Kenguruk, hordozók44 termék

BERG
Minőségi Berg robogók és quadok
Minőségi Berg robogók és quadok
Legkeresettebb termékek
1
Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs
3 - 7 nap
13 450 Ft
2
Chicco Chicco Easy Fit tartó - Oxford
3 - 7 nap
13 450 Ft
3
Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka
3 - 7 nap
17 330 Ft
Kiszűrve 44 termék
0+

Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs

Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív, mint az ölelés. Könnyen hordható, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget. Ez tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során. A tartó a születése óta ideális, széles és ergonómikus ülőhelyének köszönhetően. Egy egyszerű váltás anya és anyu között, amikor a csecsemő 6 hónapos és készen áll az anya és apa felfedezésére a világon. Ergonómikus hordozó Ergonómikus ülés, „M” betű alakú, hogy biztosítsa a csípőízületek helyes helyzetét. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyen hordható Az EasyFit az egyetlen babahordozó, amelyet olyan könnyen viselhet, mint egy pólót ... egyszerűen és intuitív módon fel- és összeszerelve. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. Extra kényelem Extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Gyerekeknek született 9 kg-ig. Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, tehát olvassa el a hordozó rövid ismertetését is.
Új

Chicco Chicco Easy Fit tartó - Oxford

Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív, mint az ölelés. Könnyen hordható, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget. Ez tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során. A tartó a születése óta ideális, széles és ergonómikus ülőhelyeinek köszönhetően. Egy egyszerű váltás anya és anyu között, amikor a gyermek 6 hónapos és kész anya és apa segítségével felfedezni a világot. Ergonómikus tartó Ergonómikus “M” alakú ülések a csípő helyes helyzetének biztosítása érdekében. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyű viselet Az EasyFit az egyetlen gyermekhordozó, aki olyan könnyen viselhető, mint egy póló ... egyszerűen és intuitív módon viselhető és beállítható. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. Extra kényelem Extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Gyerekeknek született 9 kg-ig. Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, akkor tekintse meg a szállító rövid ismertetését is.

Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka

Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív ölelés. Ajánlott: születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára könnyen viselhető, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyermekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során a tartó a születése óta ideális, a széles és ergonómikus ülések miatt Könnyű váltás anya és anyu között, amikor a baba 6 hónapos és készen áll az anya és apa felfedezésére ergonómikus tartó - ergonómikus ülés, „M” betű alakú, hogy biztosítsa a csípőízületek helyes helyzetét. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. könnyű viselet - az EasyFit az egyetlen babahordozó, amely olyan egyszerű, mint egy ing ... egyszerűen és intuitív módon viselhető és beállítható. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. extra kényelem - extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Súly: 0,5 kg Termék méretei (hxszxx): 45 x 35 x 3 cm Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, akkor tekintse meg a szállító rövid ismertetését is.
Új

CHICCO Easy Fit babahordozó - holdszürke

Chicco Easy Fit babahordozó Olyan egyszerű és intuitív, mint az ölelésed. Születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára készült. Könnyen viselhető, könnyen állítható, könnyen változtatható pozíció. Tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekekhez, és elkíséri természetes fejlődése során. A széles és ergonomikus ülésnek köszönhetően születéstől fogva ideális. Egyszerű váltás az anya felé fordított pozícióból egy előre néző pozícióba, amikor a gyermek 6 hónapos lesz, és készen áll a világ felfedezésére a közeli szülőkkel. Ergonomikus hordozó ergonomikus "M" alakú ülés, amely biztosítja a csípőízületek megfelelő helyzetét. A széles ülés megtartja az M pozíciót széthúzott lábakkal és felemelt térdekkel, ami a gyermek megfelelő fejlődéséhez is ideális. Az IHDI, a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az „egészséges csípőízületek” hordozója, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyű viselet Az EasyFit az egyetlen babahordozó, amelyet olyan egyszerű viselni, mint egy pólót, egyszerűen és intuitív módon öltöztetheti és igazíthatja. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden méretű gyermekhez és felnőtthez. Extra kényelem Extra támogatás a fejnek és a nyaknak az első hónapoktól. Finoman tapad a testhez a maximális ölelés érdekében. Csomag mérete és specifikációi: Súly: 0,5 kg A termék méretei (hxszxm): 45 x 35 x 3 cm
Új

CHICCO Csípőülés babahordozó - farmer

A Chicco Hip Seat egy új, praktikus, ergonomikus és többcélú babahordozó eltávolítható támasztó ülőrésszel, amely minden gyermekhordási igényt kielégít. A hordozó 2 részből áll - egy megerősített alapból és egy babahordozóból -, amelyek együtt vagy külön-külön akár 3 különböző terméket és számos gyermekhordozási módot hozhatnak létre. 1. Babahordozó talppal A Chicco csípőülés a gyermekhordozóval és a tartótalppal kombinálva kényelmes és természetes ülőhelyzetet teremt a gyermek számára, és egyben segít elosztani a gyermek súlyát a szülő testén. 2. Támaszbázis A megerősített talp hordozó nélkül a szülő csípőjének meghosszabbításaként szolgál. Ideális, ha a gyermeket fél kézzel tartjuk. Az alap segít elosztani a gyermek súlyát, ugyanakkor a szülők megtartják a megfelelő testhelyzetet. 3. Babahordozó A talp nélküli hordozó okos és hagyományos megoldás a gyerekek szállítására. A hordozót bármikor kéznél tarthatja, amikor szüksége van rá. A Chicco Hip Seat hordozó különböző lehetőségeket kínál a gyermek szállítására: - Születéstől fogva A babahordozót (talp nélkül) használhatod külön hordozóként, és a gyermeket a szülő felé viheted. Egy ilyen hordozó teherbírása legfeljebb 9 kg. Használhatja a támasztólapot is, és újszülött helyzetben is hordozhatja az alapra helyezett babát. 3 hónapos kortól A talppal ellátott babahordozó segít jobban elosztani a gyermek növekvő súlyát, és elegendő kényelmet és helyet biztosít számára, hogy veled szemben vigye. A támasztóalapot teljes mértékben használhatja támaszként, hogy magával szemben, magától távolabb és az oldalán hordozza. Bármi, ami megfelel Önnek és gyermekének. - 6 hónapos kortól A gyermek elkezdheti felfedezni az őt körülvevő világot. A hordozó az alappal együtt ideális helyet biztosít a gyermek elhordásához. A gyermek így teljes mértékben felfedezheti az őt körülvevő világot. Hosszabb utakhoz pedig a Chicco Hip Seat hordozó hátul ülő gyermek hordozójaként is használható. A hordozó teherbírása az aljzattal együtt, valamint az alap külön változatban is legfeljebb 15 kg. A hordozó teherbírása talp nélkül 9 kg. A szülő maximális kényelme érdekében a hordozó széles párnázással van felszerelve. A gyermek kényelméről állítható fej- és nyaktámasz, valamint a hordozó hátulján hálós, levehető panel gondoskodik a szellőzésről. Rossz idő esetén a hordozó beépített védőburkolattal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a gyermek a fogzási időszakban ne harapja meg a hordozó pántjait, használhat egy kis harapáspárnát a hordozón. A hordozó alján található praktikus cipzáras zsebben apró tárgyakat, például kulcsokat és mobiltelefont tárolhat.
BERG
Minőségi Berg robogók és quadok
Minőségi Berg robogók és quadok