Bébitaxik és járókák32 termék

Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN
Legkeresettebb termékek
1
Séta: 2in1 Game Center
Raktáron > 5 darab
11 420 Ft 15 170 Ft
2
Fisher Price Walker Dog
3 - 7 nap
16 630 Ft 19 460 Ft
3
Smoby 210206 Walker 3 az 1-ben állatok
3 - 7 nap
12 170 Ft 15 170 Ft
Kiszűrve 31 termék
Kiárusítás -52 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Piros

Italtrike sétáló Roberto ROB996642 Red , Italtrike gyártó. Az egyedülálló olaszországi designer gyalogos séta az első séta, amely ideális az egyensúly fenntartására és a kicsik számára az első kísérletek megkönnyítésére. Kiváló minőségű, tartós anyagból készül, a gyermekek biztonsága szempontjából. Kompakt, praktikus és könnyű (csak 2,5 kg súlyú) Kerek forma tartós, ütésálló műanyagból (nem károsítja a bútorokat) Könnyű telepítés, csak helyezze be a szilárd kormányt Gumival bevont kerekek (nincs jele a padlón) Használható sima felületeken és fapadlón, belső terekben és kívül is. Két fék a kerekek sebességének beállításához Két kar a hátsó kerekeken a felborulás megakadályozása érdekében Tesztelve az európai játékszabványnak (EN 71, 1., 2., 3. rész) Olaszországban készült háztartások, iskolák és óvodák számára, egymásra rakhatóságának köszönhetően minimális helyet foglal el a gyermekek számára Méretek: 40 x 42 x 34 cm Kormánymagasság 42 cm teherbíró képesség: 20 kg súlya 2,5 kg 1 és 2 év közötti gyermekek számára Az Italtrike , a felnőtt gyerekekkel felirattal, sikeres és hagyományos olasz cég, amely pattogásokat, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt otthoni használatra, valamint óvodákhoz, iskolákhoz és játszóterekhez. A társaságot 1983-ban alapították. Az Italtrike termékek modern, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Termékeiket, amelyek innovatív dizájnját évtizedek óta a francia designer Alain Pineau-val együtt hozták létre, világszerte sok országba exportálják.

Fisher Price Walker Dog

Menjünk át, édesem! Tanuljon meg járni a Smart Stages™ Puppy segítségével – a tökéletes barát a növekvő gyermeke számára, izgalmas gyakorlati tevékenységeket kínál a fiatal ülő gyerekeknek, valamint rengeteg biztató kifejezést és támogatást ezekhez az első kis lépésekhez. Ahogy a gyerekek nőnek és járnak, a kölyökkutya bemutatja nekik az ábécét, a formákat, a színeket, a számolást és még az angol szavakat is! Ahol a fejlesztés megjelenik - 3 fázis Intelligens szakaszok: Tanítás: Játékos dalok és kifejezések ismertetik meg gyermekét többek között az ábécével, a színekkel, a számokkal és az angol szavakkal! Durva motoros készségek: Nagyszerű edzés a kis izmok számára, amikor a kisgyermekek ülnek, nyújtózkodnak és interakcióba lépnek a tevékenységekkel, majd felállnak, és a sétáló mögött sétálnak. Kíváncsiság és megdöbbenés: Amikor a gyerekek rájönnek, hogyan aktiválhatnak zenét és kifejezéseket a gombok megnyomásával vagy a járóka mozgatásával, akkor látják, hogy tetteik szórakoztató dolgokat indíthatnak el – hé, ez az ok és okozat! Beszélnek szlovákul, csehül, lengyelül, magyarul és angolul. Nyelv beállítás: Nyelv kiválasztásához nyomja meg a földgömb feliratú gombot, tartsa lenyomva 4 másodpercig, és válassza ki a nyelvet. Elem: 2 × AA (nem tartozék). Csomag mérete: 41 × 47 × 22 cm. 6 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára.

Walker 3in1 Ford F-150 piros 6 m +, 11 kg

Várja gyermeke első lépéseit, vagy van már otthon tapasztalt gyalogos? Vagy akár mindkettőt? A 3in1 Ford F-150 sétálóval sok családi szórakozást élvezhet, amely lehetővé teszi a gyermek lépéseinek minden szakaszában történő kezelését! Három felhasználási mód, ill. három játékmód teszi a 3in1 gyalogos Ford F-150 egyedivé. Ez a három mód lehetővé teszi, hogy a gyalogos növekedjen a baba mellett, és segítsen neki járni minden szakaszában. A 3in1 Ford F-150 sétálóval két gyermek egyszerre tud játszani és fejleszteni képességeit. Egy gyermek alapvető vezetési módban játszhat egy elegáns autóban a durva motoros készségek támogatása érdekében, és a fejlettebb gyalogosok használhatják a push and walk módot! A push and walk mód használatához egyszerűen emelje meg a háttámlát, hogy a teherautót tolja el és mozgassa le az alapjáról. A magas háttámla támogatást és kényelmet nyújt a gyermeknek a testtartás, a vonatmozgás és a fogási képességek stabilizálása érdekében. Nem csak egy elegáns autó megjelenése lenyűgözi gyermekeit, hanem egy fantáziadús játék is, amely eredeti teherautó, fény, kormány, kormánykerék elektronikus hangjával, melyeket a gyerekek szeretnek, lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy több játékot megtanuljanak a játék során. A hang- és fényhatásokkal leszerelhető kormánykerék-számláló padlójátszáshoz vagy utakon is használható. A sétány felépítése biztosítja a könnyű összecsukhatóságot, tárolást és szállítást. Ugyancsak nem nehéz karbantartani, az ülőhely könnyen eltávolítható és beilleszthető a mosógépbe, és a többi hely könnyen törölhető. A biztonságot fékező gumi kerekek és robusztus keret növelik. Az a lehetőség, hogy a járókeret három magasságba állítható, biztosítja gyermeke megfelelő fejlődését, mivel a lábak kiváló helyzetben vannak. - 3 játékmód (stílusos vezetési, push and walk mód és mindkét mód egyszerre) - 3 mód biztosítja, hogy a gyalogos együtt nőjön gyermekével - a modell vörös színű, hogy stílusosan illeszkedjen a kis jóképű stílushoz - A push and walk mód használatához egyszerűen emelje meg a háttámlát, hogy a teherautót tolja el és mozgassa le az alapjáról - A magas háttámla támogatást és kényelmet nyújt a gyermeknek - Képzeletbeli játék eredeti hangjelzésekkel, fény, kormány, kormánykerék - A kormánykerékkel eltávolítható íróasztal padlólejátszáshoz vagy úton is használható - könnyű összecsukás, tárolás és szállítás - az ülés könnyen eltávolítható és behelyezhető a mosógépbe - Lehetőség a lábkeret három különböző magassági helyzetbe állítására - a sétáló 6m + -nél fiatalabb gyermekek számára alkalmas Méretek: 64 cm x 73 cm x 50 cm
Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN