Gyerek kozmetikumok(50 termék)

Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 50 termék

Fertőtlenítő kézgél, fertőtlenítő gél

Annak érdekében, hogy bárhol higiénikusan biztonságban érezze magát, jó, ha nem csak hatékony, hanem bőrbarát fertőtlenítést is hoz magával. És erre a Nuvita fertőtlenítő gél ideális. Összetétele miatt elpusztítja a legtöbb baktériumot. És nem csak ezt. A gél nélkülözhetetlen alkotóeleme a pantenol, amely erősen hidratáló hatású, megakadályozva ezzel a már stresszes bőr kiszáradását. Rendszeres használat esetén is puha lesz. Amit határozottan értékelni fog, az a tény, hogy a gyógyszer nem tapad és nem zsír. Ezen túlmenően, a szelíd parfümnek köszönhetően, használata kellemes lesz. A 80 ml-es gél kompakt csomagolása lehetővé teszi, hogy mindig veled legyen, bárhová is megy. Ez biztosítja a biztonságot nem csak magának, hanem családjának is - utazásokon, vásárlásokon, autóban, tömegközlekedéssel utazva, vakáción ... A kocka fertőtlenítő gélének előnyei A gélt könnyen fel lehet használni Nem szárad ki, nem tapad és zsírozza a kezeket A benne lévő pantenolnak köszönhetően hidratálja a bőrt A praktikus 80 ml-es csomag könnyen beilleszthető egy kézitáskába Kézikönyv Vigyen fel egy kis mennyiségű gélt (kb. 5 ml) a tenyérre, és óvatosan dörzsölje, amíg a kezek teljesen kiszáradnak. fogalmazás Denaturált alkohol (64%), víz, karbomer, pantenol, aminometilpropanol, parfüm, limonén, linalool, citrál, geraniol, Hydroxycitronellal. Figyelem Csak külsőleg! Fogyaszt! Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe jut, alaposan öblítse le vízzel. hangerő • 80 ml
Új

NOSKO spray - izotóniás tengervízoldat 30 ml

Orvosi eszköz. Ez az izotóniás tengervízzel ellátott termék elősegíti az orrüregek megtisztítását azáltal, hogy eltávolítja az orrnyálkákat és a száraz kéregeket. Hidratálja az orrnyálkahártyát, megakadályozva ezzel a mikroorganizmusok és szennyeződések (finom részecskék a légkörben) bejutását. Enyhíti és csillapítja a helyi tüneteket, ezáltal ellazítja a légzést, különösen csecsemőknél és gyermekeknél. 100% -ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, tartósítószerek nélkül, nyomokban gazdag. Olyan permetező rendszerű palackba van csomagolva, amely biztosítja az oldat mikrodiffúzióját a nyálkahártya teljes belső felületén, és az orrüreg mechanikai tisztítására szolgál. A porlasztó egy darabból áll, és nem jelent veszélyt a felhasználóra. A 30 ml-es kiszerelés 500 applikátor megnyomásához elegendő. Tartalmaz tengervizet a Le Mont-Saint-Michel-öböl mélyéből, Saint-Malo körzetéből, több mint 48 km-re az Atlanti-óceán partjától, ahol nincsenek tengeri áramlatok. - Az ottani víz általában több mint 80 ásványi anyagot és mikroelemet tartalmaz, mint pl Ca, Mg, Fe, Cu, Zn és mások. Nem tartalmaz nehézfémsókat. Használat: Ez a termék naponta használható 3 hónaposnál idősebb csecsemőknél, de gyermekeknél és felnőtteknél is. Alkalmazzon 1-3 injekciót mindkét orrlyukba, naponta 1-2 alkalommal.
Új

Happy Planet 100% BIO lebontható nedves törlőkendő 60 db

A HAPPY PLANET nedves törlőkendők 100% -ban természetes gondoskodást hoznak a baba számára. • puha és finom • születéstől kezdve megfelelő • 100% biológiailag lebontható törlőkendők • vízoldható cellulóz növényi rostokból készül • 99,9% tisztított víztartalom • parfüm nélkül • alkohol nélkül • műanyag nélkül (0% poliészter) • 60 darab ökológiai törölköző egy csomagban • Az eladott darabok 10% -át a gyártó adományozza olyan projekteknek, amelyek célja a műanyagok óceánokból történő eltávolítása A HAPPY PLANET meghatározza a tiszta és fenntartható nedves törlőkendők szabványát. A műanyag nélkül 100% -ban biológiailag lebontható törlőkendők oldódó cellulózszálakból készültek, amelyeket többcélú célra fejlesztettek ki és születésüktől fogva alkalmasak a finom bőrre. 99,9% tisztított vizet, alma gyümölcskivonatot (bőrkondicionálót) és ételeket / enyhe tartósítószereket tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy a törlők maradjanak szennyezettek a nyitást követően és a normál használat során. A HAPPY PLANET nedves törlőkendők valódi megkülönböztető tényezője, hogy nagyon tiszták - alkohol- és parfümmentes, valamint teljesen környezetbarátak. A szándék az, hogy megemeljük a sávot, és magasabb színvonalat állítsunk fel mások számára, hogy kövessék és ösztönözzék mindenkit arra, hogy legyen tudatosabb és felelõsebb a bolygónkra és az ottani életre okozott károkért. Tudod, azt ... • Évente több mint 8 000 000 tonna műanyag kerül az óceánokba? • A jelenlegi ütemben 2050-ig több műanyag lesz az óceánokban, mint a halakban? • A tengerekben a hulladék 60–90% -át műanyag alkotja? • A műanyagok megölnek évente 100 000 teknősöt és 1 000 000 tengeri madárt? • az elmúlt 10 évben 700% -kal nőtt-e a strandokon mosott nedves törlőkendők száma?