Avent cumi Klasszikus 2 lyuk 1 m 2-től p

Márka Philips AVENT
Termék kódja AGS580935
2 400 Ft Áfá-val
Feladás 3 - 5 munkanapon belül
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 21.7.2020
  • Szállítás díja: 1 590 Ft
points Vásárlással szerez
7 pontot
Nyár és víz
Termék leírása

Avent cumi Klasszikus 2 lyuk 1 m 2-től p

• 2 lyuk
• lassú áramlás
• gyermekeknek 1 hónapos kortól
• anyag: szilikon

Mellbimbó AVENT palackhoz, 2 lyuk. Extra puha szilikon cumi.

Ideális újszülöttek és szoptatott csecsemők számára.

A lágy cumi széles alakja kényszeríti a babát, hogy tágra nyílja a száját, és szó szerint a cumihoz tapadjon. Így ugyanolyan nyelv- és ínymozgásokkal kezdheti a szopást, mint a szoptatás ideje alatt. Ezért könnyű kombinálni a szoptatást az üveg táplálkozással az AVENT-kel.

A londoni és a cambridge-i egyetem által végzett klinikai vizsgálatok * kimutatták, hogy az AVENT-fiolákat tápláló újszülöttek kevesebb szenvedést szenvedtek és ébredés után jobban elégedettek voltak, mint a szokásos üvegből táplált csecsemők.

Az AVENT szilikon cumi egyedi szabadalmaztatott peremmel rendelkezik, amely visszacsapó szelepként működik. A cumi lehetővé teszi a levegő áramlását az injekciós üvegbe az etetés közben, elkerülve, hogy az üvegben vákuum alakuljon ki. A csecsemőnek nem kell elengednie a cumi etetését, és folyamatosan iszik, mint a szoptatás, levegő lenyelése nélkül.
A csillogó hang azt jelzi, hogy a levegő az üvegbe áramlik, nem pedig a baba gyomorába. A táplálkozás során a lenyelve csak fájdalmas kólika vagy felfúvódás okozta sírást.

Az AVENT Klasik cumisüvegeket az AVENT Klasik átlátszó csappal együtt kell használni, az alján tömítő gallérral.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló