Kenguruk, hordozók33 termék

Ajándékok az egész családnak
Karácsonyi slágerek
Karácsonyi slágerek
Legkeresettebb termékek
1
Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka
3 - 7 nap
20 480 Ft
2
CHICCO Easy Fit babahordozó - holdszürke
3 - 7 nap
20 480 Ft
3
BOBA Babahordozó Boba Bliss Black
3 - 7 nap
34 690 Ft
Kiszűrve 33 termék

Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka

Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív ölelés. Ajánlott: születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára könnyen viselhető, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyermekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során a tartó a születése óta ideális, a széles és ergonómikus ülések miatt Könnyű váltás anya és anyu között, amikor a baba 6 hónapos és készen áll az anya és apa felfedezésére ergonómikus tartó - ergonómikus ülés, „M” betű alakú, hogy biztosítsa a csípőízületek helyes helyzetét. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. könnyű viselet - az EasyFit az egyetlen babahordozó, amely olyan egyszerű, mint egy ing ... egyszerűen és intuitív módon viselhető és beállítható. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. extra kényelem - extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Súly: 0,5 kg Termék méretei (hxszxx): 45 x 35 x 3 cm Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, akkor tekintse meg a szállító rövid ismertetését is.

CHICCO Easy Fit babahordozó - holdszürke

Chicco Easy Fit babahordozó Olyan egyszerű és intuitív, mint az ölelésed. Születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára készült. Könnyen viselhető, könnyen állítható, könnyen változtatható pozíció. Tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekekhez, és elkíséri természetes fejlődése során. A széles és ergonomikus ülésnek köszönhetően születéstől fogva ideális. Egyszerű váltás az anya felé fordított pozícióból egy előre néző pozícióba, amikor a gyermek 6 hónapos lesz, és készen áll a világ felfedezésére a közeli szülőkkel. Ergonomikus hordozó ergonomikus "M" alakú ülés, amely biztosítja a csípőízületek megfelelő helyzetét. A széles ülés megtartja az M pozíciót széthúzott lábakkal és felemelt térdekkel, ami a gyermek megfelelő fejlődéséhez is ideális. Az IHDI, a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az „egészséges csípőízületek” hordozója, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyű viselet Az EasyFit az egyetlen babahordozó, amelyet olyan egyszerű viselni, mint egy pólót, egyszerűen és intuitív módon öltöztetheti és igazíthatja. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden méretű gyermekhez és felnőtthez. Extra kényelem Extra támogatás a fejnek és a nyaknak az első hónapoktól. Finoman tapad a testhez a maximális ölelés érdekében. Csomag mérete és specifikációi: Súly: 0,5 kg A termék méretei (hxszxm): 45 x 35 x 3 cm

BOBA Babahordozó Boba Bliss Black

Ez a hibrid hordozó ideális választás újszülött hordozására élete első napjától. Ennek a hordozónak köszönhetően élvezheti a "szívtől-szívig" pozíció minden előnyét (elöl a szív felé cipelve). Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik egy egyszerű módot keresnek babájuk közel tartására. Nem szükséges pólya! A csak csatos záródásnak köszönhetően babáját a Bliss hordozóban gyerekcipőben tartani! A hordozó szoptatáshoz való hozzáigazítása könnyed és intuitív, és hihetetlenül könnyű a babát önállóan be- vagy kivenni a hordozóba. A Boba Bliss valóban kötelező darab minden szülő számára a baba életének első hónapjaiban. Egy hordozó garantálja a szükséges támogatást és egyben szabad kezet akár otthon, akár útközben! Két anya tervezte, több éves személyes és szakmai tapasztalattal a babaviselet és terméktervezés terén! A Boba Bliss egyszerűen egy hibrid! De mit jelent ez? Ez egy csatos hordozó és egy rugalmas sál kombinációja! A két világ legjobbjait ötvözi. Erős, de rugalmas szövetből készült, amely nagyobb sűrűségű, mint az eredeti Boba Wrap Egyedülálló rugalmassága tökéletes tartást biztosít újszülött kortól 12 hónapos korig. Innovatív vállpántok, nincs szükség csavarásra vagy átfordításra! Az innovatív hurkok lehetővé teszik mindkét vállpánt funkcionális beállítását, valamint a tartópanel szélességét és magasságát! Kiváló rálátást tesz lehetővé babájára, és biztonságos fejfedést tesz lehetővé kontaktaludáshoz! A puha szerkezetű öv, a moduláris csatos öv úgy készült, hogy alkalmazkodjon az Ön testéhez, és még akkor is kényelmet biztosítson, ha kisebb gyerekeket visz magasabban a törzsén! A Bliss ülés eredeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a hordozó zökkenőmentesen nőjön együtt gyermekével, és támogatja a medence, a csípő és a lábak egészséges helyzetét! A kényelmesebb utazás érdekében lábtérpárnát is hozzáadtunk! Crossover pántok, a sokoldalú sálszerű vállpántok hossza és szélessége egyaránt állítható, hogy minden viselő számára tökéletes illeszkedést biztosítsanak!

BOBA Babahordozó Boba Bliss Navy Blue

Ez a hibrid hordozó ideális választás újszülött hordozására élete első napjától. Ennek a hordozónak köszönhetően élvezheti a "szívtől-szívig" pozíció minden előnyét (elöl a szív felé cipelve). Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik egy egyszerű módot keresnek babájuk közel tartására. Nem szükséges pólya! A csak csatos záródásnak köszönhetően babáját a Bliss hordozóban gyerekcipőben tartani! A hordozó szoptatáshoz való hozzáigazítása könnyű és intuitív, és hihetetlenül könnyű önállóan be- vagy kivenni a babát a hordozóba. A Boba Bliss valóban kötelező darab minden szülő számára a baba életének első hónapjaiban. Egy hordozó garantálja a szükséges támogatást és egyben szabad kezet akár otthon, akár útközben! Két anya tervezte, több éves személyes és szakmai tapasztalattal a babaviselet és terméktervezés terén! A Boba Bliss egyszerűen egy hibrid! De mit jelent ez? Ez egy csatos hordozó és egy rugalmas sál kombinációja! A két világ legjobbjait ötvözi. Erős, de rugalmas szövetből készült, amely nagyobb sűrűségű, mint az eredeti Boba Wrap Egyedülálló rugalmassága tökéletes tartást biztosít újszülött kortól 12 hónapos korig. Innovatív vállpántok, nincs szükség csavarásra vagy átfordításra! Az innovatív hurkok lehetővé teszik mindkét vállpánt funkcionális beállítását, valamint a tartópanel szélességét és magasságát! Kiváló rálátást tesz lehetővé babájára, és biztonságos fejfedést tesz lehetővé kontaktaludáshoz! A puha szerkezetű öv, a moduláris csatos öv úgy készült, hogy alkalmazkodjon az Ön testéhez, és még akkor is kényelmet biztosítson, ha kisebb gyerekeket visz magasabban a törzsén! A Bliss ülés eredeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a hordozó zökkenőmentesen nőjön együtt gyermekével, és támogatja a medence, a csípő és a lábak egészséges helyzetét! A kényelmesebb utazás érdekében lábtérpárnát is hozzáadtunk! Crossover pántok, a sokoldalú sálszerű vállpántok hossza és szélessége egyaránt állítható, hogy minden viselő számára tökéletes illeszkedést biztosítsanak!

CHICCO Csípőülés babahordozó - farmer

A Chicco Hip Seat egy új, praktikus, ergonomikus és többcélú babahordozó eltávolítható támasztó ülőrésszel, amely minden gyermekhordási igényt kielégít. A hordozó 2 részből áll - egy megerősített alapból és egy babahordozóból -, amelyek együtt vagy külön-külön akár 3 különböző terméket és számos gyermekhordozási módot hozhatnak létre. 1. Babahordozó talppal A Chicco csípőülés a gyermekhordozóval és a tartótalppal kombinálva kényelmes és természetes ülőhelyzetet teremt a gyermek számára, és egyben segít elosztani a gyermek súlyát a szülő testén. 2. Támaszbázis A megerősített talp hordozó nélkül a szülő csípőjének meghosszabbításaként szolgál. Ideális, ha a gyermeket fél kézzel tartjuk. Az alap segít elosztani a gyermek súlyát, ugyanakkor a szülők megtartják a megfelelő testhelyzetet. 3. Babahordozó A talp nélküli hordozó okos és hagyományos megoldás a gyerekek szállítására. A hordozót bármikor kéznél tarthatja, amikor szüksége van rá. A Chicco Hip Seat hordozó különböző lehetőségeket kínál a gyermek szállítására: - Születéstől fogva A babahordozót (talp nélkül) használhatod külön hordozóként, és a gyermeket a szülő felé viheted. Egy ilyen hordozó teherbírása legfeljebb 9 kg. Használhatja a támasztólapot is, és újszülött helyzetben is hordozhatja az alapra helyezett babát. 3 hónapos kortól A talppal ellátott babahordozó segít jobban elosztani a gyermek növekvő súlyát, és elegendő kényelmet és helyet biztosít számára, hogy veled szemben vigye. A támasztóalapot teljes mértékben használhatja támaszként, hogy magával szemben, magától távolabb és az oldalán hordozza. Bármi, ami megfelel Önnek és gyermekének. - 6 hónapos kortól A gyermek elkezdheti felfedezni az őt körülvevő világot. A hordozó az alappal együtt ideális helyet biztosít a gyermek elhordásához. A gyermek így teljes mértékben felfedezheti az őt körülvevő világot. Hosszabb utakhoz pedig a Chicco Hip Seat hordozó hátul ülő gyermek hordozójaként is használható. A hordozó teherbírása az aljzattal együtt, valamint az alap külön változatban is legfeljebb 15 kg. A hordozó teherbírása talp nélkül 9 kg. A szülő maximális kényelme érdekében a hordozó széles párnázással van felszerelve. A gyermek kényelméről állítható fej- és nyaktámasz, valamint a hordozó hátulján hálós, levehető panel gondoskodik a szellőzésről. Rossz idő esetén a hordozó beépített védőburkolattal rendelkezik. Annak érdekében, hogy a gyermek a fogzási időszakban ne harapja meg a hordozó pántjait, használhat egy kis harapáspárnát a hordozón. A hordozó alján található praktikus cipzáras zsebben apró tárgyakat, például kulcsokat és mobiltelefont tárolhat.
0+

Nino Pink Kinderkraft 2019 babahordozó

Nino Pink Kinderkraft 2019 babahordozó A Nino babakocsi biztonságos helyet biztosít a gyermek megfelelő fejlődéséhez - megakadályozza a csípő dysplasia kialakulását gyermekeknél. Lélegző anyagok: 100% pamutból - külső és belső. 3 hónapos és 20 kg közötti gyermekek számára alkalmas (újszülöttek számára nincs szükség redukciós betétre). Két biztonságos viselet - elöl és hátul. A Kindekraft Nino hordozó megfelel a Nemzetközi Hip Dysplasia Intézet követelményeinek. A Nino hordozóban a lábak helyzete "M" alakú, a gyermek életkorának megfelelő szögben. jellemzői: A lágy megerősítésű, állítható hosszúságú övek lehetővé teszik a hordtáskát mind a szülők, mind a gyermek számára a fejlődés különböző fázisaiban Kényelmes 10 cm széles csípőöv Táska apró cikkekhez a csípő övében Kompakt méret hajtás után Könnyen tisztítható - mosható (30 ° C). Műszaki paraméterek: A gyermektámasz méretei: szélesség: alsó - 31 cm, felső - 37,5 cm, magasság: 38 cm. Az első derékmagasság: 10 cm. Izzóhossz, szövet rész: 67 cm, plusz heveder hossza legfeljebb 73 cm. Vállpánt, szövet rész: 53 cm, plusz a pánt maximális hossza 60 cm. A keresztgerenda maximális hossza: 30 cm Anyaga: 100% pamut Hordozó mérete: 46 × 48 cm (szélesség x magasság) Súly: 0,39 kg Megfelel az Európai Biztonsági Szabványoknak a CEN TR 16512: 2015 szerint
Ajándékok az egész családnak
Karácsonyi slágerek
Karácsonyi slágerek