NYÁR ÉS VÍZ249 termék

Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
Legkeresettebb termékek
Kiszűrve 249 termék
6+

Kerti medence INTEX 28202NP Metal Frame 305 x 76 cm-es papírszűrős vízforgatóval

Kerti medence INTEX 28212NP Metal Frame 305 x 76 cm-es papírszűrős vízforgatóvalNincs az INTEX fémkeretű medencéi felett - egyszerű szerelés, robusztus kialakítás és hosszú távú használat - mindezt kínálja ez a luxus medence. A horganyzott porlakkal ellátott konstrukció nagy ellenállást biztosít. Ez a 305 x 76 cm méretű medence garantálja a felfrissülést, a szórakozást és a jó hangulatot az egész család számára. Az oldalsó falak 3x megerősített laminált PVC-ből készülnek. Szerkezetének köszönhetően az építés egyszerű és gyors. A leeresztést a leeresztő szelep biztosítja. A medence felállítása mindössze 30 percet vesz igénybe. Adatok áttekintése:   Medence 305 x 76 cm Vízmennyiség 90% -os kitöltéssel: 4,485 l Papírszűrős vízforgató 220-240V / 1,250 l Padló vastagsága 0,32 mm Falvastagság 0,50 mm Súly: 18 kg Az anyag vastagsága és minősége Háromrétegű SUPER-TOUGH® PVC-ből készült, tömör, vinil aljjal rendelkezik, amely erős, kétoldalas laminált PVC-ből készült poliészter alapanyagból áll. A SUPER-TOUGH® vízálló és különösen ellenálló a kopás, ütés és napfény ellen.  SZERKEZET: Ennek a medencéknek a kialakítása ellenáll a rozsdának és a korróziónak ugyanis horganyzott vázzal rendelkezik. Minden széle lekerekített, hogy megakadályozza a gyermekek sérülését. POM műanyagból gyártott vastag cölöpök biztosítják az egyes részek biztonságos egymás közti arretálását. A csomag tartalmaz egy medencét és egy papírszűrős vízforgatót.
6+

Kerti medence INTEX 28212NP Metal Frame 366 x 76 cm-es papírszűrős vízforgatóval

Kerti medence INTEX 28212NP Metal Frame 366 x 76 cm-es papírszűrős vízforgatóvalNincs az INTEX fémkeretű medencéi felett - egyszerű szerelés, robusztus kialakítás és hosszú távú használat - mindezt kínálja ez a luxus medence. A horganyzott porlakkal ellátott konstrukció nagy ellenállást biztosít. Ez a 366 x 76 cm méretű medence garantálja a felfrissülést, a szórakozást és a jó hangulatot az egész család számára. Az oldalsó falak 3x megerősített laminált PVC-ből készülnek. Szerkezetének köszönhetően az építés egyszerű és gyors. A leeresztést a leeresztő szelep biztosítja. A medence felállítása mindössze 30 percet vesz igénybe. Adatok áttekintése:   Medence 366 x 76 cm Vízmennyiség 90% -os kitöltéssel: 6,503 l Papírszűrős vízforgató 220-240V / 2,006 l Padló vastagsága 0,32 mm Falvastagság 0,50 mm Súly: 24 kg Az anyag vastagsága és minősége Háromrétegű SUPER-TOUGH® PVC-ből készült, tömör, vinil aljjal rendelkezik, amely erős, kétoldalas laminált PVC-ből készült poliészter alapanyagból áll. A SUPER-TOUGH® vízálló és különösen ellenálló a kopás, ütés és napfény ellen.  SZERKEZET: Ennek a medencéknek a kialakítása ellenáll a rozsdának és a korróziónak ugyanis horganyzott vázzal rendelkezik. Minden széle lekerekített, hogy megakadályozza a gyermekek sérülését. POM műanyagból gyártott vastag cölöpök biztosítják az egyes részek biztonságos egymás közti arretálását. A csomag tartalmaz egy medencét, papírszűrős vízforgatót, beleértve a csatlakozó tömlőket is.
Kiárusítás -47 %
6+

Felfújható csónak INTEX 68370 Challenger 3 szett

Az Intex 68370 Challenger 3 személyes felfújható csónak pehelysúlyú és kompakt, könnyen felfújható, és pillanatok alatt készen áll a vízi kalandokra.   Élvezze a csónakázás örömét, bárhova is utazik idén nyáron!   Kiváló minőségű anyagokból készült, így ez a csónak erős és strapabíró, ellenáll a sós víznek és a napfénynek is. Felfújható alja teljesen egyenletes felületet képez, így a csónak a vízen is rendkívül stabil. A szett részét képező alumínium evezőket ergonómiai szempontok alapján tervezték, a kényelmes tárolás és szállítás érdekében szétszedhetők. A csónakot két Boston szeleppel szerelte fel a gyártó, így az könnyen felfújható és leereszthető. A csónak két felfújható ülést tartalmaz, 3, maximum 320 kg össztömegű személyt bír el.   A szett tartalma:   1 felfújható csónak  1 nagy teljesítményű pumpa  2 alumínium evező Paraméterek: Méretek: 295 x 137 x 43 cm (Ho x Szé x Ma) Kapacitás: 3 személy Maximális teherbírás: 320 kg 3 légkamrával, köztük egy pótkamrával a csónak belsejében 2 Boston szelep a gyors felfújás és leeresztés érdekében Erős vinyl szerkezet kényelmes és szilárd felfújható I-beam aljjal A csónakot madzag veszi körbe, amibe szükség esetén bele lehet kapaszkodni Fogantyúkkal a hajóorron Felfújható ülőpárnák Hegesztett evezőtartók Motortartóhoz használható illesztőberendezéssel Javító folttal
Aktuális kínálatunk
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák
ÚJDONSÁG Playmobil építőkockák