Cumik281 termék

Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®
Legkeresettebb termékek
1
CHICCO Teljes szilikon cumi Physio Soft boy 2 db, 16-36m
3 - 7 nap
3 170 Ft 3 260 Ft
2
Dr.Browns HappyPaci 0-6m 2db, kék/zöld
Utolsó 3 darab
2 950 Ft
3
Philips AVENT cumi 0-6m Soothie girl 2 db
3 - 7 nap
4 170 Ft 4 280 Ft
Kiszűrve 281 termék

CHICCO cumi Physio Light szilikon 16-36m fiú - pöttyök/krokodil 2 db

A Physioforma sorozat Chicco Physio Light cumija egy aktív fogszabályozási nyugtató cumi könnyű, extra szellőző talppal, hogy a baba azt se tudja, van valami az arcán. A szellőzőnyílásokkal ellátott öntött pajzs a szellőzőnyílásokkal illeszkedik a baba arcának kis kontúrjához, és segít csökkenteni a száj körüli nedvesség felhalmozódását. A nagyobb kényelem és a kisebb csúszás érdekében kifejlesztett extra puha cumi segít a baba ragaszkodásában is. A cumi ergonomikus formája bizonyítottan támogatja az újszülöttek helyes fiziológiás légzését. Segíti a nyelv helyzetét a szájpadlás felé, azaz előre és felfelé, így születésétől kezdve megtanítja a babát az orron keresztüli helyes légzésre. Ezenkívül ez az anatómiai cumi támogatja az állkapocs megfelelő fejlődését. A helytelen szájlégzés, amelytől a Chicco Physioforma cumi ergonómikus formája kioktatja a gyerekeket, növeli a SIDS kockázatát, valamint hozzájárul a száj és a szánkó helytelen fejlődéséhez. A cumik sterilizáló tokba vannak csomagolva, amit mindig magadnál tarthatsz, és a tokkal a mikrohullámú sütőben 3 perc alatt sterilizálhatod a cumit. A Physio Light cumi kitűnő folytatásos cumi a Chicco Micro cumi után, de bármilyen más cumi 0-2m. Jellemzők a horony és a kifejezetten lekerekített forma támogatja a nyelv természetes helyzetét a szájban, az állkapocs fejlődését és a megfelelő légzést a cumi formája egyenletesen osztja el a nyelv nyomását a szájpadláson, így biztosítva a természetes és helyes fejlődést a baba növekedésével, három különböző méretnek köszönhetően (2-6m, 6-16m, 16-36m) a cumi rendkívül puha, szűkített talpa lehetővé teszi a gyermek számára a száj bezárását és csökkenti az egyenetlen fogívek kialakulásának kockázatát (fogszabályozásilag helyes) a cumi puha higiénikus szilikonból készült a szopás kényelméért nem tartalmaz BPA-t ajánlott életkor: 16-36 hónap a csomag 2 db-ot tartalmaz

Philips AVENT Cumi Ultra légpasztell 0-6m fiú 2 db

Jellemzők: 0-6 hónap szilikon a legjobbat adja a babának BPA nélkül A lemezen extra nagy lyukak találhatók, amelyeken keresztül a baba bőre jobban tud lélegezni. A sterilizáló / hordtáska lehetővé teszi, hogy a baba cumit a mikrohullámú sütőben sterilizálja és magával vigye. Az új ultralevegős cumi még nagyobb kényelmet kínál a babáknak. Ezek a cumik nagyobb nyílásokkal rendelkeznek, amelyek jobb légáramlást garantálnak, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a porckorong mögött. Az ultra levegős cumi nemcsak megnyugtatja a babát, de ápolja érzékeny bőrét is. 3 korosztályban és két darabos kiszerelésben kaphatók: 0-6 hónap 6-18 hónap 18+ hónap A cumi megnyugtatja a babákat. Ha a baba megnyugtatására szolgáló összes módszer kudarcot vall, az AVENT cumi segítségével megnyugtathatja babáját és nyugodtan pihenhet. A cumival ellátott babák nyugodtabban alszanak, kevesebbet mozognak álmukban, és mindenekelőtt hanyatt fekszenek, amit a gyermekorvos is javasol. A cumi használata csökkenti a baba cumisüvegtől való függőségét, csökkenti a fogak károsodásának lehetőségét, és csökkentheti a későbbi életkorban jelentkező fogászati problémák kockázatát is a hosszan tartó hüvelykujjszopáshoz képest, amelyek túlzott nyomást gyakorolnak az ínyre, ill. elülső fogak. Minden AVENT cumi szilikonból készült. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi élettartama hosszabb. Mindig olyan cumit használj, amely akkora, mint a baba.

Philips AVENT Cumi Ultra air text 0-6m girl 2 db

0-6 hónap szilikon a legjobbat adja a babának BPA nélkül A korongon extra nagy lyukak találhatók, amelyeken keresztül a baba bőre jobban tud lélegezni. A sterilizáló / hordtáska lehetővé teszi, hogy a baba cumit a mikrohullámú sütőben sterilizálja és magával vigye. Az új ultralevegős cumi még nagyobb kényelmet kínál a babáknak. Ezek a cumik nagyobb nyílásokkal rendelkeznek, amelyek jobb légáramlást garantálnak, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a porckorong mögött. Az ultralevegős cumi nemcsak megnyugtatja a babát, hanem érzékeny bőrét is ápolja. 3 korosztályban és két darabos kiszerelésben kaphatók: 0-6 hónap 6-18 hónap 18+ hónap A cumi megnyugtatja a babákat. Ha a baba megnyugtatására szolgáló összes módszer kudarcot vall, az AVENT cumi segítségével megnyugtathatja babáját és nyugodtan pihenhet. A cumival ellátott babák nyugodtabban alszanak, kevesebbet mozognak álmukban, és mindenekelőtt hanyatt fekszenek, amit a gyermekorvos is javasol. A cumi használata csökkenti a baba cumisüvegtől való függőségét, csökkenti a fogak károsodásának lehetőségét, és csökkentheti a későbbi életkorban jelentkező fogászati problémák kockázatát is a hosszan tartó hüvelykujjszopáshoz képest, amelyek túlzott nyomást gyakorolnak az ínyre, ill. elülső fogak. Minden AVENT cumi szilikonból készült. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi élettartama hosszabb. Mindig olyan cumit használj, amely akkora, mint a baba.

Philips AVENT Cumi Ultra air picture 0-6m fiú (papagáj) 2 db

Az új ultralevegős cumi még nagyobb kényelmet kínál a babáknak. Ezek a cumik nagyobb nyílásokkal rendelkeznek, amelyek jobb légáramlást garantálnak, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a porckorong mögött. Jellemzők: - 0-6 hónapos - szilikon - a legjobbat adja a babának - BPA mentes - A korongon extra nagy lyukak találhatók, amelyeken keresztül a baba bőre jobban tud lélegezni. - A sterilizáló / hordtáska lehetővé teszi, hogy a baba cumit a mikrohullámú sütőben sterilizálja és magával vigye. Az ultralevegős cumi nemcsak megnyugtatja a babát, hanem érzékeny bőrét is ápolja. 3 korosztályban és két darabos kiszerelésben kínáljuk: - 0-6 hónapos - 6-18 hónapos - 18+ hónapos korig. A cumi megnyugtatja a babákat. Ha a baba megnyugtatására szolgáló összes módszer kudarcot vall, az AVENT cumi segítségével megnyugtathatja babáját és nyugodtan pihenhet. A cumival ellátott babák nyugodtabban alszanak, kevesebbet mozognak álmukban, és mindenekelőtt hanyatt fekszenek, amit a gyermekorvos is javasol. A cumi használata csökkenti a baba cumisüvegtől való függőségét, csökkenti a fogak károsodásának lehetőségét, és csökkentheti a későbbi életkorban jelentkező fogászati problémák kockázatát is a hosszan tartó hüvelykujjszopáshoz képest, amelyek túlzott nyomást gyakorolnak az ínyre, ill. elülső fogak. Minden AVENT cumi szilikonból készült. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi élettartama hosszabb. Mindig olyan cumit használj, amely akkora, mint a baba.
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®