Drogéria190 termék

LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®
Legkeresettebb termékek
1
2 x LOVELA Baby folyékony mosószer fehér ruhához 4,5 l / 50 mosási adag
3 - 7 nap
12 090 Ft
2
2 x LOVELA Baby folyékony mosószer színes mosáshoz 4,5 l / 50 mosási adag
3 - 7 nap
12 090 Ft
3
FINISH Classic GIGAPACK 192 db - mosogatógép tabletta
3 - 7 nap
7 640 Ft
Kiszűrve 188 termék
Új

FINISH Lemon mosogatógép tisztító 250 ml + DEO Lemon frissítő

Előfordulhat, hogy mosogatógépe tiszta, mert első pillantásra néz ki. Idővel azonban a zsír és a vízkő a rejtett részekbe települ: szűrők, zuhanykarok, víz- és leeresztő tömlők. Befejezés A mosogatógép tisztítója megvédi a mosogatógépet, megakadályozza a vízkőképződést, eltávolítja a zsírt a mosogatógépben, tisztítja a mosogatógép belsejét és semlegesíti a kellemetlen szagokat, így tökéletesen tiszta, friss illatú mosogatógépet kap. A DEO Lemon frissítő speciális kettős kamrákkal rendelkezik, amelyek egyszerre hatnak. Az egyik kamrában citrom illata van, a másikban mész. A mosási ciklus befejezése és a mosogatógép kinyitása után a kellemetlen szagok helyett csak frissítő citrom- és mészaromát fog érezni. Javasoljuk, hogy havonta egyszer használja a Finish Mosogatógép-tisztítót, hogy a mosogatógép tiszta és problémamentes legyen. Csak ez adhat kiváló eredményeket. Tiszta mosogatógép = világos és tiszta edények! Jellemzők: intenzív tisztaság és gondozás eltávolítja a vízkövet és a zsírt tisztítja a szűrőt, a leeresztő és a zuhanykarokat ajánlott használat - havonta egyszer Használati utasítás: Csak üres mosogatógépben használható! Helyezze az üveget fejjel lefelé az alsó kosárba, ahogyan tányért helyezne el. Hagyja zárva a fedelet. Figyelem: Ha szembe kerül, azonnal öblítse le hideg vízzel és forduljon orvoshoz. Baleset esetén azonnal forduljon a toxikológiai osztályhoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a tartályt vagy címkét. Baleset esetén azonnal forduljon az Országos Toxikológiai Központhoz.
Új

Masszázsolaj striákhoz Mamasanft 100ml Hipp

HiPP Mamasanft masszázsolaj - hatékonyan megakadályozza a striákat. Olyan anyagokat szállít, amelyekre a bőrnek nagyon szüksége van terhesség alatt. Ritka növényi olajokat tartalmaz - napraforgó, jojoba és BIO mandulaolaj, homoktövis kivonat és antioxidánsok, amelyek segítenek megakadályozni a bőr károsodásának fokozódó feszültségét, megvédik a kiszáradástól és segítenek a bőr rugalmasságában. A tartalmazott olajok 100% -ban természetesek és gazdagok telítetlen zsírsavakban. Nincsenek ásványi olajok az allergia kockázatának csökkentésére: aromás anyagok nélkül, amelyek allergiás reakciót okozhatnak * illóolajok nélkül színezékek és tartósítószerek nélkül szilikonok nélkül mikroplasztika nélkül A szülésznőkkel együttműködve fejlesztették ki. A kozmetikai irányelv szerint a benne található olajok 100% -ban természetesek és telítetlen zsírsavakban gazdagak Használata: Az olaj ideális masszázshoz terhesség alatt - has, mell, comb és terhesség után. Az olaj ideális a gát masszírozására is. Terhesség után támogatja a bőr megújulását. Fontos megjegyzés: Ha hajlamos a korai hüvelyi összehúzódásokra, intenzív masszázsért forduljon szülésznőhöz vagy orvoshoz, mivel a masszázs nemkívánatos hüvelyi összehúzódásokat okozhat. Összetevők: Helianthus Annuus hibridolaj, Simmondsia Chinensis magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, parfüm, Hippophae Rhamnoides gyümölcs kivonat, dietilhexil-syringilidenemalonát, kapril / kaprig triglicerid, Rosmarinus Officinalis levél kivonat.
Új

FINISH Classic GIGAPACK 192 db - mosogatógép tabletta

A Finish Classic mosogatógép tablettákat a napi mosáshoz tervezték, és most különösen előnyös, 192 darabos gazdasági csomagolásban vásárolhatók meg. Ez az alapvető gazdasági tartomány tartalmaz egy eszközt a foltok mosására és áztatására, és bár természetesen az edényeket tökéletesen mossák, a még jobb eredmények és későbbi ápolásuk érdekében tanácsos mosogatógépben használt sót és fényezést is használni. A Finish Classic Powerball új, rendkívül hatékony mosogatószertabletta. A Powerball labda áztatja és lágyítja a szennyeződéseket, és egy erős mosószer eltávolítja az összes ételmaradékot. Legfeljebb 3 teljesítményművelet a maximális tisztaság és fényesség érdekében: biztosítja a legerősebb szennyeződések eltávolítását áztatás előtti funkcióval rendelkeznek távolítsa el a teafoltokat Használat: Helyezze a tablettát a mosogatógép ajtaja belső oldalán lévő adagolóba. A márkáról: A Finish a világ legnagyobb márkája a mosogatógépben történő automatikus mosogatáshoz. Ma termékeit olyan fontos gyártók ajánlják készülékeikhez, mint a Bosch, az AEG, az Electrolux, a Beko, a Gaggenau, a Samsung, a Siemens és a Zanussi. A márka tapasztalatai az edények mosogatógépekben való mosásáról az 1950-es évekig nyúlnak vissza, amikor annak idején a formás edények és műanyagok mosásának problémáját kellett megoldani. Abban az időben az anyavállalat bemutatott egy olyan terméket, amely képes megbirkózni a kávéfoltokkal és a lassú száradás okozta foltokkal is. Azóta a Finish számos újításon ment keresztül, és egyre jobb termékeket hozott, amelyek egyszer és mindenkorra eltávolították a népszerűtlen háztartási tevékenység címkéjét az edények mosásából. Végül is a mai napig az a cél, hogy segítsen az embereknek segíteni az embereknek. Már 1969-ben elkészült a világ első biológiailag lebomló por a Finish logó alatt, 1995-ben pedig az első kétrétegű tabletta kétfázisú mosáshoz. 1999 óta nagy sikert aratott a vörös Powerball, amely a mosótabletták közepén található, és elsőként dobott piacra háromkamrás rendszerű sűrített kapszulákat. A Finish márkanevet ma már a világ több mint 40 országában bízzák a fogyasztók. A márka nagyon elkötelezett amellett, hogy termékeit a környezet számára biztonságossá tegye, ezért mind biológiailag lebonthatók.
LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®