előzni az allergiát. Alapos független tesztelés után a német Dermatest cég 5 csillagos "kiváló" minősítést adott a pelenkáknak, ezzel megerősítve a pelenkák lehető legmagasabb bőrbiztonságát. A pelenkák 11-25 kg súlyú gyermekek számára készültek. 25 db pelenka egy csomagban. Németországban készült.
Új

MOLTEX Pure & Nature eldobható pelenka 4 Maxi (7-18 kg) 29 db

A Moltex Pure & Nature pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek és környezetbarátak. Ez azt jelenti, hogy előállításukhoz olyan természeti erőforrásokat használtak fel, mint a gyapot, cukornád és kukorica. A pelenka csomagolása 100%-ban biológiailag lebomlik és biohulladék zsákként használható. A pelenkában nem talál parfümöt, klórt vagy latexet. A hozzáadott pamutnak köszönhetően a pelenkák még puhábbak és kényelmesebbek viselni. Jól illeszkedő formájuk van, amely nem korlátozza a gyermekek mozgását. A "Comfort Stretch" rendszerrel ellátott rugalmas pántok gondoskodnak arról, hogy a pelenka valóban illeszkedjen a babához. A természetes anyagoknak köszönhetően a Moltex ökopelenkák teljesen biztonságosak és hipoallergének. Ugyanakkor azonban nem veszítik el funkcionalitásukat, ami a hagyományos pelenkákéhoz hasonlítható. A pelenkák akár 12 órán keresztül is megtartják a nedvességet – így babája biztonságban és szárazon lesz egész éjszaka. Az új, divatos dizájn színes képekkel nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatja majd. A biopelenkáknak nem kell unalmasnak lenniük! A nyomtatás természetesen biztonságos, minősített tintával történik. A pelenkák 100%-ban megújuló energia felhasználásával készülnek. A Moltex Pure & Nature pelenkagyártó garantálja a piacon lévő összes szabvány betartását, a gyártáshoz használt összes anyagot független laboratóriumok rendszeresen tesztelik. A pelenkák a következő tanúsítvánnyal rendelkeznek: Öko-tex Standard 100 – megerősíti a nem kívánt vegyszerek hiányát Az EU ökocímke a környezetbarátság szimbóluma a termék teljes életciklusa során – a nyersanyagok kinyerésétől a gyártáson, forgalmazáson, felhasználáson át a hasznos élettartama végét követő ártalmatlanításig. FSC tanúsítás - garantálja, hogy a fa, amelyből a termék készül, olyan erdőből származik, amelyet kíméletes módon kezelnek, figyelembe véve a fenntarthatóság elveit. Allergy Certified – egy nemzetközi címke, amelyet a vásárlóknak keresniük kell, ha meg akarják előzni az allergiát. Alapos független tesztelés után a német Dermatest cég 5 csillagos "kiváló" minősítést adott a pelenkáknak, ezzel megerősítve a pelenkák lehető legmagasabb bőrbiztonságát. A pelenkák 7-18 kg súlyú gyermekek számára készültek. 29 db pelenka egy csomagban. Németországban készült.
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®