Baba kellékek633 termék

Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak
Legkeresettebb termékek
1
AVENT VIA poharak 180 ml 5
Utolsó darab a raktáron
3 110 Ft 3 670 Ft
2
CHICCO Teljes szilikon cumi Physio Soft boy 2 db, 16-36m
3 - 7 nap
2 770 Ft 3 280 Ft
3
Avent cumi ultra levegő 18 + m fiú / koala 2 db
3 - 7 nap
2 760 Ft 3 260 Ft
Kiszűrve 633 termék
Új

Philips AVENT Cumi Ultra air image 0-6m girl (cseresznye) 2 db

Az új ultralevegős cumi még nagyobb kényelmet kínál a babáknak. Ezek a cumi nagyobb lyukakkal rendelkeznek, amelyek jobb légáramlást garantálnak, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a porckorong mögött. Jellemzők: 0-6 hónap szilikon a legjobbat adja a babának BPA nélkül A lemezen extra nagy lyukak találhatók, amelyeken keresztül a baba bőre jobban tud lélegezni. A sterilizáló/hordtáska lehetővé teszi, hogy a baba cumit a mikrohullámú sütőben sterilizálja és magával vigye. Az ultralevegős cumi nemcsak megnyugtatja a babát, hanem érzékeny bőrét is ápolja. 3 korosztályban és kettős kiszerelésben kaphatók: - 0-6 hónapos - 6-18 hónapos - 18+ hónapos korig. A cumi megnyugtatja a babát. Ha a baba megnyugtatására szolgáló összes módszer kudarcot vall, az AVENT cumi segíthet abban, hogy babája megnyugodjon és nyugodtan pihenjen. A cumival ellátott babák nyugodtabban alszanak, kevesebbet mozognak alvás közben, és mindenekelőtt a hátukon maradnak, amit a gyermekorvosok is javasolnak. A cumi használata csökkenti a baba cumisüvegtől való függőségét, csökkenti a fogsérülés lehetőségét és a későbbi fogászati problémák kockázatát is csökkentheti a hosszú távú hüvelykujjszopáshoz képest, amely túlzott nyomást gyakorol az ínyre és az elülső fogakra. Minden AVENT cumi szilikon. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi élettartama hosszabb. Mindig a gyermek életkorának megfelelő cumit használjon.
Új

Philips AVENT Cumi Ultra levegős pasztell 0-6m lány 2 db

Jellemzők : 0-6 hónap Szilikon Adja meg a babának a legjobbat BPA mentes A korong extra nagy lyukakkal rendelkezik, amelyeken keresztül a baba bőre jobban lélegezhet. A sterilizáló / hordtáska lehetővé teszi a baba cumjának sterilizálását a mikrohullámú sütőben, és magával viheti. Az új ultra -légcumik még nagyobb kényelmet nyújtanak a babáknak. Ezek a cumik nagyobb nyílásokkal rendelkeznek, amelyek garantálják a jobb légáramlást, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a korong mögött. Az ultra légcumik nemcsak megnyugtatják a babát, hanem gondoskodnak érzékeny bőréről is. Három korosztály számára és két darabos csomagban kínálják: 0-6 hónap 6-18 hónap 18+ hónap Cumik megnyugtatják a babákat. Ha a baba megnyugtatásának minden módja sikertelen, az AVENT cumik segíthetnek megnyugtatni a babát és nyugodtan pihenni. A cumis babák békésebben alszanak, kevesebbet mozognak álmukban, és mindenekelőtt a háton fekve maradnak, amit egy gyermekorvos is javasol. A cumi használata csökkenti a baba függőségét a palacktól, csökkenti a fogak károsodásának lehetőségét, és csökkenti a fogászati problémák kockázatát is a későbbi életkorban, mint a hüvelykujj hosszan tartó szívása, ami nem megfelelő nyomást gyakorol az ínyre és elülső fogak. Minden AVENT cumi szilikon. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi hosszabb élettartamú. Mindig olyan méretű cumit használjon, mint a baba.
Új

Philips AVENT Cumi Ultra air pet 6-18m fiú 2 db

Jellemzők: 6-18 hónap szilikon a legjobbat adja a babának BPA nélkül A lemezen extra nagy lyukak találhatók, amelyeken keresztül a baba bőre jobban tud lélegezni. A sterilizáló / hordtáska lehetővé teszi, hogy a baba cumit a mikrohullámú sütőben sterilizálja és magával vigye. Az új ultralevegős cumi még nagyobb kényelmet kínál a babáknak. Ezek a cumik nagyobb nyílásokkal rendelkeznek, amelyek jobb légáramlást garantálnak, és így megakadályozzák a nyál felhalmozódását a porckorong mögött. Az ultralevegős cumi nemcsak megnyugtatja a babát, hanem érzékeny bőrét is ápolja. 3 korosztályban és két darabos kiszerelésben kaphatók: 0-6 hónap 6-18 hónap 18+ hónap A cumi megnyugtatja a babákat. Ha a baba megnyugtatására szolgáló összes módszer kudarcot vall, az AVENT cumi segítségével megnyugtathatja babáját és nyugodtan pihenhet. A cumival ellátott babák nyugodtabban alszanak, kevesebbet mozognak álmukban, és mindenekelőtt hanyatt fekszenek, amit a gyermekorvos is javasol. A cumi használata csökkenti a baba cumisüvegtől való függőségét, csökkenti a fogak károsodásának lehetőségét, és csökkentheti a későbbi életkorban jelentkező fogászati problémák kockázatát is a hosszan tartó hüvelykujjszopáshoz képest, amelyek túlzott nyomást gyakorolnak az ínyre, ill. elülső fogak. Minden AVENT cumi szilikonból készült. A szilikon íztelen és szagtalan, a cumi élettartama hosszabb. Mindig olyan cumit használj, amely akkora, mint a baba.
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak