Monti System modellek(30 termék)

Nyár és víz
Legkeresettebb termékek
1
Monti System Actrosl L
Jelenleg nem elérhető
3 140 Ft
2
Monti System Petrol
Jelenleg nem elérhető
2 770 Ft 2 900 Ft
3
Monti System Expedition
Jelenleg nem elérhető
3 330 Ft 6 910 Ft
Kiszűrve 30 termék
6+

Monti System 35 - helytelen mentőautó

Monti System 35 - helytelen mentőautó A Monti System legendás cseh építője az autók és teherautók hűséges modelljeinek, amelyekkel mind a kis, mind a nagyok nyerik. A modelleket 1:48, 1:35 és 1:28 között állítják elő. A Monti System ragasztó és festés nélkül készült! Az építők legnagyobb előnye, hogy nincs szüksége ragasztóra és festésre autómodell felépítésére. Az egyedi tárcsák annyira kifinomultak, hogy egyetlen csomó ragasztó nélkül összeállíthatnak egy modellt különféle snap lock, lapok és más rugalmas mechanizmusok segítségével. Minden, amit csak kattints vagy csúszd be. Az eredmény egy funkcionális modell, amely csodálatos részletekkel rendelkezik, ami a valódi alkotás tökéletes reprodukciója. Az egyéni tárcsákat színes préseléssel kell ellátni, így nem kell festeni semmit. Ezenkívül egyes gyémántok krómozottak és az új Monti rendszereknek vannak készleteik a gumikerekek még reálisabb megjelenítéséhez. Minden csomagban megtalálhatja a matricákat, amelyekbe beillesztheti az összetett modellt. A BASIC és a STANDARD sorozatból származó modellek képesek kezelni a 6 év alatti gyermekeket. A PROFI-jelöléssel ellátott Monti rendszer egy nagyobb alkatrészszámú készlet, amelynek összeszerelése több időt igényel. Ezeket a modelleket 8 éves korú gyermekek számára tervezték. A Monti System egy díjnyertes, becsületes és minőségi cseh építési készlet, amely boldoggá teszi nemcsak a gyermekeit, hanem a felnőttek számára is. A játék minden rajongója kétségtelenül az ajánlatot választja. Széles választékot kínálunk, amellyel versenyautót vagy katonai különlegességeket, buszokat, mentőket, tűzoltókat, rendőrségeket, szállító teherautókat, traktorokat, tartályokat, teherautókat és egyéb elképesztő modelleket készíthet az utolsó részletekre. Méretek: 15 x 22 x 6 cm Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti rendszer 23 - Rallye monte carlo

Monti rendszer 23 - Rallye monte carlo A Monti System legendás cseh építője az autók és teherautók hűséges modelljeinek, amelyekkel mind a kis, mind a nagyok nyerik. A modelleket 1:48, 1:35 és 1:28 között állítják elő. A Monti System ragasztó és festés nélkül készült! Az építők legnagyobb előnye, hogy nincs szüksége ragasztóra és festésre autómodell felépítésére. Az egyedi tárcsák annyira kifinomultak, hogy egyetlen csomó ragasztó nélkül összeállíthatnak egy modellt különféle snap lock, lapok és más rugalmas mechanizmusok segítségével. Minden, amit csak kattints vagy csúszd be. Az eredmény egy funkcionális modell, amely csodálatos részletekkel rendelkezik, ami a valódi alkotás tökéletes reprodukciója. Az egyéni tárcsákat színes préseléssel kell ellátni, így nem kell festeni semmit. Ezenkívül egyes gyémántok krómozottak és az új Monti rendszereknek vannak készleteik a gumikerekek még reálisabb megjelenítéséhez. Minden csomagban megtalálhatja a matricákat, amelyekbe beillesztheti az összetett modellt. A BASIC és a STANDARD sorozatból származó modellek képesek kezelni a 6 év alatti gyermekeket. A PROFI-jelöléssel ellátott Monti rendszer egy nagyobb alkatrészszámú készlet, amelynek összeszerelése több időt igényel. Ezeket a modelleket 8 éves korú gyermekek számára tervezték. A Monti System egy díjnyertes, becsületes és minőségi cseh építési készlet, amely boldoggá teszi nemcsak a gyermekeit, hanem a felnőttek számára is. A játék minden rajongója kétségtelenül az ajánlatot választja. Széles választékot kínálunk, amellyel versenyautót vagy katonai különlegességeket, buszokat, mentőket, tűzoltókat, rendőrségeket, szállító teherautókat, traktorokat, tartályokat, teherautókat és egyéb elképesztő modelleket készíthet az utolsó részletekre. Méretek: 15 x 22 x 6 cm Alkalmas 6 éves kortól.
Kiárusítás -38 %
6+

Monti System Toptrans Trafic

A Monti legándás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsit és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányban gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti System Ambulance

A Monti System legendás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsit és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányban gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti System rendőrség

  A Monti legendás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányba gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti System ZOO Safari

A Monti legándás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsit és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányba gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti System Camping

  A Monti legendás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsit és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányba gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.
6+

Monti rendszer 17.1 PF 2017

STANDARD Monti System legendás kit hű modellek az autók és a teherautók, amellyel nyerni a gyermekek és a felnőttek. A modelleket előállított skálán 1:48, 1:35 és 1:28. Monti rendszer nélkül marad ragasztó vagy festék alkalmazása! A legnagyobb előnye az ilyen készletek, hogy építeni a modell autók nem kell semmilyen ragasztó és a festék. Az egyes lapok vannak olyan leleményesen készült, hogy segítségével különböző zacvakávacích zárak, kilincsek és egyéb rugalmas mechanizmusok össze modell anélkül, hogy egyetlen csepp ragasztót. Mindenki magának csak beépülő vagy behelyezése. Az eredmény egy működőképes modell elképesztő részletességgel, amely tökéletes mása egy igazi mester. Az egyedi lapok vannak nyomva már színezett, így nem hagy foltot. Ezen kívül néhány cserép króm és az új Monti rendszerek néhány készletek még realisztikusabb megjelenés gumi kerekek. Minden csomag is található matricák, amelyek segítségével összetett modell plakátok. Összes terjedhet BASIC és STANDARD sikerül összeállítani gyermekek 6 éves. Monti rendszer elemzi profil egy készlet több darab és szerelési több időt vesz igénybe. Ezek a modellek célja a gyermekek 8 éves kortól. Monti rendszer értékes, becsületes és minőségi cseh készlet, amely boldoggá tesz nem csak a gyerekek, de természetesen a felnőttek részére is. A menüben, akkor nem kétséges választani minden rajongó játékautók. Mi széles skáláját kínáljuk, ahonnan meg lehet építeni egy versenyautó, vagy katonai különleges, busz, mentő, tűzoltó, rendőrség, teherautók, traktorok, tankok, teherautók és más nagy modell újratervezett minden részletében. Első a biztonság !!! Mindannyian készült játékok rendszeresen teszteljük a neves laboratórium hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak és biztonsági szabványoknak megfelelően EN71. Monti Kit rendszer nem tartalmaz olyan veszélyes ftalátok, így nincs oka annak, hogy a hiányzó gyermek után egy kis szobában. Kit telepíthető rendszerek - több mint 30 éve a piacon! Monti Kit rendszer bizonyított évtizedek játék, hogy a gyerekek szórakoztatásáról sokáig. És hála a funkcionalitás a modell és a változékonyság. Az egyes lapok az azonos sorozat modelljei szabadon kombinálható, így vásárolni a két vagy három autó egy sorozatban, és akkor csak attól függ, a képzelet, amit autó akkor össze. Az első modellek Monti rendszer indult vissza 1984-ben azonnal szert hatalmas érdeklődés minden gyermek és felnőtt, nem pusztán a könnyű telepítés, hanem a csodálatos részletességgel. Összeszerelt modell szinte tökéletes miniatűr gazdája. Excellence rendszer építése Monti megerősítette 1988-ban, amikor a Nemzetközi Fair Leipzig kapja az aranyérmet. Eddig ez több mint nyolc tucat modell, és a legtöbbjük lehet megvásárolni a mi e-bolt. Monti Kit rendszer gyártják a Cseh Köztársaságban, és mivel valamennyi készletek és játékok által BENEŠ a LAT, Inc. márkanév alatt VISTA, tartalmazhatnak veszélyes ftalátok! Telepítse rendszereket gyártanak három változatban. BASIC Ezek a modellek, amelyek legkönnyebben összetételét. Ezek tartalmazzák mintegy 30 db. Ők tervezték a gyermekek 6 éves. BASIC sorozat modelljei termelődnek skálán 01:35 vagy 01:28. STANDARD Összes Board előírások részletesebb és ezért tartalmazhat több darab. A darabszám valahol 50 körül Bár a modell sorozat STANDARD mindig könnyű strukturálása és kezelése az összeszerelt 6 év feletti gyerekeknek. Cars termelődnek skálán 01:48. PRO Profilja egy sorozatot Monti rendszerek modelleket, amelyek kifinomult az utolsó részletig. Ez is a darabszám, ami lehet akár 200 Ezek a modellek több nehéz és munkaigényes készítmény, ezért a gyermekek 8 éves kortól. Monti System PRO változat keletkezik skálán 01:48.
8+

Monti System Petrol

A Monti legendás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányba gyártottak. A MONTI SYSTEM termékeit RAGASZTÓ ÉS FESTÉK NÉLKÜL állíthatja össze!    A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.    A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.   BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT !!!   Minden általunk gyártott játék rendszeresen tesztelt elismert központok által és megfelel az EN71 szabvány minden minőségi és biztonsági előírásának. A Monti System készletei nem tartalmaznak veszélyes ftalát anyagokat, ezért nincs ok arra, hogy hiányozzon a gyerekszobákból.    MONTI SYSTEM ÉPÍTŐKÉSZTELEK - TÖBB MINT 30 ÉVE A PIACON A Monti System építőkészlet több évtizeddel próbára tett játék, mely elszórakoztatja gyermekét hosszú időn keresztül. És mindezt a működőképességnek és a variálhatóságnak köszönheti. Az egyes elemek az azonos sorozaton belül tetszés szerint kombinálhatóak, vagyis elegendő beszerezni két - három autót egyazon sorozatból és azon túl csak a fantáziáján múlik, mit állít belőlük össze.   Az első Monti System modell 1984-ben került piacra. Azonnal elnyerte kicsik és nagyok kegyét, ami nemcsak az egyszerű összeállíthatóságnak, hanem a csodás részletes kidolgozásnak is k6szönhető. Az összeállított modell majdnem tökéletes mása mintájának. A Monti készlet különlegessége már 1988-ban értékelve volt, amikor a Nemzetközi vásáron Lipcsében aranyérmet szerzett.   A mai napig több mint 80 modell lett elkészítve és a többsége web-áruházunkban is elérhető. A Monti System ékpítőkészletei Csehországban gyártottak és mint az összes BENEŠ a LÁT a.s. vállalat által,  Vista márka alatt forgalmazott játék nem tartalmaz veszélyes ftalát anyagokat.   A MONTI SYSTEM HÁROM KIVITELEZÉSBEN gyártott.   BASIC Ezek a modellek a legegyszerűbben összeszerelhetők. Kb. 30 elemet tartalmaznak. Alkalmasak gyermekeknek 6 éves kortól. A BASIC sorozat modelljei 1:35 vagy 1:28 méretarányban gyártottak.   STANDARD A STANDARD sorozat modelljei részletesebbek és ezáltal több elemet tartalmznak. Az elemek száma kb. 50 darab.Ennek ellenére a STANDARD sorozat modelljei könnyen összeszerelhetők és alkalmasak gyermekeknek 6 éves kortól. Az autók 1:48 méretarányban gyártottak.   PROFI A PROFI modellek a Monti System sorozatai belül az utolsó részletig kidolgozottak. Ennek felel meg az elemek száma is, mely akár 200 darab is lehet. Ezek a modellek igényesebbek és nehezebbek az 6sszeszerelés terén, ezért 8 éves kortól ajánlottak. A Monti PROFI sorozatban 1:48 méretarányban gyártott.
6+

Monti System Expedition

  A Monti legendás cseh építőkészlet, személyautók és teherautók hiteles másaival, melyekkel kicsik és nagyok egyaránt játszhatnak. A modellek 1:48, 1:35 és 1:28 méretarányba gyártottak. A Monti System termékeit ragasztó és festék nélkül állíthatja össze!  A legnagyobb előnye, hogy ezen készlet autómodelljeit ragasztó és festék használata nélkül állíthatja össze. Az egyes elemek annyira kidolgozottak, hogy különböző egymásba illő zárak, fogantyúk és további flexibilis elem segítségével egy csepp ragasztó nélkül összeállítja a modellt. Minden egymásba kattintható vagy illeszthető. Az eredmény egy modell csodás részletekkel, mely az igazi hiteles mása. Az egyes elemek már színesen gyártottak, vagyis semmit nem szükséges festeni. Sőt, némely elem krómozott és a Monti system újabb modelljei esetében a még hitelesebb külalak elérése érdekében gumiabroncsokkal ellátott. Minden csomagolásban matricák is mellékeltek, melyekkel modelljét díszítheti.  A BASIC és a STANDARD sorozat modelljeit gyermekek 6 éves kortól képesek összeállítani. A PROFI sorozatban az elemek száma magasabb és összeállításuk több időt vesz igénybe. Ezek a modellek gyermekeknek 8 éves kortól ajánlottak. A Monti System becsületes és minőségi cseh építőkészlet, mellyel nemcsak gyermekének, de felnőtteknek is nagy örömet szerezhet. A kínálatból kétség kívül választani tud majd minden autót kedvelő személy. A kínálat széles, megépítheti a versenyautót vagy a katonai járművet, autóbuszt, mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, teherszállítót, vontatót, teherautókat és egyébb csodás modelleket, melyek rézletesen kidolgozottak.Alkalmas 6 éves kortól.