Kenguruk, hordozók27 termék

MEGA árakért
Legkeresettebb termékek
1
Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs
3 - 7 nap
12 630 Ft 13 020 Ft
2
Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka
3 - 7 nap
19 930 Ft 20 980 Ft
3
CHICCO Easy Fit babahordozó - holdszürke
3 - 7 nap
19 930 Ft 20 980 Ft
Kiszűrve 27 termék
0+

Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs

Chicco Easy Fit hordozó - sötét bézs Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív, mint az ölelés. Könnyen hordható, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget. Ez tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során. A tartó a születése óta ideális, széles és ergonómikus ülőhelyének köszönhetően. Egy egyszerű váltás anya és anyu között, amikor a csecsemő 6 hónapos és készen áll az anya és apa felfedezésére a világon. Ergonómikus hordozó Ergonómikus ülés, „M” betű alakú, hogy biztosítsa a csípőízületek helyes helyzetét. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyen hordható Az EasyFit az egyetlen babahordozó, amelyet olyan könnyen viselhet, mint egy pólót ... egyszerűen és intuitív módon fel- és összeszerelve. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. Extra kényelem Extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Gyerekeknek született 9 kg-ig. Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, tehát olvassa el a hordozó rövid ismertetését is.

Chicco Babatartó Chicco Easy Fit - Fekete Éjszaka

Chicco Easy Fit babahordozó - egyszerű és intuitív ölelés. Ajánlott: születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára könnyen viselhető, könnyen beállítható, könnyen cserélhető pozíciók Az EasyFit egy egyszerű és intuitív hordozó, amelyet ugyanolyan könnyű viselni, mint egy inget tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyermekhez, és kíséri őt természetes fejlődése során a tartó a születése óta ideális, a széles és ergonómikus ülések miatt Könnyű váltás anya és anyu között, amikor a baba 6 hónapos és készen áll az anya és apa felfedezésére ergonómikus tartó - ergonómikus ülés, „M” betű alakú, hogy biztosítsa a csípőízületek helyes helyzetét. A széles ülés az M pozíciót tartja, a lábakat elválasztva és a térdét felemelve, ami ideális a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Az IHDI - a csípő-diszplázia nemzetközi intézete által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az "egészséges csípőízületek" hordozójaként van besorolva, ha az utasításoknak megfelelően használják. könnyű viselet - az EasyFit az egyetlen babahordozó, amely olyan egyszerű, mint egy ing ... egyszerűen és intuitív módon viselhető és beállítható. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden mérethez, gyermekekhez és felnőttekhez. extra kényelem - extra támogatás a fej és a nyak számára az első hónapokban. Finoman ragaszkodik a testhez a maximális ölelés érdekében. Súly: 0,5 kg Termék méretei (hxszxx): 45 x 35 x 3 cm Ha egyszer a látás jobb, mint 100-szor hallani, akkor tekintse meg a szállító rövid ismertetését is.
Új

CHICCO Easy Fit babahordozó - holdszürke

Chicco Easy Fit babahordozó Olyan egyszerű és intuitív, mint az ölelésed. Születéstől 9 kg-ig terjedő gyermekek számára készült. Könnyen viselhető, könnyen állítható, könnyen változtatható pozíció. Tökéletesen alkalmazkodik a szülőkhöz és a gyerekekhez, és elkíséri természetes fejlődése során. A széles és ergonomikus ülésnek köszönhetően születéstől fogva ideális. Egyszerű váltás az anya felé fordított pozícióból egy előre néző pozícióba, amikor a gyermek 6 hónapos lesz, és készen áll a világ felfedezésére a közeli szülőkkel. Ergonomikus hordozó ergonomikus "M" alakú ülés, amely biztosítja a csípőízületek megfelelő helyzetét. A széles ülés megtartja az M pozíciót széthúzott lábakkal és felemelt térdekkel, ami a gyermek megfelelő fejlődéséhez is ideális. Az IHDI, a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet által tesztelt és tanúsított. A Chicco Easy Fit az „egészséges csípőízületek” hordozója, ha az utasításoknak megfelelően használják. Könnyű viselet Az EasyFit az egyetlen babahordozó, amelyet olyan egyszerű viselni, mint egy pólót, egyszerűen és intuitív módon öltöztetheti és igazíthatja. A praktikus vezérlőrendszereknek köszönhetően a hordozó simán és gyorsan alkalmazkodik minden méretű gyermekhez és felnőtthez. Extra kényelem Extra támogatás a fejnek és a nyaknak az első hónapoktól. Finoman tapad a testhez a maximális ölelés érdekében. Csomag mérete és specifikációi: Súly: 0,5 kg A termék méretei (hxszxm): 45 x 35 x 3 cm

BOBA Babahordozó Boba Bliss Black

Ez a hibrid hordozó ideális választás újszülött hordozására élete első napjától. Ennek a hordozónak köszönhetően élvezheti a "szívtől-szívig" pozíció minden előnyét (elöl a szív felé cipelve). Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik egy egyszerű módot keresnek babájuk közel tartására. Nem szükséges pólya! A csak csatos záródásnak köszönhetően babáját a Bliss hordozóban gyerekcipőben tartani! A hordozó szoptatáshoz való hozzáigazítása könnyed és intuitív, és hihetetlenül könnyű a babát önállóan be- vagy kivenni a hordozóba. A Boba Bliss valóban kötelező darab minden szülő számára a baba életének első hónapjaiban. Egy hordozó garantálja a szükséges támogatást és egyben szabad kezet akár otthon, akár útközben! Két anya tervezte, több éves személyes és szakmai tapasztalattal a babaviselet és terméktervezés terén! A Boba Bliss egyszerűen egy hibrid! De mit jelent ez? Ez egy csatos hordozó és egy rugalmas sál kombinációja! A két világ legjobbjait ötvözi. Erős, de rugalmas szövetből készült, amely nagyobb sűrűségű, mint az eredeti Boba Wrap Egyedülálló rugalmassága tökéletes tartást biztosít újszülött kortól 12 hónapos korig. Innovatív vállpántok, nincs szükség csavarásra vagy átfordításra! Az innovatív hurkok lehetővé teszik mindkét vállpánt funkcionális beállítását, valamint a tartópanel szélességét és magasságát! Kiváló rálátást tesz lehetővé babájára, és biztonságos fejfedést tesz lehetővé kontaktaludáshoz! A puha szerkezetű öv, a moduláris csatos öv úgy készült, hogy alkalmazkodjon az Ön testéhez, és még akkor is kényelmet biztosítson, ha kisebb gyerekeket visz magasabban a törzsén! A Bliss ülés eredeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a hordozó zökkenőmentesen nőjön együtt gyermekével, és támogatja a medence, a csípő és a lábak egészséges helyzetét! A kényelmesebb utazás érdekében lábtérpárnát is hozzáadtunk! Crossover pántok, a sokoldalú sálszerű vállpántok hossza és szélessége egyaránt állítható, hogy minden viselő számára tökéletes illeszkedést biztosítsanak!

BOBA Babahordozó Boba Bliss Navy Blue

Ez a hibrid hordozó ideális választás újszülött hordozására élete első napjától. Ennek a hordozónak köszönhetően élvezheti a "szívtől-szívig" pozíció minden előnyét (elöl a szív felé cipelve). Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik egy egyszerű módot keresnek babájuk közel tartására. Nem szükséges pólya! A csak csatos záródásnak köszönhetően babáját a Bliss hordozóban gyerekcipőben tartani! A hordozó szoptatáshoz való hozzáigazítása könnyű és intuitív, és hihetetlenül könnyű önállóan be- vagy kivenni a babát a hordozóba. A Boba Bliss valóban kötelező darab minden szülő számára a baba életének első hónapjaiban. Egy hordozó garantálja a szükséges támogatást és egyben szabad kezet akár otthon, akár útközben! Két anya tervezte, több éves személyes és szakmai tapasztalattal a babaviselet és terméktervezés terén! A Boba Bliss egyszerűen egy hibrid! De mit jelent ez? Ez egy csatos hordozó és egy rugalmas sál kombinációja! A két világ legjobbjait ötvözi. Erős, de rugalmas szövetből készült, amely nagyobb sűrűségű, mint az eredeti Boba Wrap Egyedülálló rugalmassága tökéletes tartást biztosít újszülött kortól 12 hónapos korig. Innovatív vállpántok, nincs szükség csavarásra vagy átfordításra! Az innovatív hurkok lehetővé teszik mindkét vállpánt funkcionális beállítását, valamint a tartópanel szélességét és magasságát! Kiváló rálátást tesz lehetővé babájára, és biztonságos fejfedést tesz lehetővé kontaktaludáshoz! A puha szerkezetű öv, a moduláris csatos öv úgy készült, hogy alkalmazkodjon az Ön testéhez, és még akkor is kényelmet biztosítson, ha kisebb gyerekeket visz magasabban a törzsén! A Bliss ülés eredeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a hordozó zökkenőmentesen nőjön együtt gyermekével, és támogatja a medence, a csípő és a lábak egészséges helyzetét! A kényelmesebb utazás érdekében lábtérpárnát is hozzáadtunk! Crossover pántok, a sokoldalú sálszerű vállpántok hossza és szélessége egyaránt állítható, hogy minden viselő számára tökéletes illeszkedést biztosítsanak!
0+

Nino Pink Kinderkraft 2019 babahordozó

Nino Pink Kinderkraft 2019 babahordozó A Nino babakocsi biztonságos helyet biztosít a gyermek megfelelő fejlődéséhez - megakadályozza a csípő dysplasia kialakulását gyermekeknél. Lélegző anyagok: 100% pamutból - külső és belső. 3 hónapos és 20 kg közötti gyermekek számára alkalmas (újszülöttek számára nincs szükség redukciós betétre). Két biztonságos viselet - elöl és hátul. A Kindekraft Nino hordozó megfelel a Nemzetközi Hip Dysplasia Intézet követelményeinek. A Nino hordozóban a lábak helyzete "M" alakú, a gyermek életkorának megfelelő szögben. jellemzői: A lágy megerősítésű, állítható hosszúságú övek lehetővé teszik a hordtáskát mind a szülők, mind a gyermek számára a fejlődés különböző fázisaiban Kényelmes 10 cm széles csípőöv Táska apró cikkekhez a csípő övében Kompakt méret hajtás után Könnyen tisztítható - mosható (30 ° C). Műszaki paraméterek: A gyermektámasz méretei: szélesség: alsó - 31 cm, felső - 37,5 cm, magasság: 38 cm. Az első derékmagasság: 10 cm. Izzóhossz, szövet rész: 67 cm, plusz heveder hossza legfeljebb 73 cm. Vállpánt, szövet rész: 53 cm, plusz a pánt maximális hossza 60 cm. A keresztgerenda maximális hossza: 30 cm Anyaga: 100% pamut Hordozó mérete: 46 × 48 cm (szélesség x magasság) Súly: 0,39 kg Megfelel az Európai Biztonsági Szabványoknak a CEN TR 16512: 2015 szerint
MEGA árakért