Gyerek kozmetikumok121 termék

Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 121 termék

ATTITUDE 100% szagtalan ásványi fényvédő (SPF 30) 150 g

Az ATTITUDE 100% -ban természetes ásványi fényvédője csak biztonságos összetevőket tartalmaz. A krém példaértékű példa a gyógyszerbiztonság egyensúlyára és annak funkcionalitására. Az összetevők csak ásványi és növényi eredetűek, biológiailag lebonthatók. Szagtalan. A krém fénygátat hoz létre a bőrön, amely hatékonyan véd az UVA és UVB sugárzástól. A bőr így védett a napfény negatív hatásaitól, káros anyagok vagy vegyi anyagok érintkezése nélkül, amelyeket a fényvédők gyakran tartalmaznak. Ez biztosítja a legbiztonságosabb ellátást, ha napsütésben tartózkodik. A készítmény hatóanyaga cink-oxid nanorészecskék nélkül. A "nanorészecske-mentes" azt jelenti, hogy a molekulák nem elég kicsiek ahhoz, hogy bejussanak a véráramba. A cink-oxid jobb, mint a titán-dioxid, amelyet gyakran használnak ásványi krémekben a titán-dioxid többnyire nanorészecskék, ugyanakkor nem véd teljes mértékben az UVA és az UVB sugárzás ellen. Jellemzők: A krém könnyen kenhető és nem hagy fehér filmet nemcsak ezekre a tulajdonságokra nézve kivételes 100% -ban újrahasznosítható csomagolás, amely szép papírdobozban van A káros anyagok hiányát független laboratórium vizsgálja EcoLogo tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a környezetbarátságot Ez az EWG ("Környezetvédelmi Munkacsoport") tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely segít az embereknek csak az egészséges, biztonságos és természetbarát termékek kiválasztásában. Az ATTITUDE szolárium a legmagasabb minősítést kapta ettől a nonprofit szervezettől. Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és nem tesztelték azokat állatokon. Az ATTITUDE a PETA ("People for the Ethical Treatment of Animals") tagja, a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének. - 100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához. Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül. Használata: Javasoljuk, hogy 15 perccel a napsütés előtt alkalmazza, és 2 óránként ismételje meg. Fürdés / áztatás után 40 perccel kenje meg újra. A gyártó kijelenti, hogy a krém nem alkalmas 6 hónapos gyermekek számára, mert a csecsemőket egyáltalán nem szabad napsugárzásnak kitenni. Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.

ATTITUDE Baba fürdőhab A baba levelek körte lé illatával 473 ml

Természetes, tanúsított, hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt fürdőhab kicsinyeinknek. Ökológiai majdnem félliteres csomagolásban. Tudta, hogy a csecsemők bőre legalább 1 éves koráig még nem teljesen fejlett? Ezért hozták létre az ATTITUDE fürdőhabot, amely olyan természetes összetevőkkel van tele, mint az áfonyalevél és a moringa mag. Gyermekeinek fürdése nagyon szórakoztató lesz, és számíthat arra, hogy ezzel a habbal csak az egészségünkre nézve barátságos anyagokat adhat a fürdőbe. Az áfonyalevél vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nyugtató és védő tulajdonságairól ismert. Ideális gyermekeknek, mint puha és érzékeny bőr természetes védelme. A moringa magkivonatok még különlegesebbé teszik a babalevelek fürdőhabját. A moringa magok nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaznak. Ezeknek a magoknak a csodálatos hatóanyaga megakadályozza a szennyező anyagok felszívódását a levegőből és egyéb káros külső hatásokat. Csodálatos aroma körte levével, amely kizárólag természetes forrásokból származik. Extra nagy csomag (473 ml) = barátságos ár. Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE tagja a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének, a PETA-nak ("People for the Ethical Treatment of Animals"). A káros anyagok hiányát független laboratórium vizsgálja. 100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához. 100% -ban újrahasznosítható csomagolás. EcoLogo tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a környezetbarátságot. Ez az EWG ("Környezetvédelmi Munkacsoport") tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely segít az embereknek csak az egészséges, biztonságos és természetbarát termékek kiválasztásában. A babalevelek kozmetikuma a legmagasabb minősítést kapta ettől a nonprofit szervezettől. Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.

ATTITUDE Baba mosóhab 2 az 1-ben Baba levelek illat nélkül 295 ml

Természetes, tanúsított, hipoallergén és habzó sampon és testszappan kicsiknek egyben. Ez a sampon és testápoló szappan egyedülálló szulfát nélküli habképző mechanizmust hoz létre. A mosóhab nemcsak a gyermekek, hanem a szülők körében is nagyon népszerű, mert lassabban fogyasztják, mint a gélek mosását. Gondok nélkül mindennapi használatra. Tudta, hogy a csecsemők bőre legalább 1 éves koráig még nem teljesen fejlett? Ezért hozták létre az ATTITUDE sampont és testszappant, amely természetes összetevőkkel, például áfonyalevelekkel és moringa magokkal van tele. Ideális különösen érzékeny és finom baba bőr számára. A sampon és a testszappan kombinációja megkönnyíti a fürdési időt. Az áfonyalevél vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nyugtató és védő tulajdonságairól ismert. Ideális gyermekeknek, mint puha és érzékeny bőr természetes védelme. A moringa magkivonatok még különlegesebbé teszik a babalevelek sampont. A moringa magok nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaznak. Ezeknek a magoknak a csodálatos hatóanyaga megakadályozza a szennyező anyagok felszívódását a levegőből és egyéb káros külső hatásokat. Ez a sampon egyedülálló habképző mechanizmust hoz létre szulfátok nélkül. Gondok nélkül mindennapi használatra. Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE a PETA ("People for the Ethical Treatment of Animals") tagja, a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének. A káros anyagok hiányát független laboratórium vizsgálja. 100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához. 100% -ban újrahasznosítható csomagolás. EcoLogo tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a környezetbarátságot. Emellett EWG ("Környezetvédelmi munkacsoport") tanúsítvánnyal rendelkezik, amely segít az embereknek csak az egészséges, biztonságos és természetbarát termékek kiválasztásában. A babalevelek kozmetikuma a legmagasabb minősítést kapta ettől a non-profit szervezettől. Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.
Aktuális kínálatunk
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron
Falk ÚJDONSÁGOK raktáron