Kidizoom(7 termék)

Legkeresettebb termékek
1
5rfhehyegggr.jpg
Kidizoom Smart Watch DX7 - kézi számítógép
Feladás 3 - 5 munkanapon belül
21 730 Ft
2
ME 80178566.jpg
Kidi Super Star SK - fekete
Feladás 3 - 5 munkanapon belül
20 370 Ft
3
ME 80178537.jpg
Kidi Super Star SK - rózsaszín
Feladás 3 - 5 munkanapon belül
20 370 Ft
Kiszűrve 6 termék
sdfwe.jpg
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - zöld

Kidizoom Smart Watch DX7 - zöld A TECH Kidizoom Smart Watch DX7 vidám zöld színben a gyerekek szórakoztatóbb és intelligensebb órája. Új funkciókat és lehetőségeket kínálnak ezek használatára. A gyerekek örömmel fogadják az összes játékot, kamerát, kamerát, hangrögzítőt hangváltóval vagy például ébresztőóra és stopperóra. Egy egyszerű számológép vagy naptár nem jó neked. A Kidizoom Smart Watch DX7 órás órák egész sora könnyen bővíthető a Learning Lodge mobilalkalmazással. A barátoktól való megkülönböztetéshez a gyerekek eredeti naplót jeleníthetnek meg a gazdag kínálatból. A VTECH Kidizoom Smart Watch DX7 legfontosabb jellemzői Intelligens baba órák számos funkcióval Analóg és digitális nézet sok szórakoztató 3D-s képben 8 játék és 3 mozgásjáték A Kidizoom órák kamerával rendelkeznek, és videókat is készítenek További információ a LearningLog-ról Számológép az alapvető számok, naptár, stopperóra, ébresztőóra és időzítő számára Egy óra, sok móka! A Kidizoom Smart Watch DX7 gyermekórák 8 szórakoztató játékot kínálnak gyerekeknek, akik közvetlenül az érintőképernyőn játszhatók le. Emellett az órájába beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően további három speciális mozgásjátékot is használhat. Fényképekhez, videókhoz és hangpostafiókhoz tartozó hangposta esetén az óra rengeteg tárhelyet biztosít. Az időmegjelenítést a gyerekek használhatják egy analóg vagy digitális kiválasztásához, és az órák közül sok szórakoztató 3D nézet közül is választhatnak. És mi van az angolul való tanulással? Ez nem jelent problémát a VDech Kidizo óráival.

6fwegfdcfwsgvgwg.jpg
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - álarcos

Kidizoom Smart Watch DX7 - maszkolt A TECH Kidizoom Smart Watch DX7 a vidám szempillaspirál színben a gyerekek legszórakoztatóbb és intelligensebb órája. Új funkciókat és lehetőségeket kínálnak ezek használatára. A gyerekek örömmel fogadják az összes játékot, kamerát, kamerát, hangrögzítőt hangváltóval vagy például ébresztőóra és stopperóra. Egy egyszerű számológép vagy naptár nem jó neked. A Kidizoom Smart Watch DX7 órás órák egész sora könnyen bővíthető a Learning Lodge mobilalkalmazással. A barátoktól való megkülönböztetéshez a gyerekek eredeti naplót jeleníthetnek meg a gazdag kínálatból. A VTECH Kidizoom Smart Watch DX7 legfontosabb jellemzői Intelligens baba órák számos funkcióval Analóg és digitális nézet sok szórakoztató 3D-s képben 8 játék és 3 mozgásjáték A Kidizoom órák kamerával rendelkeznek, és videókat is készítenek További információ a LearningLog-ról Számológép az alapvető számok, naptár, stopperóra, ébresztőóra és időzítő számára Egy óra, sok móka! A Kidizoom Smart Watch DX7 gyermekórák 8 szórakoztató játékot kínálnak gyerekeknek, akik közvetlenül az érintőképernyőn játszhatók le. Emellett az órájába beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően további három speciális mozgásjátékot is használhat. Fényképekhez, videókhoz és hangpostafiókhoz tartozó hangposta esetén az óra rengeteg tárhelyet biztosít. Az időmegjelenítést a gyerekek használhatják egy analóg vagy digitális kiválasztásához, és az órák közül sok szórakoztató 3D nézet közül is választhatnak. És mi van az angolul való tanulással? Ez nem jelent problémát a VDech Kidizo óráival.

4vfdbgtbhghffs.jpg
Új
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - kék

Kidizoom Smart Watch DX7 - modré TECH Kidizoom Smart Watch DX7 vo veselej modrej farbe sú tie najzábavnejšie a najinteligentnejšie hodinky pre deti. Prichádzajú s novými funkciami a možnosťami, ako ich využiť. Deti budú nadšené zo všetkých tých hier, kamery, foťáku, hlasového záznamníka s meničom hlasu alebo napríklad budíka a stopiek. Neraz príde vhod aj jednoduchá kalkulačka či kalendár. Celú už aj tak bohatú plejádu funkcií hodiniek VTech Kidizoom Smart Watch DX7 možno ľahko rozšíriť pomocou mobilnej aplikácie Learning Lodge. Odlíšiť sa od kamarátov môžu deti originálnymi zobrazeniami ciferníkov podľa ich výberu z bohatej ponuky. Kľúčové vlastnosti VTECH Kidizoom Smart Watch DX7Inteligentné detské hodinky s mnohými funkciamiAnalógové aj digitálne zobrazenie času v mnohých veselých 3D zobrazeniach8 hier a 3 pohybové hryHodinky Kidizoom majú fotoaparát a natáčajú aj videáMnoho ďalších funkcií získate pomocou aplikácie Learning LodgeKalkulačka na základné počty, kalendár, stopky, budík a časovačJedny hodinky, veľa zábavy!Detské hodinky VTech Kidizoom Smart Watch DX7 ponúknu deťom 8 zábavných hier, ktoré možno hrať priamo na dotykovom displeji hodiniek. Okrem toho môžu vďaka pohybovému senzoru zabudovanému priamo v hodinkách využiť ďalšie tri špeciálne pohybové hry. Pre fotky, videá a hlasový záznamník s meničom hlasu majú hodinky vyhradený dostatok úložného priestoru. Zobrazenie času si môžu deti navoliť analógové alebo digitálne a vyberať navyše môžu z mnohých zábavných 3D zobrazení ciferníka. A čo tak sa naučiť časové údaje v angličtine? Ani to nie je s hodinkami VTech Kidizoom problém.

5rfhehyegggr.jpg
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - kézi számítógép

Kidizoom Smart Watch DX7 - kézi számítógép A TECH Kidizoom Smart Watch DX7 a vidám színben a legszórakoztatóbb és legintelligensebb karóra. Új funkciókat és lehetőségeket kínálnak a használatukhoz. A gyerekek örömmel fognak élni minden játékkal, kamerával, kamerával, hangrögzítővel hangváltóval, vagy például ébresztőóra és stopperóra. Egy egyszerű számológép vagy naptár sem hasznos lehet. A Kidizoom Smart Watch DX7 karórák teljes skálája könnyen bővíthető a Learning Lodge mobilalkalmazással. A barátoktól való megkülönböztetés érdekében a gyerekek eredeti naplókijelzéssel rendelkezhetnek, hiszen gazdag ajánlatot választanak. A VTECH Kidizoom Smart Watch DX7 legfontosabb jellemzői Intelligens baba órák sok funkcióval Analóg és digitális időkijelző számos szórakoztató 3D-s képen 8 játék és 3 mozgó játék A Kidizoom óráknak kamerája van, és videókat is készítenek A Learning Lodge számos további funkcióját megkaphatja Számológép alap számlálásokhoz, naptárhoz, stopperóra, ébresztőóra és időzítőhöz Egy óra, nagyon szórakoztató! A Kidizoom Smart Watch DX7 Kids Watch 8 gyermeket kínál, amelyek közvetlenül az érintőképernyőn játszhatók le. Ezenkívül az órájába beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően további három speciális mozgás játékot is használhat. Fényképekhez, videókhoz és hangváltóval rendelkező hangpostához az óra sok tárhelyet tartalmaz. Az időkijelzés lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy analóg vagy digitális felvételeket válasszanak, és többféle szórakoztató 3D-s nézetet is választhatnak. És mi a helyzet az angol nyelvtanulással? Ez nem probléma Kidizo óráival.

3thrthwrthw.jpg
5+

Kidizoom Action Cam

Vtech Kidizoom Action Cam Újdonság a Kidizoom-tól! Csodálatos Action Cam kültéri digitális fényképezőgép és kamera. Lehetővé teszi a gyermekeknek kalandjaik megörökítését úton és játék közben is. Ez egy robusztus, nagyon tartós termék, mely hasonlít a felnőttek kültéri modelljeire. Fogantyúval a kerékpárra, gördeszkára, sisakra vagy rollerre való rögzítéshez szállított. Része a vízálló tok is.  előnyei: színes LCD kijelzővel, 1,4 ", és a digitális fényképezőgépen és videón kívül még stop- motion videó funkcióval és  funkciók és time-lapse fotókkal ellátott a gyermekek felhasználják kreatív ötleteiket a szórakoztató efektusok, keretek és fényképészeti szűrők segítségével a fényképek és videók egyszerűen letölthetők a számítógépbe a mellékelt USB kábel segítségével, úgy hogy a szülők megoszthassák a megismételhetetlen felvételeket a családdal és a barátokkal a még nagyobb szórakozás érdekében a gyermekek 3 izgalmas játékot is játszhatnak Alaptulajdonságai: 1,4 hüvelykes színes LCD kijelző vízálló tok tok a kiegészítőre fogantyú a kerékpárokra és rollerekre való csatlakoztatásra öntapadós korong a sisakra, gördeszkára és egyébekre való felfogatáshoz csuklópánt három telepített játék automatikus beállítás, gyorsított videofelvételek és multifunkcionális felvételek rögzítése speciális efektusok, beleértve a képkereteket és a színes szűrőket  nagyon tartós kialakítás úgy, hogy ellenálljon a nedvességnek és az ütésnek micro USB kábel adatátvitelhez és beépített tölthető elem 128 MB belső memória bővíthető akár 32 GB microSD memóriakártya elhelyezésével (nem tartozéka a csomagolásnak) Korosztály: 5+

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után