Bébitaxik és járókák28 termék

Ne késd le ajánlatunkat
Bungi Bungi újdonságai 2021
Bungi  Bungi újdonságai 2021
Legkeresettebb termékek
1
Bébitaxi Little Tikes Cozy Coupe Police 615795
Raktáron > 5 darab
22 040 Ft 30 360 Ft
2
Bébitaxi Little Tikes 172502 játékautó Cozy Coupe Tűzoltó
Raktáron > 5 darab
22 380 Ft 30 360 Ft
3
Bébitaxi Little Tikes 173059 játékautó Cozy Coupe Katicabogár
Raktáron > 5 darab
22 380 Ft 30 360 Ft
Kiszűrve 27 termék
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Piros

Italtrike sétáló Roberto ROB996642 Red , Italtrike gyártó. Az egyedülálló olaszországi designer gyalogos séta az első séta, amely ideális az egyensúly fenntartására és a kicsik számára az első kísérletek megkönnyítésére. Kiváló minőségű, tartós anyagból készül, a gyermekek biztonsága szempontjából. Kompakt, praktikus és könnyű (csak 2,5 kg súlyú) Kerek forma tartós, ütésálló műanyagból (nem károsítja a bútorokat) Könnyű telepítés, csak helyezze be a szilárd kormányt Gumival bevont kerekek (nincs jele a padlón) Használható sima felületeken és fapadlón, belső terekben és kívül is. Két fék a kerekek sebességének beállításához Két kar a hátsó kerekeken a felborulás megakadályozása érdekében Tesztelve az európai játékszabványnak (EN 71, 1., 2., 3. rész) Olaszországban készült háztartások, iskolák és óvodák számára, egymásra rakhatóságának köszönhetően minimális helyet foglal el a gyermekek számára Méretek: 40 x 42 x 34 cm Kormánymagasság 42 cm teherbíró képesség: 20 kg súlya 2,5 kg 1 és 2 év közötti gyermekek számára Az Italtrike , a felnőtt gyerekekkel felirattal, sikeres és hagyományos olasz cég, amely pattogásokat, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt otthoni használatra, valamint óvodákhoz, iskolákhoz és játszóterekhez. A társaságot 1983-ban alapították. Az Italtrike termékek modern, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Termékeiket, amelyek innovatív dizájnját évtizedek óta a francia designer Alain Pineau-val együtt hozták létre, világszerte sok országba exportálják.
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Sárga

Italtrike sétáló Roberto ROB996642 Sárga , az Italtrike gyártó. Az egyedülálló olaszországi designer gyalogos séta az első séta, amely ideális az egyensúly fenntartására és a kicsik számára az első kísérletek megkönnyítésére. Kiváló minőségű, tartós anyagból készül, a gyermekek biztonsága szempontjából. Kompakt, praktikus és könnyű (csak 2,5 kg súlyú) Kerek forma tartós, ütésálló műanyagból (nem károsítja a bútorokat) Könnyű telepítés, csak helyezze be a szilárd kormányt Gumival bevont kerekek (nincs jele a padlón) Használható sima felületeken és fapadlón, belső terekben és kívül is. Két fék a kerekek sebességének beállításához Két kar a hátsó kerekeken a felborulás megakadályozása érdekében Tesztelve az európai játékszabványnak (EN 71, 1., 2., 3. rész) Olaszországban készült háztartások, iskolák és óvodák számára, egymásra rakhatóságának köszönhetően minimális helyet foglal el a gyermekek számára Méretek: 40 x 42 x 34 cm Kormánymagasság 42 cm teherbíró képesség: 20 kg súlya 2,5 kg 1 és 2 év közötti gyermekek számára Az Italtrike , a felnőtt gyerekekkel felirattal, sikeres és hagyományos olasz cég, amely pattogásokat, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt otthoni használatra, valamint óvodákhoz, iskolákhoz és játszóterekhez. A társaságot 1983-ban alapították. Az Italtrike termékek modern, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Termékeiket, amelyek innovatív dizájnját évtizedek óta a francia designer Alain Pineau-val együtt hozták létre, világszerte sok országba exportálják.
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996775 Világoskék

Italtrike sétáló Roberto ROB996775 Világoskék , Italtrike gyártó. Az egyedülálló olaszországi designer gyalogos séta az első séta, amely ideális az egyensúly fenntartására és a kicsik számára az első kísérletek megkönnyítésére. Kiváló minőségű, tartós anyagból készül, a gyermekek biztonsága szempontjából. Kompakt, praktikus és könnyű (csak 2,5 kg súlyú) Kerek forma tartós, ütésálló műanyagból (nem károsítja a bútorokat) Könnyű telepítés, csak helyezze be a szilárd kormányt Gumival bevont kerekek (nincs jele a padlón) Használható sima felületeken és fapadlón, belső terekben és kívül is. Két fék a kerekek sebességének beállításához Két kar a hátsó kerekeken a felborulás megakadályozása érdekében Tesztelve az európai játékszabványnak (EN 71, 1., 2., 3. rész) Olaszországban készült háztartások, iskolák és óvodák számára, egymásra rakhatóságának köszönhetően minimális helyet foglal el a gyermekek számára Méretek: 40 x 42 x 34 cm Kormánymagasság 42 cm teherbíró képesség: 20 kg súlya 2,5 kg 1 és 2 év közötti gyermekek számára Az Italtrike , a felnőtt gyerekekkel felirattal, sikeres és hagyományos olasz cég, amely pattogásokat, tricikliket, kocsikat és babakocsikat gyárt otthoni használatra, valamint óvodákhoz, iskolákhoz és játszóterekhez. A társaságot 1983-ban alapították. Az Italtrike termékek modern, erősek és tartósak, megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Termékeiket, amelyek innovatív dizájnját évtizedek óta a francia designer Alain Pineau-val együtt hozták létre, világszerte sok országba exportálják.
Ne késd le ajánlatunkat
Bungi Bungi újdonságai 2021
Bungi  Bungi újdonságai 2021