PLAYMOBIL176 termék

Legkeresettebb termékek
1
PLAYMOBIL Vissza a jövőbe 70634 II Hoverboard hajsza
Raktáron > 5 darab
9 440 Ft 17 310 Ft
2
PLAYMOBIL City Action 9468 Tűzoltók vízszivattyúval
Utolsó darab a raktáron
7 090 Ft 9 940 Ft
3
PLAYMOBIL 1.2.3 70271 Kacsacsalád
Utolsó 2 darab
3 930 Ft 4 300 Ft
Kiszűrve 176 termék
4+

PLAYMOBIL 71071 Wiltropia: Red Panda

A WILTOPIA a PLAYMOBIL első ökológiai termékcsaládja, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll. A készlet tartalmaz egy PLAYMOBIL állatot kiegészítőkkel, egy állatismereti kártyát a gyűjtéshez és izgalmas hanganyagokat. A PLAYMOBIL WILTOPIA termékcsaládja lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy felfedezzék az állatokat és a természetet saját univerzumukban, és elmerüljenek a fantáziadús játékszerepekben. Mássz át az erdőn az akrobatikus vörös pandával. A mellékelt állatkereskedési kártya és a Wiltopia alkalmazás használatával a gyerekek mindent megtudhatnak az állatokról és környezetükről, és akár szelfit is készíthetnek velük úgy, hogy az állatokat közvetlenül otthon vetítik ki a kiterjesztett valóságon keresztül. A Wiltopia – a PLAYMOBIL környezetbarát termékcsaládjával, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll – a gyerekek kalandos utazásokra indulhatnak a világ lakóterületeire, elősegítve az ott élő vadvilág és a bolygónk egészének megértését. . Játssz ezzel a készlettel önmagában, vagy kombináld a Wiltopia témával (71048-71074, 71007-71012 - külön megvásárolható) a még több vadállat-mókáért! A készlet egy pandát, kiegészítőket és egy megfelelő állatkártyát tartalmaz a digitális tartalom feloldásához. Négy éves kortól tíz éves korig ajánlott. Figyelem. Fulladásveszély. Kis alkatrészek. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.
4+

PLAYMOBIL 71063 Wiltropia: Doe

A WILTOPIA a PLAYMOBIL első ökológiai termékcsaládja, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll. A készlet tartalmaz egy PLAYMOBIL állatot kiegészítőkkel, egy állatismereti kártyát a gyűjtéshez és izgalmas hanganyagokat. A PLAYMOBIL WILTOPIA termékcsaládja lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy felfedezzék az állatokat és a természetet saját univerzumukban, és elmerüljenek a fantáziadús játékszerepekben. Egy édes és ártatlan őzike megismeri a körülötte lévő világot. A mellékelt állatkereskedési kártya és a Wiltopia alkalmazás használatával a gyerekek mindent megtudhatnak az állatokról és környezetükről, és akár szelfit is készíthetnek velük úgy, hogy az állatokat közvetlenül otthon vetítik ki a kiterjesztett valóságon keresztül. A Wiltopia – a PLAYMOBIL környezetbarát termékcsaládjával, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll – a gyerekek kalandos utazásokra indulhatnak a világ lakóterületeire, elősegítve az ott élő vadvilág és a bolygónk egészének megértését. . Játssz ezzel a készlettel önmagában, vagy kombináld a Wiltopia témával (71048-71074, 71007-71012 - külön megvásárolható) a még több vadállat-mókáért! A készlet egy szarvast, kiegészítőket és a megfelelő állatkártyát tartalmaz a digitális tartalom feloldásához. Négy éves kortól tíz éves korig ajánlott. Figyelem. Fulladásveszély. Kis alkatrészek. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.
Kiárusítás -47 %
4+

PLAYMOBIL 71067 Wiltropia: Tiger Cub

A WILTOPIA a PLAYMOBIL első ökológiai termékcsaládja, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll. A készlet tartalmaz egy PLAYMOBIL állatot kiegészítőkkel, egy állatismereti kártyát a gyűjtéshez és izgalmas hanganyagokat. A PLAYMOBIL WILTOPIA termékcsaládja lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy felfedezzék az állatokat és a természetet saját univerzumukban, és elmerüljenek a képzeletbeli játékszerepekben. Tanulj meg vadászni egy tigriskölyökkel. A mellékelt állatkereskedési kártya és a Wiltopia alkalmazás használatával a gyerekek mindent megtudhatnak az állatokról és környezetükről, és akár szelfit is készíthetnek velük úgy, hogy az állatokat közvetlenül otthon vetítik ki a kiterjesztett valóságon keresztül. A Wiltopia – a PLAYMOBIL környezetbarát termékcsaládjával, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll – a gyerekek kalandos utazásokra indulhatnak a világ lakóterületeire, elősegítve az ott élő vadvilág és a bolygónk egészének megértését. . Játssz ezzel a készlettel önmagában, vagy kombináld a Wiltopia témával (71048-71074, 71007-71012 - külön megvásárolható) a még több vadállat-mókáért! A készlet egy tigrist, kiegészítőket és egy megfelelő állatkártyát tartalmaz a digitális tartalom feloldásához. Négy éves kortól tíz éves korig ajánlott. Figyelem. Fulladásveszély. Kis alkatrészek. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.
Kiárusítás -47 %
4+

PLAYMOBIL 71070 Wiltropia: Baby Seal

A WILTOPIA a PLAYMOBIL első ökológiai termékcsaládja, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll. A készlet tartalmaz egy PLAYMOBIL állatot kiegészítőkkel, egy állatismereti kártyát a gyűjtéshez és izgalmas hanganyagokat. A PLAYMOBIL WILTOPIA termékcsaládja lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy felfedezzék az állatokat és a természetet saját univerzumukban, és elmerüljenek a fantáziadús játékszerepekben. Tapsol a fiatal fóka. A mellékelt állatkereskedési kártya és a Wiltopia alkalmazás használatával a gyerekek mindent megtudhatnak az állatokról és környezetükről, és akár szelfit is készíthetnek velük úgy, hogy az állatokat közvetlenül otthon vetítik ki a kiterjesztett valóságon keresztül. A Wiltopia – a PLAYMOBIL környezetbarát termékcsaládjával, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll – a gyerekek kalandos utazásokra indulhatnak a világ lakóterületeire, elősegítve az ott élő vadvilág és a bolygónk egészének megértését. . Játssz ezzel a készlettel önmagában, vagy kombináld a Wiltopia témával (71048-71074, 71007-71012 - külön megvásárolható) a még több vadállat-mókáért! A készlet tartalmaz egy pecsétet, kiegészítőket és egy megfelelő állatkártyát a digitális tartalom feloldásához. Négy éves kortól tíz éves korig ajánlott. Figyelem. Fulladásveszély. Kis alkatrészek. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Játszani és nálunk vásárolni megéri