CO2 készlet szabványos vezérlővel, éjszakai kikapcsolással, 2,1 literes palackkal, tartozékokkal

Márka INVITAL
Termék kódja INS00200
88 300 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 1.8.2024
 • Szállítás díja: 1 990 Ft
points Vásárlással szerez
284 pontot
Termék leírása

CO2 készlet szabványos vezérlővel, éjszakai kikapcsolással, 2,1 literes palackkal, tartozékokkal

Leírás

Problémamentes működés

A könnyű telepítés és kezelés az eszköz fő jellemzői. A CO2 adagolása tűszeleppel és átlátszó buborékszámlálóval történik.

Tartozékokkal együtt

A készlet hasznos tartozékokkal szállított - minőségi üveg diffúzorral és dropcheckerrel (beleértve a INVITAL indikátor folyadékot)

Abszolút biztonságos

Felejtsd el az összes aggályt a palackokkal kapcsolatban. Az összes készlet és palack szigorúan tesztelve, így semmi kockázat nem fenyeget téged és az akváriumodat. A nyomásszabályzó szelepek teljesen kizárják a baleseteket.

A készlet már össze van szerelve. Bárki képes telepíteni.

Az INVITAL CO2 Standard készlet teljes és egyszerű megoldást kínál a CO2 szállítására a víz alatti világodba. Minőségi alkatrészek
biztosítják a hosszú problémamentes működést és biztonságos használatot. A CO2 készletet már összeszerelve szállítjuk, így nem lesz problémád a telepítéssel - csak csavarozd fel a buborékszámlálót és csatlakoztasd a palackhoz. Természetesen a csomagban részletes utasításokat találsz.

Miért fontos a CO2 szállítás?

 • Akváriumi növények fotoszintézist végeznek, feltéve, hogy a leveleikre fény érkezik, és rendelkezésre áll a víz és a szén-dioxid. A szén-dioxid bevitel jelentősen felgyorsítja a fotoszintézist, és azt eredményezi, hogy a növények jobban, nagyobban és egészségesebben néznek ki.

Mi a célja az éjszakai kikapcsolásnak?

 • A növények éjjel nem fotoszintetizálnak. Ezért a szén-dioxid bevitel nem kívánatos, sőt ellenhatásos. Az elektromágneses szelep azonnal leállítja a CO2 szállítását a készletből az akváriumba. Ez lehetővé teszi a beállított időtől vagy az akváriumban mért pH-értéktől függő egyszerű beállítás automatizálását anélkül, hogy naponta kézzel kellene kikapcsolni.
 • Csatlakoztassa egyszerűen az elektromágneses szelepet időzítőhöz vagy pH-szabályozóhoz, és az automatikusan kikapcsol az időzített időponttól vagy az akváriumban mért aktuális pH-értéktől függően.
 • A szállított elektromágneses szelep 12 V-os, így maximálisan biztonságos.

Milyen további tartozékokat tartalmaz a készlet?

A készlet tartalmazza ezeket a 2 kiegészítőt:

 • Üveg diffúzor - A diffúzor biztosítja, hogy a szállított szén-dioxid a lehető legjobban feloldódjon a vízben, és könnyebben juthasson el a növényekhez nagyobb veszteség nélkül. A CO2 áramlik a palackból az akváriumba, ahol a diffúzor van elhelyezve. Minél finomabbak a buborékok, annál jobb a feloldódás. A diffúzor finom buborékokat biztosít.
 • Dropchecker indikátor folyadékkal - A dropchecker eszköz folyamatosan figyeli a víz aktuális pH-szintjét, így segít szabályozni a gáz adagolás mennyiségét színes kódolással. Ha a folyadék sárga, túl sok CO2 van a vízben, és el kell távolítani, ha kék, többet kell hozzáadni. A zöld szín optimális. A CO2 készleten a mennyiséget egyszer be lehet állítani, nem szükséges naponta módosítani.

Milyen előnyei vannak a pH-szabályzónak?

 • A pH-szabályzó folyamatosan figyelemmel kíséri a víz pH-szintjét, lehetővé téve a CO2 legpontosabb adagolását a készletével az éjszakai kikapcsolással. A CO2 mérők rendkívül drágák, de éppen a pH-szabályzót lehet használni, mert a konstans pH azt jelenti, hogy konstans CO2 is. Amint a Dropchecker zöld színt mutat, nézze meg a pH-t a szabályzón, és állítsa be azt. A szabályzó automatikusan ki- és bekapcsolja a CO2 szállítást a készletből annak érdekében, hogy fenntartsa ezt az optimális értéket.
 • A pH-szabályzó használata további biztosíték arra, hogy elkerülje a túladagolást
 • A szabályzó a vízparamétereket maximális pontossággal ellenőrzi 0,1% -os pontossággal

Újratölthető tanúsított CO2 palack

 • Minden palack tanúsított 10 évre az egész EU-ban, és könnyen lehet tölteni bármely benzinkúton. Szelep W21.8.
 • A nyomástartályt bármely gáztöltő üzemben feltöltheti a lakóhelyéhez közel vagy tűzoltóeszközök kereskedőinél. A feltöltés általában kérésre történik, és a feltöltés ára általában 100,- Sk körül van 2 literes palackra.

Meg kell és kötelesek vagyunk üres palackokat küldeni. Miután megkapta a csomagot, kérjük, tölttesse fel a palackot a legközelebbi benzinkúton (legalább minden járásban található egy). Szívesen feltöltenénk Önnek a palackot, de az utóbbi hónapokban az összes szállítási vállalat határozottan elutasítja a teli palackok küldését. Az eladót és a címzettet is büntetik a tiltott tartalom megsemmisítéséért, ami nemcsak veszélyes, de potenciálisan nagyon kockázatos/költséges az eladó és a címzett számára, bár egy másik eladó, aki kevésbé tapasztalt, mondhatna Önnek valami mást. A töltőállomást akkor is meg kell találni néhány hónappal később, amikor a palackban lévő gáz elfogy. Kárpótlásként ingyen becsomagoljuk Önnek a Buborékszámláló folyadékot.

Miért válassza az Invital cégtől a szabványos CO2 készletet?

1. Tökéletes finom szabályozás
A gázáramlás beállító szelep nagyon pontos a sok más gyártóhoz képest, így akár kis változtatásokat is végezhet a szállításban, ami különösen előnyös kisebb akváriumok esetén.
2. Visszacsapó szelep közvetlenül a készletben
Ezt megtalálja a buborékszámlálóban. Ezáltal az egész készlet védve van a víztől.
3. Elektromágneses szelep túlmelegedés és szívás nélkül
Az éjszakai kikapcsolást az úgynevezett elektromágneses szelep biztosítja. Ez a készletben 12 V-os. A versenytárs termékekkel összehasonlítva nem melegszik túl és nem szív a terhelésnél.

Új típusú palackcsatlakozás

Vélemények

Játszani és nálunk vásárolni megéri